פתחו פנאי פלוס!!!

dorkiflitz

New member
תודה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שלא ימחקו לך את השרשור, כמו שעשו לי ולכתבה הענקית מידיעות אחרונות. *אהמ*!

lid15

New member
תודהההההההה! 3>

אני מבינה אותך גמאני העלתי לכאן כתבה שיא הארוכה שלוש עמוד שהייתה פעם במוסף של ידיעות אבל שיצא רק ברמת גן חח אז שוב תודה ענקית!

lid15

New member
../images/Emo207.gif ממש סליחה שאני מנצלשת

אבל רק רציתי לשאול אם עוד מישהו ראה את הפרסומת ב- MTV hits שהייתה שיא הארוכה על טוקיו? :p אם לא קבלו תיאור שלה: - טוב בהתחלה היו כזה כמה שניות מסקרים, ואז מרדי סט גו. ואז היה את רדי סט גו ברקע אבל מה שראו זה היה את הקלים של דר לצטה טאג! P: ואז כזה הראו הופעה שלהם ועשו כזה דבר: " 3 מיליון דיסקים כבר נמכרו" " הופעות עם 60,000 איש" (ומראים את הקהל וזה ובנות בוכות XD ) ואז מראים כזה תמונה של ביל וכתוב : BILL תמונה של טום: TOM תמונה של גוסטב: GOSTAV תמונה של גיאורג: GEORGE ( מקווה שכתבתי נכון אני ממש מסטולה עכשיו). ואז ישר אחרי זה היה את רדי סט גו! אז שימו לב, זה אחלה פרסומת, כל הפרסומת אני ככה :O

כן ראיתי את זה

זה כבר מלא זמן יש את הפרסומת הפצצית הזאתת!! ואני אוהבת שמראים את ביל והוא כזה צורח ורואים לו את העגילל!! גרר D:

crazysapir

New member
מעניין עם מי דברת בפלאפון באותו רגע../images/Emo9.gifאהמ../images/Emo8.gif

dirty look

New member
הביקורת הראשונה -..........-

והשניה גם אבל פחותXD ריספקט על ההשקעהXD

MAY STAR

New member
תצביעו לטוקיו הוטל!

יש תחרות של אם טי וי שתיערך בגרמניה השנה ! טוקיו הוטל מועמדים בשתי קטגוריות בבקשה תצביעו הם חייבים לנצח!!! אפשר להצביע להם כמעט כל הזמן! תצביעו כל יום בבקשה ! http://www.ema.mtv.co.uk/voteNow#/ultimate-urban/ 333> יום טוב! ממאי ..

למעלה