פשטידת כרובית בריאה

timiהאחת

New member
מנהל
פשטידת כרובית בריאה

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ.
4 שיני שום קצוצות.
1 כרובית..
4 עלי מנגולד קצוצים ללא החלק הלבן.
עלי תרד טריים קצוצים דק (2 כוסות של מ"ל).
4 ביצים.
1 גבינת קוטג'.
1 דנונה 0 אחוז.
1 גביע שמנת חמוצה.
200 גר' גבינה צהובה מגורדת.
2 כוסות קמח חומוס (200 מ"ל) קניתי מחנות טבע ניצת הדובדבן.
4 כפות אבקת פטריות ללא מונסודיום, וללא גלוטומט.
כפית מלח גס, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כורכום לפי הטעם שלכם אני הוספתי קצת יותר מחצי כפית כורכום.

ההכנה:
1. לטגן את הבצל, השום עלי המנגולד, ועלי התרד עד שהכל
מתרככך, מוסיפים את שאר התבלינים ואת האבקת מרק
פטריות, וממשיכים לטגן לעוד 4 דקות.
2. חותכים את הכרובית לפרחים ומכניסים לסיר עם מים רותחים
עד שהכרובית מתרככת בערך 8 - 9 דקות. ומסננים.
3. קוצצים את הכרובית היטב, מכניסים את התערובת הגבינות
שהכרובית מתקררת.
4. טורפים 4 ביצים ומוסיפים.
5. מוסיפים 2 כוסות קמח חומוס ומערבבים היטב.
6. אופים בחום בינוני 180 מעלות למשך 50 דקות.

ובתיאבון.

 
למעלה