פתאום ניהיהההההלי סובול

שוודה

New member
אני שומרת על חיסיון הביריונים שלי

ולכן אם אתה רוצה לדעת מי הם אתה תהיה חייב להכיר אותם ממש מקרוב

שוודה

New member
הלו הלו! זה בכלל אוריאו!

אבל כתוב שזה בוקס אז שמתי את זה אם הם אומרים הם בטח יודעים...

טולייצ

New member
והנה הסיכום שלי

לסיכום שלך
[עשיתי לו שיפוץ,ושלחתי לחנן]
יהלי סובול בהופעה אינטימית במיוחד,13.9 איזה סיכום הופעה ניתן לרשום,כשהכל קורה מעבר למצופה? 13.9,הופעה אינטימית של יהלי סובול [סולן 'מוניקה סקס'] במועדון ה'ברקה' באר שבע. כמות האנשים הקטנה שהגיעה לחוות שעתיים אינטימיות עם הסולן שהסתמן בעבר על ידי גל אוחובסקי כאחד הכותבים הטובים בתעשייה,קיבלה הנאה מירבית,הרבה מעבר למצופה. ההופעה! אחרי חימום קצר על שולחן הביליארד,עם אביב מארק ['אביב מארק והפילהרמונית'] הסאונדמן,יהלי עולה לבמה לגמריי לבד כמה דקות לאחר 23:00. רק הוא והגיטרות. עוד לפני שהספיק לומר ערב טוב,ולחלק תודות לקהל שהגיע,הקסם כבר היה באוויר. רוב ההופעה היה שקט מוחלט, מין ציפייה כזו לדברים שהוא יגיד, יספר, ישיר.. במילים שלו יש כל כך הרבה מאשר כל בנאדם רגיל, או אומן לצורך העניין. ההופעה נפתחה בשיר *סוס [מתוך דיסק הסולו]. *בעיר הזאת *הקונפורמיסט בביצוע אקוסטי יפייפה. *היא נהנתה ושיר ה-לה לה לה השני [כפי שיהלי מכנה] *גבוה,בביצוע מוזר לגמריי,ולא פחות טוב מהגירסא המלאה,בליווי פיטר רוט [מוניקה סקס] *פצעים ונשיקות *אל תנדנד ת'סירה,כרגיל, אנרגטי ומצוין. *חייל להשכיר [שיר חדש ופוליטי למדיי] *מתחפר באלנבי ["תוכנית ההתנתקות האישית שלי"] *לא יכול בלי זה *עיניים טובות chelsea hotel* [חידוש לשיר של לאונרד כהן] *שנים חסומות last night I got drunk* [שיר שלא נכנס לאף אלבום,הנכתב באחד הערבים בתקופת ההופעות של מוניקה סקס במלון המלך שלמה באילת. כדי לנגן את השיר יהלי שואל אם יש גיטריסט בקהל,ומהר מאוד נמצא מתנדב שעולה לבמה. השיר הוא בסגנון בלוז,ויהלי מספר שעבד כושי הלחין את השיר לפני כ 200 שנה,לחן בלוז בסיסי ביותר] *מכה אפורה [הבחור שעלה לנגן,התעקש להשאר על הבמה,ולבסוף שר עם יהלי את מכה אפורה שהיה בתכנון לסוף ההופעה. היה שילוב מוצלח במיוחד] *רקוויאם לבלונדינית [שיר מרגש לסיום] יהלי היה חופשי לגמריי עם הקהל,ממש כמו להרגיש בבית,שכל כך הרבה זמן לא ביקרת בו. לא אתפלא אם כל הביישנות ברחה בגלל בקבוק וויסקי קטנטן. "רק אם היו נותנים לי לנהל את המדינה" – יהלי סובול. מומלץ במיוחד
*שמות השירים

למעלה