פתיחת עסק קטן

דגנית46

New member
פתיחת עסק קטן

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל עסק קטן של מכירת עוגיות ולא כל כך יודעת מאיפה להתחיל... חשבתי להתחיל עם דוכן בקניון אבל אני יודעת שזה דורש אישורים מתאימים. איזה אישורים? איפה ואיך משיגים אותם? כמה זה עולה? רציתי לשאול גם על עניין הפטנטים. אני צריכה לרשום צורת הגשה מיוחדת שלי כפטנט או לבדוק אם אני לא עושה משהו שכבר רשום כפטנט? כל הצעה והכוונה תתקבל בברכה! תודה, דגנית

חגי500

New member
פטנט הגשת עוגיות

דגנית את חושבת בגדול וזה טוב הצעד הראשון שכדאי לך לעשות הוא חיפוש באינטרנט, ולנסות למצוא האם ההמצאה שלך הומצאה כבר על ידי מישהו אחר. האם את שולטת באנגלית? האם את יודעת כיצד לחפש בגוגל אינטרנט ובגוגל תמונות? אם מצאת את המצאתך, אינך יכולה לרשום פטנט. אם לא מצאת, אין זאת אומרת עדיין שאת יכולה בוודאות לקבל פטנט, אך את רשאית להתקדם במסלול ההמצאתי. צורת הגשה יכולה באופן עקרוני להרשם כפטנט או כמדגם רשום רישום בקשת פטנט או מדגם צריכה להיעשות לפני ייצור ומכירה על פי ההמצאה. כדאי בשלב כזה להתחיל לערב גורמים מקצועיים ולגבש תכנית עסקית. בהצלחה www.industrial-consultation.com

תיקון

הגשת בקשה לרישום פטנט או מדגם צריכה להיעשות לפני מועד הפרסום ולא לפני מועד הייצור. "פרסום" = חשיפת ההמצאה בפני מי שאינו מחויב בסודיות בפני הממציא. בברכה,

למעלה