פתיחת עונת המתוקים שלי 2015

99poza

New member
אתה פשוט חולה!!! ואתה מדביק אנשים..

אני נכנס מדיי פעם לפורום וקורא תגובות שלך, חושב להגיב לך ואז אומר לעצמי, מסכן.... עוד איש מבוגר שפורק את זעמו ואת לחציו על לחצני מקלדת.. מידות של אדם קשה לתקן.. מי שמקטר כל היום יעשה את זה בכל מקום שהוא כולל בפורום דייג תפוז.
לי ברור שאתה הפיראט בשם אחר, ואחרים פשוט זורמים עם השטויות שלך... קראתי את כל השירשור... עכשיו ככה.
עד היום במהלך שנתיים יצאתי לדייג בזרזור בערך 100 פעמים והוצאתי למעלה מ30 דגים של מעל 700 גרם ועוד המון בייבי שחזרו לים.. אגיד לך משהו.. אם כל יציאה הייתי חוזר עם 5 גוברים 10 פלמידות 8 טרכונים ו3 לברקים, לא היה לי את אותו כיף כמו לסרוק חוף שעתיים ולהצליח בצורה אינטלקטואלית עם ידע מזל תחזית וכוליי להצליח להגיע לפייט עם דג, מה שיותר קשה יותר מהנה ויותר מחשל ויותר תחרותי, עם הילדים מדיי עם בוס זה נחמד, מדיי פעם עם חבר פתיון על בירה זה נחמד אבל תפסיק לשפוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט כיף לך לדוג בצק אז תדוג, שתחרר מאנשים כבר!!!!!!!!!!!!!!!
אגב לא הייתי מתנגד ליום אחר כמו שתיארתי עם ים טורפים בצידנית, אם בא לך אתה יכול לאחל לי... בנינו את סתם קרציה שמוריד לאנשים את המצב רוח להכנס לפה. תחייך תהיה אופטימי תשדר אושר שמחה, סבר פנים יפות... אתה תאריך ימים תאמין לי...
אתה כ"כ מציק ומורגש כ"נאחס" שכדאי לך לאמץ - "טוב שם משמן טוב" אל תדאג לכסף של אנשים- לא כולם טיפשים כמו שאתה חושב...

הקשבתי לדעתך ,

למקלדת זה לא כואב , בי לא פגעת .שחררת קיטור , שתה קצת מים תרגע .

haim1b

New member
למרות שאיני מקבל את כל הדעות שנכתבו כאן -

כיף לראות דיון מקצועי ומעמיק בנושא.
אחרי הרבה זמן שכמעט ולא נכתב בפורום כלום [פרט לתחזית של שרגא, ששמר על הגחלת..]
נקווה שימשיך כך.
[יום טוב ודיג מוצלח [בכל שיטה שתבחרו]
חיים

נכון מאד וכולם צריכים להבין ולדעת

שלכל אחד יש זכות מלאה לומר את דבריו איך שהוא רואה אותם בין אם זה ברחוב ,בין אם זה בפורום בין אם זה בפייסבוק או בכל מרום אחר , ואין מקום לפחד או חשש מגורם כלשהו .
כל מסגרת חברתית צריכה לדעת להכיל גם את החסרונות והכשלונות שלה , מעבר למטרת פעילותה .
ולא צריך שיקול או התחשבות בעיני מי הדברים מוצאים חן או לא , ככה זה נקודה .

alonps

New member

גם אם אתה לא מסכים עם דעתו של האחר, עדיין אין לך כל רשות לפסול אותו או את דרכו.
תוכל לומר שלדעתך (או לעניות דעתך, במקרה דנן
) הדרך שבה האחר נוקט אינה יעילה או טובה.
&nbsp
בהודעות הראשונות שלך לא הבעת את דעתך, אלא הטחת בוץ (או אבן).
&nbsp
אין שום היתר בעולם לפגוע ברמה האישית - ובטח באנשים שרוצים רק לסייע.

