פתחתי את הפה והתייבשתי!

אין לי מושג למה התכוונת אבל...

не бойся ножа бойся вилки один удар 4 дырки <ההומור המעוות שלי
>

Angel lips

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד שהבנתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמממ אני יכול רק להדגים ../images/Emo8.gif חח

סתם, את יכולה לגשת לפורום סקס לנוער, או סתם פורום סקס ולבקש :) אלכס

Angel lips

New member
הינה התנוחות שאני מכירה

1)המיסיונרית- זו התנוחה הרגילה... 2)על בסיס המיסיונרית אך האישה מרימה את הישבן זה מקל על החדירה. 3) גם מבוססת על המיסיונרית האישה על הגב מרימה את הרגליים ומעיפה אותם לאחור והגבר מעלייה. 4)תנוחת המפלסים השונים- האישה שוכבת על קצה המיטה בפיסוק רגליים הגבר עומד על ברכיו על הרצפה. 5) תנוחת חיבוק הרגלייפ האישה שוכבת הגבר מעלייה והאישה מחבקת את גופו ברגלייה 6)הגבר שוכב על הגב והאישה יושבת מעליו אל הפנים לגבר. 7)הגבר שוכב על הגב והאישה יושבת (רוכבת ) מעליו אבל עם הגב אליו. 8) תנוחת איקס- הראש של האישה בין הרגליים של הגבר והראש של הגבר בים הרגליים של האישה. 9)גופים מקבילים- פשוט שניי בניי הזוג עומדים פנים אל פנים. 10) האישה שוכבת על הגב מרימה רגל אחת והגבר מעליה 11) האישה בידיים של הגבר יושבת עליו ככה באוויר עם הפנים אליו. 12) האישה עומדת מקופפת עם הידיים על הקיר והגבר מאחורייה. 13) דוגי סטייל. 14) תנוחת הנזירה האישה שוכבת על הבטן עם רגליים מפוסקות והגבר שוכב עליה עם הפנים לגב שלה. 15)תנוחת צד- שניי בני הזוג שוכבים על הצד פנים מול פנים, האישה צריכה להרים לרגל אחת ולשים אותה על הגבר. 16) תנוחת הגבר מאחור האישה שוכבת על הגב עם רגל אחת מורמת והגברכזה מהצד מכניס לה 17)תנוחת הכפית. 18) תנוחת שילוב הרגליים האישה שוכבת על הגב מרימה את הרגיים שלה למעלה ומצמידה אותם והגבר שוכב על הצד וכך ניגש אליה 19) האישה שוכבת על הגב על הריצפה מרימה את רגליה על השפה קח שזה יוצר גובהה והגבר עומד עם הגב עליה. 20) הגבר שוכב על הגב והאישה עושה בערך גשר עליו וזו תנוחה לאוראלי האיבר של האישה בין הפה של הגבר והאיבר של הגבר בפה של האישה זהו לא זוכרת יותר....

PoisoN LipS

New member
חן אבל לתנוחת האיקס קוראים 69...

איקס נשמע יותר יפה חחחח :) מי בא לשחק "איקס (עיגול)"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Angel lips

New member
לא תנוחת איקס זו לא 69

69 זה כשניי בני הגוג שוכבים על הצד והראש של כל האחד בין הרגליים של השני, תנוחת האיקס היא לא על הצד...

PoisoN LipS

New member
69 זה לא על הצד..

זה הבחור על האישה או האישה על הבחור כששניהם עסוקים במין אוראלי...

Zot ani 1

New member
וואי עם על ההודעות שלכם

אני מרגישה כמו בפורום סקס........

tan4ka

New member
חחח הרבה מידע לעתיד...

בלאט מאיפה את יודעת כל כך הרבה?

למעלה