פתחנו אתמול תיק ברבנות...

מיה :)

New member
פתחנו אתמול תיק ברבנות...

אז ככה, אחרי כל הריצות והנסיעות המתישות, הוצאת תעודות, תשלום פה ותשלום שם, הגענו בשעה טובה לפתוח תיק ברבנות. ישבנו אצל הרב בדיוק רבע שעה והתיק היה מוכן. ואז הוא הציץ ביומן ואמר שהוא לא יוכל להופיע בטקס אבל ישלח רב אחר. אמרנו שלא נורא ושאין בעיה. ואז הוא אומר: "אני שולח לכם מישהו אחר אבל צריך לשלם לו משהו על הטרחה" כאן הסבלנות שלי נעלמה כאילו לא היתה ואמרתי לרב, בשקט ובעדינות, אני לא מתכוונת לשלם אגורה שחוקה לאף אחד, ושאם הוא חושב לאחר או לא להגיע או לעשות משהו חריג בטקס בגלל זה, למחרת בבוקר אני אפרסם את המקרה בכל מקום אפשרי!
די, כמה אפשר?

הילית*

New member
למה אתם לא לוקחים מבני שלם

הם הרבה הרבה יותר סימפטיים ועושים את זה ממש מתוך שליחות (וגם לא לוקחים כסף!)

*שיר

New member
נכון! תעזבי את החארות האלה!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

חייבים לפנות לאופציות האחרות כדי שיבינו שפשוט נמאס לכולם מהיחס המתנשא ומהשחיתות שלהם.
אני כלכך כועסת כשאני שומעת את כל הסיפורים האלה. ואני פשוט משתגעת איך עדיין כולם ממשיכים ללכת אליהם למרות כל השחיתות והגועל נפש הזה. עד מתי?!?

הילית*

New member
חלק פשוט לא שמעו על אופציות אחרות

אני מוצאת את עצמי מספרת על הרב שלקחנו ועל האופי של בנין שלם ומוצאת שאף אחד ממכריי לא שמע עליהם או על צוהר ואני החלטתי להפיץ את הבשורה לכל אחד שאני מכירה.

*שיר

New member
גם אני...

אני לא מאמינה כמה שאנשים לא יודעים על חתונות ועל האופציות שיש. כולם חושבים שאם אנחנו מתחתנים רפורמית אנחנו נורא "נועזים" ושזה משהו מאוד חדשני ולא מבינים מה עושים עם זה בכלל, ולך תסביר שאין לך אחות...

New member
הוא ניסה לשכנע אותנו, כמובן...

ואמרנו לו שהרב יקבל את ההסעה שלו ותו לא. אז הוא "מתחכם" איתי ושואל מה יקרה אם הוא יבוא באוטו פרטי? אמרתי שהוא יקבל לפי 0.33 ש"ח לק"מ, כמו בעבודה שלי! ואני באמת לא מתכוונת לשלם לו אגורה שחוקה אחת. אני לא משלמת טיפים לפי דרישה!!! אבי נשאר בהדרכת חתנים ויצא משם מתגלגל מצחוק! לפני שהוא יצא הרב אמר לו "תרגיע את האישה, תנו לו אפילו 50 ש"ח כי אם לא, הרב לא ירצה לעשות חופה בפעם הבאה" את אבי זה בכלל הרתיח וגם הוא אמר לו שאפילו לא שקל אחד! חוצפנים כאלה! הרי אין להם ברירה, הם חייבים לערוך את הטקס ללא תשלום!!!!!!!!!! לגבי בנין שלם וצוהר: הוא טוען שהם בכלל לא רבנים וזה לא מקובל עליו. שאלתי אם זה בגלל שהם לא גובים כסף ואפילו אם "דוחפים" להם , הם תורמים אותו. וז הוא שואל "אולי תתני לנו וגם אנחנו נתרום?" בשלב הזה כבר לא יכולתי לנשום ויצאתי החוצה.

*שיר

New member
אז מה נסגר?! ויש לי רעיון ../images/Emo9.gif

מיה, אני יודעת שהרפורמים גם עשו לכם בעיות אבל פתאום חשבתי על משהו! הקונסרבטיבים!!! הם לא מחייבים להנשא בחו"ל בכלל, כי הם טוענים שבעיניהם הם עושים חופה כשרה לכל דבר ולכן אין שום צורך לעשות נישואים נוספים. כמובן שבשביל המדינה אתם צריכים להנשא נישואים אזרחיים, אבל עם הקונסרבטיבים אתם לא לחוצים בזמן בכלל. מה את אומרת

New member
נהדר, ואיפה אני מוצאת אותם?

עדיין לא שילמנו את האגרה של 600 ש"ח, כי המזכיר בחופש! אז אנחנו עדיין יכולים לבטל!

*שיר

New member
להלן הפרטים של הקונסרבטיבים

טלפון 6246510-02 אני דיברתי עם הרב יחיאל. אבל אני חושבת שאת יכולה לגבר עם המזכירה שם והיא כבר תפנה אותך לרב רלוונטי בהצלחה!! אני מחזיקה לך אצבעות!

הילית*

New member
איזה שטויות. ממש תת רמה!

אולי הוא לא יודע אבל אנשי צוהר ובנין שלם הם רבנים ועוד איך ולא רק זה הם גם תורמים למדינה- כולם הם בחורי הסדר ששירתו בצבא. הרב שלו אפילו היה גאה לספר שהוא שירת בשריון. יש להם אישור מהרבנות לעריכת טקס נישואין, שהרי אם לא לא היו מאשרים לנו שהוא יחתן אותנו. נמאס לי שהלכלוכים שעושים ברבנות! פשוט די. לכן אנשים בוחרים באופציות של חתונה רפורמית. אנחנו רצינו בחתונה אורתודוקסית מתוך בחירה, בהחלט לא מכפיה ואני כ"כ שמחה שבחרנו בבנין שלם- גם אדם מצפוני וגם אדם שהסביר לנו כ"כ הרבה על הטקס ויעשה את הטקס שלנו בהתנדבות!

*שיר

New member
כל הכבוד שהרב שלכם שירת בשריון!!

כאלה רבנים אני אוהבת!! תמסרי לו
ממני....

הילית*

New member
אישורים-

אישור שהוא מוכן לחתן אתכם ואישור שהוא מואשה לעריכת טקסי נישואין

petel

New member
מי הרב שלכם ?

גם אנחנו מתחתנים עם רב מבנין שלם (בתקווה שלא יעשו בעיות ברבנות)

New member
תשאלו ברבנות שבה פתחתם את התיק

בתקוה שמקובלים עליהם הרבנים האלה!

הילית*

New member
לנו לא עשו שום בעיות

הרשם ברבנות רק ציין בפנינו שנקפיד להיפגש עם הרב לפני הטקס "כי הרבה פעמים הרבנים של צוהר ובנין שלם מזלזלים ולא נפגשים עם הזוג"- מה שממש לא נכון. הרב שלנו הוא מוטי שראל

למעלה