פתגמים בחרוזים

לייציק

New member
אממי, לדברים נפלאים כאלה, מן הראוי

היה לפתוח שרשור חדש שייוחד להם בלבד ... בעיקר אם את רוצה לצרף אליהם ציורים נוספים מחר ... אולי נבקש מיעלי, כאשר תחזור, שתערוך ותרכז אותם ... אחחחחח, איזה דברים יפים וכשרונות נהדרים שיש בעולמנו ...

לייציק

New member
בּבּדַאייי ... אני חושבת שהבן הגדול

שלי היה אז בן 8 והשני בן 6 ... וזה היה שנים רבות לפני תקופת הקיבוץ ... הם זוכרים את זה עד היום ... חייבת לספר לכם, שבזכות אמי ז"ל ששמרה עבורי דברים חשובים מימי ילדותי, יש לי ציורים שציירתי בכתה א' עם המילים הראשונות ... ואת ספר הזכרונות שקיבלתי לבת-מצווה ובו זכרונות מהחברות הטובות ביותר ומהמורה... בהזדמנות הקרובה אכתוב לכם אותם... איזו תמימות, איזו נאיביות, פשוט מקסים ... איזה ילדות טובות ופטריוטיות היינו ...
לפני ראש השנה הכינה בתי ברכת שנה טובה בצורת תפוח-עץ עבור הבן ה"גדול" (בן השנתיים וחצי) לחגיגה בגן... יומיים לפני כן היתה אצלי ואמרה שסיפרה לגננת שהיא קיבלה את ההשראה מברכה שפעם הכינותי לה ביחד עם הבנים (כשהיתה עדיין בגן) בצורת תפוח עץ שציירנו, חתכנו בו פינה בגודל רבע מהתפוח כמעט שהסתיימה קצת לפני המרכז... צרפנו לו עיגול מאחוריו - טיפ טיפה יותר קטן ובו כתבנו לה 4 ברכות מקושרות לשנה החדשה... את העיגול הקטן חיברנו מאחורי התפוח ע"י "לחצנית" במרכז כדי שיוכל להסתובב ... ממש מתוק ומקסים ומלא השראה... כששמעתי את זה, ניגשתי למרפסת שם נמצא שולחן הכתיבה הישן של הילדים והוצאתי לה מהמגירה את הברכה ההיא... היא לא ידעה את נפשה מרוב אושר ... כמובן שלקחה את זה להראות בגן של הילד וכולם לא חדלו להתפאל מהרעיון והביצוע ... וכולו היה בקוטר של אולי 5-6 ס"מ ... איך שאם מצליחים לעורר בי ולהוציא ממני את הזכרונות הנהדרים האלה ...

זה ממש נהדר ששמרת על האוצר הזה!

לי אין שום דבר מילדותי זולת חיתול פלנל שעליו רקמה סבתי תרנגול צבעוני במיוחד... מחוטי D.C שצבעם לא דהה גם אחרי 56.5 שנה...

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

אמי איך עלית כל כך גבוה לצייר את כל הקיר? אני עליתי היום להחליף מנורה שרופה ונפלתי מהכסא...חצי מטר ברכות נ.ב שרה שאלתי אם את רוצה לראות התמונות שלך יותר קרוב...

סבאאורי

New member
בסיכום תחבושת על כף היד.

הייתי כבר בדרך לצילום אבל התחרטתי וחזרתי. לפחות זה לא ביד שמחזיקה את העכבר... ושלא אשכח, גמר חתימה טובה טובה טובה לכולכם. אורי

bimbo.

New member
סבאאורי, רפואה שלמה ליד הכואבת../images/Emo10.gif

ונשיקה במצח

לייציק

New member
סבאאורי ../images/Emo10.gif זה לא מצחיק... לעלות

סתם ככה על כסא וליפול... ? אילו לפחות היית שם עתון על הכסא, היית מגיע יותר בקלות ...
ולא נופל ...
בפעם הבאה תיקח סולם ... אוי כואבת המכה ... העיקר שאתה יכול להזיז את העכבר ולהקליד אפשר גם ביד אחת בעת הצורך ... אז... בתקווה שתבין את הרמז ... שתהיה לנו בריא ותביא לנו עוד מיצירותיך היפות ...

emmy5

New member
סבא אורי ערב טוב מקווה ש..

מרגיש טוב ..אז אני אשלך לך עוד כמה בתים

emmy5

New member
אני סתם רומניה

טכניון מאוד קרוב אלי ..אבל לא ...גמרתי כלכלה

לייציק

New member
לי זכורים חוטי הרקמה DMC שהיינו

רוקמים איתם בילדותנו מפיות ומפות פרחוניות