פתחנו אתמול תיק ברבנות...

petel

New member
הילית השאלה אלייך.. ../images/Emo13.gif

מי הרב מבניין שלם - אולי זה הרב שלנו

הילית*

New member
כן ראיתי. עניתי לך מעל להודעה

ושוב- הרב הוא מוטי שראל. אם זה הוא, אז אתם בידיים טובות (אני מקוה שהוא יהיה בטקס בסדר כמו שהיה בפגישה).

petel

New member
כן ראיתי, גם כתבתי לך הודעה שראיתי

אבל משום מה היא לא עלתה... הרב שלנו הוא אברהם רזניקוב, הוא היה הרב בחתונה של אח של אפי, וכשהחלטנו שמתחתנים, אח של אפי המליץ עליו מאוד. בכלל לא ידענו שהוא מבניין שלם, רק ידענו שהוא רב עם כיפה סרוגה, שלא לוקח כסף ומחתן עבור המצווה - זה מאוד מצא חן בעינינו כי אנחנו נגד השחיתות, מצד שני חתונה רפורמית לא באה בחשבון. בכל מקרה רק לאחרונה גילינו שהוא מבנין שלם, ואני שמחה שזה כך. ביום שישי יש לנו פגישה איתו, הוא צריך לתת לנו מכתב שהוא מעוניין לחתן אותנו, את המכתב צריך להעביר לרבנות ולקוות שלא יעשו לנו בעיות...

הילית*

New member
אם יש לו תעודה שהוא מורשה לעריכת

טקס נישואין הם לא יעשו לכם בעיות!

נופר30

New member
מיה יקירתי

תבקשי מהרב ברבנות שפתחת את התיק שיראה לך את החוברת של משרד הדתות ששם רשום במפורש שאסור להם לקחת כסף ( הרב בזמנו בקרית מלאכי הראה לי כי ברבנות בקרית מלאכי מאוד מקפידים שלא תשלמי לרב תוספות מיותרות ) ותעמידי אותו על טעותו ועדיין אם הוא יבקש כסף את יכולה כתוב למשרד הדתות והוא יפוטר כמו כן יש את צוהר ובניין שלם שעד כמה שאני זוכרת ( הרב שלי היה מצוהר) הם כולם רבנים מאושרי הרבנות וחלקם אף עושיםחופות דרך הרבנות בהצלחה ולא להתעצבן זה לא שווה בימים אלו שאת אמורה להיות מאושרת

מיה :)

New member
תודה על העידוד ../images/Emo24.gif

אבל גם בצוהר אמרו לי שיש רבנויות שלא מאשרות את הרבנים שלהם! האם מותר להם?

*שיר

New member
לצערנו, הרבנות היום הם מונופול

ובתור מונופול הם יכולים לעשות כל מה שהם רוצים - ואתם ההוכחה לכך.. אז אני לא חושבת שיש פה שאלה של "אסור ומותר". יש מה שמתחשק לרב באותו רגע. דיברת עם הקונסרבטיבים?

New member
כן, לצערי רובם תפוסים ../images/Emo7.gif

אני מחכה לתשובה מרב אחרון לגבי התאריך. תחזיקו לי אצבעות...

הילית*

New member
אני יודעת שבד"כ צוהר תפוסים נורא

אבל בד"כ עם בנין שלם יש פחות בעיה כי הם פחות מוכרים מצוהר

New member
יש לנו רב!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מהתנועה הקונסרבטיבית! אנחנו נפגשים איתו ביום ראשון. שיר, תודה רבה לך, אם לא את, היינו חייבים להתחתן דרך הרבנות. אמנם עולה קצת יותר, אבל שווה כל גרוש! תודה!

*שיר

New member
עשית אותי מאושרת!!! איזה יופי!! ../images/Emo9.gif

מזל טוב! אז מה עושים עם ההכרה בנישואים? תסעו אח"כ לחו"ל? אני ממש ממש שמחה בשבילכם שהכל הסתדר, ובעיקר שאתם לא צריכים לסבול את השטויות של הרבנות המז...

New member
עשיתי גם את בעלי לעתיד מאושר!

לא מעניין אותם איך ומתי אנחנו נתחתן בנישואין "תקפים". הם מאד נחמדים ואומרים שאנחנו נעשה אחר-כך מה שנרצה. אמנם עולה יותר, אבל כולל הכל, גם נסיעות, גם הסכם ממון, גם טקס לפי הטעם שלנו, הכל. ברגע שנוכל - ניסע לקפריסין. ושוב תודה!

*שיר

New member
קבענו בעיריה בפאפוס? ../images/Emo8.gif

הם מסדרים את הכל? כולל הנסיעה לקפריסין?

New member
מי? הקונסרבטיבים? מה פתאום?!

רק מבחינת הטקס ומה שמסביב. לא נסיעה. למרות שבכסף הזה, לא היה מזיק...

*שיר

New member
אה. הבנתי.

מה זאת אומרת יקר? כמה הם רוצים? אבל זה כולל את ההסכם ממון, נכון?

למעלה