"פשוט ללדת" - סיפור לידתה של מאיו..

אשכר ש

New member
איזה סיפור יפה ומרגש

בדיוק חשבתי במהלך הקריאה כמה את בפוקוס, וזכרתי איך בלידה הקודמת היית בשקט שלך באמבטיה רוב הזמן. כ"כ יפה לראות כמה הלידות שונות אחת מהשניה- כמה האנרגיה של התינוק והמצב של האם משפיעים. ממש סיפור יפה, שוב שיהיה המון מזל טוב! (נ.ב- תודה שטרחת לכתוב בעברית לכבודנו...)

Manty

New member
הבטחתי, לא?!

האמת היא שהיה ברור לי שאימי תגיעה עם המדפסת בעברית הרבה אחרי הלידה, ושבטח אתיישב מיד לכתוב באנגלית, אבל... המציאות בחרה אחרת.

tonti

New member
וואו מנטי, איזו לידה לא רגילה ../images/Emo13.gif

מזל טוב יקירתי, המון חשבתי עליך. תהנו ביחד כולכם.

May first

New member
להיפך

אם יש כותרת שהייתי נותנת לסיפור הזה, היא היתה "לידה רגילה". ככה, בפשטות, כחלק מהחיים. כמו שאמור להיות. לא?

תות בר

New member
וואו.... מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מרגש ומקסים. אהבתי לשמוע על אורח החיים השונה שלכם. מדהים. מאחלת בריאות ואושר. שתזכי לגדל את כולם בכיף!!!

מנטי יקרה !! מהממת את ומהממת ה

לידה והילדים הגדולים והבעל והאמא וכולם !!! אני בוכה פה מהתרגשות (ומזל שאני לא בהריון...)

vashti72

New member
סיפור מרתק! נשמעת חויה מדהימה

המון מזל טוב

c 2 4

New member
../images/Emo20.gif איזו חוויה ואיזה שם יפה ../images/Emo39.gif

טלימה

New member
../images/Emo140.gif

מנטי, תודה על הסיפור הנפלא, ועוד בעברית (נהדרת, אגב)! הלידה של מאיו הישר לתוך חיק משפחתה... זה מחמם את הלב.

Manty

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

ממש כיף לקרוא את התגובות, (כמעט כמו ללדת
)

תודה מנטי על הסיפור

איזה כייף לקרא על לידה ללא מיילדת בעיברית. נשמע כ'כ טבעי כ'כ נכון. המון מזל טוב!

../images/Emo141.gif מזל טוב......

סיפור כ"כ מרגש ומקסים ומחזק ! שמות ילדייך מדהימים ומסקרנים כאחד-מה הפירוש? (אם זאת לא חדירה לפרטיות...). מאחלת לך ימים נפלאים ולילות רגועים וצמיחה נפלאה ומשותפת של המשפחה המורחבת. עם המון אהבה...

למעלה