פתגמים ישראליים...

NK The man

New member
פתגמים ישראליים...

אוקיי, עכשיו אחרי שסוף סוף סיימתי 12 שנות לימוד והמורה אישרה לי, אחרי שכנועים רבים, לעלות לכיתה ב', אני מרגיש חופשי ובטוח לדבר אתכם על השפה העברית המידרדרת!!!!! כולנו למדנו בכיתה א', חלקכם לפני הרבה זמן ואני לפני חודשיים, ניבים, פתגמים ו...המממ.. כיוצא בזה!! הייתי מאד רוצה להעשיר את הידע שלי וללמוד עוד ניבים חוץ מאלה שאני כבר יודע... 1 במספר, "אם ההר לא בא למוחמד... אז מוחמד יחכה, כי יכול להיות שההר נרצח בפיגוע התאבדות!" אנא עזרו לי בקידום העצמי שלי ואולי אצליח לעלות תוך מספר חד ספרתי של שנים גם לכיתה ג'...

NK The man

New member
מה זה אומר???? ../images/Emo132.gif

אני מתכוון שבטח יש לזה איזה פירוש נסתר... כמו בפתגם ששמעתי עכשיו מחבר טוב שלי... "אם אני לי מי לי?", שמדבר על אפלייה סקססיטית בין המינים שמגיעה אפילו עד לקיפוח וניצול בעלי חיים כאשר הצד המוסרי נשאר אמביוולנטי לאשליה הדו מימדית שנוצרת מהישימון הנצחי באטמוספירה של הקיום...

או בעוד גרסה במיוחד לתלמידים

אם אין אני לא, שכני לי אם אין שכני לי, שולחני לי אם אין שולחני לי, פתקי לי אם אין פתקי לי, שלילי לי או, אם אין מי לי- יד ימיני לי.

../images/Emo26.gif אפרופו יד ימיני..

"יד ימיני" זה לא כינוי לאדם שממש סומכים עליו...? תעשו חושבים בעצמכם.

Gixxer600®

New member
אין כזה דבר....

הוא הולך עם כולם

Gixxer600®

New member
זה אומר שאין בי טיפת

בושה לכופף אותך ולבצע בך את זממי באופן אמביוולנטי אוקטה מימדי אל מול החמה השוקעת

NK The man

New member
זה לא פתגם, זה דרך חיים!!!

אני מדבר על פתגמים אמיתיים כמו, עדיף ציפור אחת ביד מהשואה! או משהו כזה... אתה מבין אותי?

Treker

New member
משהו כמו "טוב ציפור אחת על הגריל

מפרה מעופפת"

NK The man

New member
אההה... שיהיה!

אני אנסה קצת לכוון אותך, אולי תנסה המממ... איך אני אסביר את זה... הממ... גחחח... זלקססס.... אולי תנסה... לחשוב?!?! זה יכול איכשהו לעזור, אני מניח!

Treker

New member
ידעתי שלא תבין...

ציפורים עפות מחרבנות נכון? יופי... את השאר תבין לבד או שצריך עוד הסברים

NK The man

New member
רגע, רגע, רגע, אתה קורא לי שקרן????

המממ... באה לי מחשבה בעניין אחר לגמרי! יש לי בבית ספר בחור שקוראים לו שמי! עכשיו, נשאלת השאלה: מי שלא "מסמפט" אותו... האם זה אומר שהוא שונא יהודים???????????????

Treker

New member
זו יכולה להיות כותרת נפלאה...

אנטי-שמים התגלו בבי"ס באזור המרכז

למעלה