ולך אין שום היתר בעולם

להוליך שולל מאות אנשים חסרי ניסיון ולרצות לגרום להם להאמין בשדים ורוחות .
ובטח שאתה האחרון שיכול לנסות לחנך מישהו .

alonps

New member
אני לא מוליך אף אחד - ובטח לא שולל

כשאוריא ואני הקמנו את הפורום, ניתן היה לספור את מספר המז'רזר'ים בכל הארץ על כף יד אחת או שתיים בלבד.
מאז, יש אלפים, ולרוב רובם יש תוצאות יפות - גם אם לאחר זמן ולא בתכיפות גדולה.
לזה יש לי הוכחות (בפורום זה ובאחרים), מדן ועד אילת - ממש לא שדים ובטח לא רוחות.
&nbsp
תמיד יהיו כאלו שיתייאשו, או כאלו שאינם מוכשרים או מספיק גמישים להשתנות בכדי להכיר את מבנה החוף ולהתאים את הציוד שלהם.
כל אחד יכול לעמוד על שובר סלעים עם בוס ולתפוס ארסים, לתפוס לברק זה הרבה הרבה יותר מורכב.
מעולם לא טענתי שצריך דמויים יקרים - רק להבין את השטח, את האופן שהדג מחפש את הטרף שלו, והרבה הרבה יציאות כדי לנסות.
&nbsp
אגב, אני כן חושב שאני יכול לחנך. חינכתי ילדים מאד מוצלחים משל עצמי, וכתבתי וערכתי עשרות מאמרים.
מה לך יש להציע בתחום הזה?
&nbsp
כל רקדן עקום חושב שהרצפה עקומה...
&nbsp
אני לא מתכוון להגיב יותר לדברי הבלע שלך. לא ניתן לשנות דרך המרשתת את האופי אדם ממורמר ושרואה בכל דבר רק את השלילי. אינני מומחה בנושא, אך לדעתי אתה צריך טיפול כדי להוציא ממוחך את השדים והרוחות עליהם דיברת.

שמע

אתה שוב מטעה .כשהפורום קם, ולא משנה מי הקים אותו , אז בערך התחילה גם אופנת הזרזור , שהייתה חדשה בנוף הדייג הישראלי .אותם אלפים עליהם אתה מדבר , אלה בסך הכל כמה מאות בודדות ,של סקרנים חסרי ניסיון קודם , שנשחפו בזרם האשליות , והסיפורים ועד היום הם מנסים לממש את אכזבתם .אל תבלבל את המח , אבל אתה כן צודק בדבר אחד . כשהפורום נפתח , היו באמת כמה בודדים וסקרנים ,שמשכו אחריהם עוד כמה כאלה ,ועוד כמה ועוד כמה , עד שעם הזמן המספר הלך וגדל היום ניתן לספור כמה אלפי מאוכזבים פה אתה צודק .
לא ברור לאיזה אחוז מהם יש תוצאות יפות , אבל זה בטח לא אותם כמה אלפים עליהם אתה מצביע בגאווה , כאילו היית איזה גורו של אלפי מאמינים

אל תצדיק את עצמך בכל מיני תירוצים מתירוצים שונים , של ייאוש , גמישות , כן מוכשרים ,לא מוכשרים ,וכל מיני מכל מיני .
יש לך תוצאה מכרעת של אחוז גבוה של מאוכזבים מול אחוז נמוך מאד של כאלה שעוד לא סגורים עם עצמם .

בפורומים אחרים ענין הזרזור הוא בנפרד משאר קטגוריות הדייג , וגם שם לא זוכה לפופולריות גבוה במיוחד , אבל לפחות זה בנפרד , וכל מי שבא לו יכול להרקב שם , כמה שנים שמתחשק לו .
צור לעצמך קטגוריה נפרדת , תתחבא שמה , ואף אחד לא יציק לך . אבל את תכלול את זה בפורום דייג כללי, כאילו זה עיקר עולם הדייג .

99poza

New member
בימים שנפלתי על להקת פלמידות עם ניקל של 20 ש"ח

דמויים יקרים? יותר זול מהרב קו שלך לים... ניקל

אתה היית מקבל עקיצות מארסים של 30 גרם...
קצת נוסטלגיה- תתפנק:

זו פלמידה של מעל קילו וחצי..
אם תרצה סרטונים בימים של 6-7 גומברים בשעה רק תעדכן...

צפה ולמד (עם עיקש תיתפל)
https://www.youtube.com/watch?v=TX-aHCQY0u4&spfreload=10 ;
זו חוויה!!
תמשיך עם הארסים אתה מנקה לי את הים אבל לא כ"כ הולך לך לנקות את המידות הרעות שבך...

אתה יכול להמשיך ולהתפלפל ,

וגם להמשיך לזרוק בובות לדגים מאות ואלפי פעמים .תהנה ,
עם החבר שלך השני .

טל בורי

New member
נכון פפו

גם אני בדעה שלך .כל המרדף הזה אחרי הדיג נשמע לי מוגזם מאוד
מה גם ששיטת הזרזור נראית לי הזויה לגמרי
שנים אני טוען(ובזמנו גם הפיראט) שאין על דיג בוס פשוט וזול
אך מי שמתעקש לזרזר שיבושם לו

למעלה