הנה הסיכום של ההופעה!_../images/Emo79.gif
ההופעה! הברקה מי שמכיר, מקום קטן מאוד ואינטימי ומאחורי המתחם של ההופעה שיחק לו יהלי בהנאתו ביליארד עם אביב מארק ועוד כמה.. אני לא דיברתי איתו אבל חברה שלי הביאה לו בקבוקון של ויסקי והוא ממש אהב... הוא עלה לבמה, לבד, הוא והגיטרה בשעה 23:08. רק התיישב וכבר הקסם המדהים של הופעה אינטימית, ושל יהלי כמובן, התפזר באוויר. רוב ההופעה היה שקט מוחלט, מין ציפייה כזו לדברים שהוא יגיד, יספר, ישיר.. במילים שלו יש כל כך הרבה מאשר כל בנאדם רגיל, או אומן לצורך העניין. ההופעה נפתחה בשיר
סוס מהדיסק שלו ("סוס")
בעיר הזאת והוא סיפר שהוא תמיד נהיה צמא כשהוא מתחיל את השיר אז הוא שתה כוס של __ (
משהו, לא מבינה בשתייה חריפה..)
הקונפורמיסט בביצוע אקוסטי יפייפה..
היא נהנתה ועכשיו, לשיר שציפיתי כ-ל כך
גבוה הקטע שאני הכי מצפה לו גם בדיסק, "לה לא לא לא לא לא לא לה להלה..., לא את לא צריכה לפחד להישאר, גבוההה" קטע שפיטר רוט בדרך כלל מלווה וציפיתי שהוא ישמע פחות טוב אבל, הפלא ופלא נשמע מצוין ומדהים.. ויהלי בשלב הזה כבר שם לב לשולחן שלנו (כמעט היחידים שהיינו בני נוער) שצהל משמחה, התפרע ושר עימו.
פצעים ונשיקות הוא סיפר ש"גבוה" היה שיר ה"להלה" הראשון שלו אבל פצעים ונשיקות יותר מוכר אז בקטע שהוא עושה אווו נעשה אנחנו לה לה.. אחרי השיר הוא התפלא על הדיוק שלנו ואמר שאפילו במוניקה אין דיוק כזה..
אל תנדנד ת'סירה כרגיל, אנרגטי ומצוין!!
חייל להשכיר שיר חדש שלו.. ממש אחלה, מילים מאוד פוליטיות אבל גם מאוד אישיות. הקלטתי בנייד את השיר ואני אנסה לעשות אותו בוטלוג..
מתחפר באלנבי הוא מספר שזו תוכנית ההתנתקות האישית שלו ("הפרדה חד צדדית בגרסא האישית"), ושרק אם היו נותנים לו לנהל ת'מדינה.. (האמת? צודק!)
לא יכול בלי זה עוד שיר שממש ציפיתי לו. הוא אמר שאת השיר הוא כתב בטח אחרי לילה באלנבי.. "זה לא טוב לא ממלא אותי רק מרוקן אותי.."
עיניים טובות אני לא הכי אוהבת את השיר, אבל הביצוע היה טוב מאוד..
chelsea hotel חידוש לשיר של לאונרד כהן. יהלי המליץ שאם נעבור בניו יורק נכנס לבין השדרה השביעית למינית ושם נראה את מלון צ'לסי שהוא אגדת רוק.. למרות שהיום יש שם בעיקר תיירים יפנים.
שנים חסומות שיר אחרון לפני הדרן. |דגש|הדרן
-
last night I got drunk שיר שלא נכנס לאף אלבום (ובצדק) שהוא כתב אותו בפאב של המלון המלך שלמה באילת, בתקופה שמוניקה היו מופיעים פעמיים בערב שם. כדי לנגן את השיר הוא שאל אם יש גיטריסט בקהל ומישהו עלה לבמה.. השיר הוא מן בלוז כזה, אז יהלי סיפר שבטח עבד כושי הלחין את השיר לפני 200 שנה אבל אקו"ם לא יודעים ויש התיישנות זכויות יוצר ממילא..
מכה אפורה הבחור שעלה לנגן (שיר קראו לו אאל"ט) התעקש להשאר על הבמה והם ניגנו יחד את מכה אפורה שהיה אמור להיות אחרון, אבל.. נו.. בדר"כ אני לא אוהבת את השיר הזה, לא בהופעות של מוניקה ולא בכלל, אבל הקסם שלט בי ונהניתי מכל מילה...
רקוויאם לבלונדינית מתהההה על השיר הזה!
שיר אחרון. לסיכום.. ההופעה הייתה מצוינת, יהלי היה פתוח מאוד עם הקהל (כשבדר"כ הוא לגמרי ביישן וסגור).. נו אולי זה בגלל הוויסקי שחברה שלי הביאה לו
אוהבת