פתאום הכתומים חסרים לי

geostant

New member
משיבון יש לכל סלולרי בימינו

מכוון שזה שירות שניתן על ידי הספק ולא הפלאפון עצמו. באמת גודל זה החסרון היחיד, אבל לי אישית זה לא מי יודע "איי איי איי"

phingy

New member
ולמה חשבת שאתה חכם יותר ממנו?

אם היית מכיר את הSK היית יודע שבמכשיר עצמו יש משיבון, ולכן לא צריך להתקשר לספק כדי למשוך הודעות, בניגוד גמור למה שאמרת שהשירות "לא ניתן ע"י הפלאפון עצמו"

ashomer

New member
הוא התכוון

שלא צריך משיבון מובנה אם יש אחד של הרשת - אבל אני דווקא חושב שזה ממש נחמד.

eranavni

New member
אתם מצחיקים

אתם עושים תחרות של מי המכשיר יותר טוב שורה תחתונה שניהם מכשירים מעולים ולכל דבר יש חסרונות ויש יתרונות אני אישית הייתי מסתפק במה שתביאו לי כי אלה באמת מכשירים חבל על הזמן

phingy

New member
לא נראה לי שהוא פשוט לא מכיר את

הרעיון של משיבון פנימי אלא חשב שאתה מתכוון שיש לו אפשרות של תא קולי ברשת אז הוא אמר שיש את זה היום לכל מכשיר בכל חברה

geostant

New member
כן קראתי לפי 5 דקות...

באתר של SK שיש למכשיר משיבון פנימי... אבל אם המכשיר כבוי לא יעזור כלום רק משיבון שמספקת הרשת יהיה זמין. ככה שזה לא הכי יעיל.

ashomer

New member
בטח שזה יעיל!

ככה יש לי גם וגם ואני נהנה משני העולמות!

geostant

New member
נננננננההההה....

לא קונה אותי העניין הזה. אני לא רואה את זה יעיל. אולי אם אתה מאלה שמשאירים את הפלאפון דולק 24 שעות כמוני אז זה אכשהוא מסתדר, וחוסך כמה פעימות מונה מסכנות למשיבון, אבל עדיין זה סתם פיצ´אר (Feature) שולי ביותר.

idan3k

New member
לא WAV סה"כ MIDI ב-4 ערוצים...

בחדשים של סמסונג לדוגמא יש עם 16 ערוצים לא יודע כמה ב-polyphonic ringtones של נוקיה אבל זה בטח גם משהו כזה....

הכל זה פוליפוני

פוליפוני- רב קולי, או משהו כזה
יעני כמה קולות ביחד, גם בנוקיה החדשים זה 16. יש באתר נוקיה משהו נחמד, שיש צלצול ישן של נוקיה לעומת החדש בפולפוני. ממש נחמדים, יש שם בסים

geostant

New member
לי יש WAV !

וגם MP3... האיכות מאוד ירודה בגלל חוסר מקום אבל זה זה
לא פוליפוני ולא חרטאפוני... 100% Pure Wave

phingy

New member
שמעתי את הצלצולים באתר נוקיה, ואם

להגיד את האמת זה יפה, אבל בדיוק כמו בSK, עם כל הכבוד לנוקיה אני לא שם לב להבדלים באיכות הקול בין 4 ל16 ערוצים

phingy

New member
אני יודע את זה אורי אבל תגיד תאמת..

כמה צלילים כבר יכולים להיות ברגע אחד? הרי זה די הגיוני שאם תשים יותר מ4-5 צלילים בו זמנית זה ישמע במקרה הטוב כמו סימפוניית השירותים ובמקרה רע כמו בלאגן אחד גדול... ודרך אגב מישהו יודע למה לאנשים שיוצרים צלצולים לSK שאנחנו מעבירים מאחד לשני יום יום באינפרא יש נטייה כפייתית לחרבש צלצולים יפים באמצע?! פי
גי

1אריאלה

New member
ממש לא

במידה וסאונד איכותי ניתן להגיע לתוצאות מרשימות. בתזמורת סימפונית למשל יש פוליפוניה של עשרות צלילים. ד"א אורי, צדקת בהגדרתך פולי= הרבה (כמו פוליגמיה, נישואין ליותר מבת זוג אחת) פוניה= קול

idan3k

New member
ההדגמה שם באמת נחמדה אבל

אני לא חושב שזה בדיוק איך שזה נשמע... אניוויי זה פי 4 אז אני לא חושב שיכול להיות שלא ישמעו הבדל. אולי הוא לא יהיה יותר מדי משמעותי אבל יהיה... וכל הקטע הזה הוא בעצם שכשאתה ממיר מגינה, בערות אחד (כמו הרגיל עכשיו) זה נשמע ממש שונה מממנה, עם 4 זה נורא דומה וה-16 עוזר בעצם להיות כמה שיותר קרובים למקור.

למעלה