פשטידה - שאלה?

  • פותח הנושא רב1
  • פורסם בתאריך

רב1

New member
פשטידה - שאלה?

לפני מספר ימים דייבידסון נתן לי מתכון של פשטידה של תפו"א, גבינה צהובה, פטריות.... ניסיתי לשאול אותו שאלה דרך המסר, אך הוא כנראה שלא נכנס לפורום היום, ולכן אני שואלת אתכם: הוא כתב לי לבשל את תפוחי האדמה והביצים, ולאחר הבישול להניח את הביצים (פרוסות) על תפוחי האדמה. האם תפוחי האדמה מונחים על התבנית כפרוסות? כמחית? תודה ריקי
 
כן ,כבר יצרתי קשר.

אפשר בשתי הדרכים,אבל כשהתפ"וא חתוכות לפרוסות בתחתית ,הפשטידה מקבלת צורה יותר יציבה. לכן המלצתי היא לפרוס אותן. מצטער עזרתי לאמא היום במטבח
לכן נעדרתי...
 
../images/Emo172.gif../images/Emo172.gif../images/Emo172.gifשמחתי לעזור ../images/Emo13.gif

באמת שימחת אותי שזה הצליח.בתיאבון ושיהיה חג שמח לכל חברי הפורום הנהדר הזה.
 
למעלה