פתיחת חשבון בנק בעודי באה"ק?

איל שחר

New member
נראה לי שכך אעשה ../images/Emo13.gif

אתבע מהסניף בארץ שירות ואדיבות קנדים.

womandl

New member
זה הסיפור שלנו

אנחנו פתחתנו חשבון ב HSBC באנגליה (גרנו שם) לאחר שנתיים ביקשנו מהם לפתוח לנו חישבון בוונקובר. הם פתחו לנו את החשבון כי הוכחנו להם שאנחנו עוברים לכאן. . בזמנו (לפני חמש שנים) בררתי בישראל האם אפשר לפתוח חשבון מישראל בחו"ל , בררתי את זה בבנק הפועלים והם אמרו לי שאני צריכה להפקיד 150 אלף דולר אם אני רוצה לפתוח בלונדון. בקיצור נראה לי שבכל הבנקים בכדי לפתוח חשבון בחו"ל ולגור בישראל אתה צריך כמה אלפי דולרים.

איל שחר

New member
בכדי לפתוח חשבון של בנק פועלים

בחו"ל יש צורך להפקיד 100,000$. לא רוצה :-{ כאן מדובר בעצם בפתיחת חשבון בחו"ל -בבנק חוצלארצי. לא בסניף של בנק ישראלי. לא נראה לי שאתן להם מאות אלפי דולרים בעבור הכבוד להיות לקוח שלהם.

איל שחר

New member
גם אני איש עסקים!

איזה עסק? עסק שלי...
מה, זה לא עסק? שמעתי שהגויים שובתים בראשון, אי לכך ובהתאם לזאת אתקשר, כעצת המושבניק, למחלקה הבינלאומית (נשמע מרשים, לא? אני? בינלאומי?) של הבנק ואבקש ניירת. אז אמשיך אל הסניף המקומי. נראה.

April girl

New member
נציגויות של בנק

הפועלים בחו"ל אכן נועדו ללקוחות מוסדיים, תושבי חוץ, עסקים ובעלי הון אחרים.ממה שידוע לי HSBC עובדים בארץ בעיקר עם לקוחות מוסדיים ולקחות גדולים. ולכן כל פיסת מידע עדכנית תהיה חשובה, אז אל תשכח לעדכן כיצד פועל התהליך של הלקוח הוירטואלי, והכי חשוב כמה נדרש להפקיד בעת פתיחת החשבון , חסר הון פשוט

למעלה