פשוט לא יאומן

nitsansh

New member
חבר'ה, אתם ממש מגזימים...

כל אולימפיאדה הספורט הלאומי זה "לרדת" על הכשלונות של הספורטאים, ולא פחות מכך על שידורי הטלויזיה... אנשים שאין להם מושג בספורט אולימפי ובהפקה ושידור של טלויזיה מרשים לעצמם לבקר כל דבר שלא נראה להם, כאילו שמישהו חייב להגשים את כל המשאלות שלהם... אם אין 10 מדליות זה לא טוב, וכבר אחרי חצי יום ממהרים להסיק מסקנות... ואם הטלויזיה לא משדרת בלי הפסקה רק מה שכל אחד רוצה לראות אז ערוץ 1 מתעלל בעם ישראל... תתפלאו, אבל יש לא מעט אנשים שלא רוצים לראות אולימפיאדה ומתעצבנים שמבטלים את התוכניות האהובות עליהם... ערוץ 1 זה לא ערוץ ספורט ולא צריך לצפות ממנו לשדר אולימפיאדה נון-סטופ 17 ימים...

אננסי ת

New member
אני חולקת על דעתך

לקטוע משחה גמר באולימפיאדה במקום לדחות את החדשות בשבע דקות אינה החלטה גורלית,במשחקי כדורגל וכדורסל לא מעזים לעשות דבר כזה. היות והאולימפיאדה היא אירוע שמתרחש אחת ל - 4 שנים בלבד,יש צורך להתחשב בקהל הצופים-בנוסף לכך לוח השידורים ידוע מראש לכן אין שום סיבה לתכנון חכם של לוח השידורים,אם ברשות השידור לא מסוגלים להתמודד עם גודל האירוע שיעבירו את הזכויות לערוץ אחר.

nitsansh

New member
המשפט האחרון הצחיק אותי...

נראה לך שיש מצב שרשות השידור תוותר על הזכויות הבלעדיות שלה? אגב, לבזיון שקורה עכשו עם שידורי הג'ודו ערוץ 1 לא אחראי... בכל אירופה רואים (כלומר לא רואים) אותו דבר...

אתמול בערב שידרו קפיצות לבריכה

זה היה קצה משעמם השדרנים לא מבינים כלום בזה והם סתם עשו כאילו הם יודעים ונתנו ציונים לקפיצות אבל ברוב הפעמים הציון היה בידיוק הפוך, זה היה כזה מצחיק

ניאו30

New member
ועכשיו עוד "שיא" נקבע...הפעם לא ע"י

הערוץ שלנו אלא השישור היווני בג'ודו. יש שני מזרונים של תחרויות והם בחרו להראות את זה הריק.....כן! הריק.. ובמזרון השני היה קרב עלייה לגמר...שהסתיים בנצחון בשנייה האחרונה... אבל אנחנו לא יכולנו לראות בגלל ה... האלו. באותם רגעים גם אורי לוי נראה לי איש מקצוע מהמעלה הראשונה... אוףףףףףףף,האולימפיאדה הזו,פשוט מוציאים את כל ההנאה ממנה... אבל הם לא יצליחו...קר נשאר להזכר בערגה בימי סידני העליזים...

ניאו30

New member
סליחה שאני שוב נתקע בקטנות אבל

פשוט אי אפשר...עכשיו הם סופסוף עדכנו בקשר למה שעשו הישראלים, רק מה ...זה לא היה ממש מעודכן,כי כמו שיודעים כבר כאן,לשייטים היה עוד שיוט שהסתיים,אבל כנראה מה שידוע כאן לא ידוע לערוץ ה"ראשון"...

ניאו30

New member
אלא לקחת לריאות...לא,אבל ברצינות

מה ,זה דרישות מוגזמות מדיי?... למשל אני רואה בחמש פלוס את החדשות הרצות למטה...ושם יש עדכונים,והם לא משדרים את המשחקים...או לקטוע משחה עם שיא עולם בשביל מבט...ואני שואל,מה יקרה אם למשך שבועיים,למעט במקרה הצורך לא יהיו חדשות מלאות אלא מבזקים קצרים בזמנים של הפסקות בתחרויות...השמיים יפלו?... הרי חלק מהיופי באולימפיאדה היא זו שהיא גורמת לנו לקצת זמן לשכוח מכל הצרות,אז למה לדחוף לנו אותם בכוח,כשאין חדשות וכל מה שיש זה בלה בלה... כלומר פוליטיקה מושחתת...למה? יש עוד הרבה דברים לשפר אבל אלו הכי זועקים לעיניים...יש בוודאי עוד...

ניאו30

New member
טוב,אבל יהיה בסדר,אני נהנה מאוד...

זו היתה רק הוצאת קיטור...לא יותר מזה

למעלה