פשוט נורא

noamgk

New member
אין לי מחשב...

וצריך לכתוב הרבה, אז אני אגיב לך בעתיד (כנראה בעוד כחודש+). סליחה וערב טוב :)

NetKing17

New member
בולשיט.פשוט שטויות.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אוי... כמה שאתה לא מבין כלום. אם לא הדתיים, אני לא רוצה לדעת איך המדינה הייתה נראית...

One Echoe

New member
באותה מידה:

בולשיט, פשוט שטויות. אוי כמה שאת לא מבינה כלום... אם לא הדתיים, אני רק יכול לחלום איך המדינה הייתה נראית...

LHOswald

New member
מי מדבר

על החסימות בפורום. בהודעה אחת האשמת את כל(את כולם) הדתיים בארץ שהם הורסים את המדינה, משמע שיהיה טוב למדינה אם הם יעזבו. אתה סתום וצבוע, חד משמעית.

LHOswald

New member
כתבת

הדתיים יהרסו את המדינה. יש דרך אחרת להבין את זה?

תגובה.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

מתי תתחילו להפריד בין בודדים לציבור שלם.. כ"כ כואב לי עליכם שאתם לא יכולים להפריד בין השניים, יש יחיד ויש רבים.. יש פרט ויש כלל... אפושהוא בחיים פספסתם את הנקודה הנ"ל. אז רב אחד ביבניאל נהג כך, אז יגאל עמיר רצח, אז זה אומר ששני הציבורים- הדתי והחסידי שניהם הרוסים??? הלוואי שתגיעו להבנה.

..../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

כל עוד אתה לא מכיר את הדת ולא נוהג על פיה עדיף ש..לא תדבר. אתה לא יכול לדבר על מה שאתה לא מבין, תלמד על הדת, תקיים אותה, תלך על פיה ואז נשמע אותך.

very dark girl

New member
באמת נורא..

אבל שסתם שתדעו, לא משנה אם הבן אדם הזה הוא פסיכי,פושע או סתם משועמם! זה לא משנה את העובדה- מה שהוא עושה סותר את היהדות ל-ג-מ-ר-י! דווקא ביהדות יש כל כך הרבה התייחסות לקטע הזה של נשואין, יש כאלו שאומרים שזאת בכלל המצווה הכי חשובה שיש... כל כך הרבה כללים וסייגים תוקנו כדי להבטיח ליהודים חיי משפחה טהורים... הבנאדם פועל נגד הדרך היהודית.נקודה.

אני בשוק...מה נסגר עם אנשים??.

בטח להעמיד אותו לדין...התופעה הזאת חייבת להיפסק... דרך אגב לא נראה לי שזה ברסלבים זה נשמע יותר כמו חרידים פנאטיים, דווקא בנושאים האלה החסידויות ממש בסדר.

LEATHER REBEL

New member
כי הם לא מכירים במדינה

ואינם מציתים לחוקיה ולכן מבחינתם זה לא עבירה פלילית.

למעלה