פתיחת משרד

פתיחת משרד

שלום לכולם, אני שוקלת ברצינות להקים משרד קטן ולעבוד באופן עצמאי. יש לי ניסיון בפלילים ובדיני משפחה. השאיפה אינה לעבוד מבוקר ועד ערב אלא לקחת מספר מצומצם של תיקים ולשלב את זה עם אמהות. אני תוהה איך מוצאים לקוחות? איך ממנים משרד עד למציאת לקוחות? באיזו השקעה מדובר? הייתי רוצה למצוא שותף/ה ולחלוק משרד כדי להוזיל עלויות בהתחלה. יש לכם הצעות כיצד ניתן למצוא שותפים? לפי מה שאני זוכרת ממבחני הלשכה, אסור להקים משרד בבית אלא אם מדובר ביחידה נפרדת, נכון? סיוע משפטי וסנגוריה ציבורית- האם למישהו יש ניסיון בעבודה מולם בתחילת הדרך? אשמח לעוד עצות, אם ישנן...

MontBlanc

New member
תשובה

כל הכבוד לך על ההחלטה, לעניין משרד ממליץ לך לחפש בפורומים ובאתרים משפטיים, ישנם משרדים להשכרה בעלות נמוכה ואולי תצליחי לחלוק עם עו"ד נוסף. או לחלופין תקבלי שרותי משרד וירטואלים מבית הפרקליט ומתי שתצטרכי משרד להשכרה את ישכירו לך לפי שעה ואת שאר העבודה תעשי מהבית. לעניין הסניגוריה אין לי מושג, לא עובד איתם

tiger11112

New member
משרד

מאיזה איזור את בארץ? לגבי לקוחות, דרך פרסום במקומונים ומפה לאוזן. לגבי ההשקעה - תלוי בודל המשרד, רהיטים, מחשב, טלפון, פקידה - אם תחזיקי. בהצלחה

מודיעין

זה אומר שאני יכולה לקבל לקוחות מאזור מודיעין , מהשפלה ומירושלים ואפילו מהמרכז. בדקתי עם בית הפרקליט וההצעה נשמעת די משתלמת. הבעיה היא שאני במודיעין והם בתל אביב, כך שזה פחות נוח לקיים שם פגישות.

היי

יש לי חברה ממודיעין ששוכרת משרד ברמלה. לפי מה שהבנתי ממנה, יש הרבה עבודה באזור וגם לא יקר במיוחד. בנוגע ללקוחות- זה כבר סיפור אחר. בכל תחום הפלח שוק נפרד. נסי בשלב הראשון לפרסם מאמרים, להקים אתר, להריץ אותו בגוגל... המלצתי- נסי לשלב עבודה כשכירה עם עבודה כעצמאית. ככה תוכלי לפתוח את המשרד, רק לאחר שיש לך מאגר לקוחות סביר. אפילו מינימלי.. אבל להתחיל מ-0 זה כמעט בלתי אפשרי, במיוחד אם אין בן זוג שיכול לפרנס לבד. המון בהצלחה

למעלה