פתיחת קבוצת תמיכה למאוכזבי ב"ש

itsish

New member
פתיחת קבוצת תמיכה למאוכזבי ב"ש

אוווווווווווווווף :( למה הם מענים אותי ככה אני לא מבין איך הם מחליטים את מי לזמן ומתי... בקיצור הצטרפו בהמוניכם..

dorin276

New member
עוד לא!

אסור להתאכזב לפני תום הזימונים לראיון השני... יהיה בסדר

hedva84

New member
אני מצטרפת

חזרתי עכשיו מחופשה, וזה די מבאס, למרות שאני שמחה בשביל אלה שזומנו. תגידו, אתם חושבים שהם יעשו טלפונים ביום שישי?

לדעתי אין שום בעיה עם שישי בבוקר

עד 13:00 ככה בכייף אפשר לעשות טלפונים, יום עבודה לכל דבר, בעיקר שהוא תקוע באמצע תקופת הזימונים, ואז ישנו שבת שבו בטוח לא יזמנו...

itsish

New member
משום מה..

יש בי ההרגשה שראשון ושני נועדו לזמן את מי שהיה בראיונות השבוע ובראשון הקרוב....אבל אולי זאת סתם פסימיות ומה שהכי מוזר זה שחשבתי שהלך לי טוב...אולי זה בגלל שפרופ' שרייבר ראיין אותי...

Regina Phalange

New member
לא לא

שנה שעברה הם התחילו עם הטלפונים ביום ראשון והמשיכו אותם עד יום שישי. כך שיש עוד זמן. ושרייבר לא פוסל את כולם, קצת אופטימיות!

hedva84

New member
נשמע לי הגיוני

ובהתחשב בעובדה שהראיון שלי היה בין הראשונים, וכך גם שם המשפחה שלי, התחלתי להשלים עם העובדה ולקוות לבשורות טובות מירושלים.

mazuzboy

New member
אין מה לאבד תקווה

הבנתי גם אתה עתודאי. שמע לא שמתי לב פה לשום חוקיות שלפיה מתקשרים. יש כאלה שחשבו שהלך להם טוב לעומת כאלה שהלך להם גרוע ובכל זאת התקשרו אליהם, כמו כן יש כאלה שעשו ראיונות בהתחלה לעומת כאלה שעשו מאוחר יחסית. אל תנסה למצוא תהגיון פה, אם הלך לך טוב רוב הסיכויים שיתקשרו אליך. תחשוב על זה ככה, מה ההבדל בין האנשים שהתקשרו אליהם אתמול לבין אלה שהיום? שהדף עם השמות שלהם היה מול הפנים של המזכירה באותו הרגע. ואין לך מה להתבאס את סה"כ בן 18 אנירואה פה אנשים בסביבות ה-25 מנסים להתקבל. אם אתה באמת נחוש אתה תתקבל בין כה וכה ולא דווקא דרך עתודה (מקווה שהעניין של המילגה לא ממש עקרוני לך) אלא אחרי הצבא. לי גם לא התקשרו ואני יצאתי מהרעיון שלא שכנעתי אותם מספיק ולא ראו תאני האמיתי. אבל שוב לך תדע , אל תתבאס יהיה טוב...

veiga

New member
העם אתך וגם אני...

אני לא יודעת אם נשארה שערה אחת על הראש שלי שעוד לא לבנה (וגם אם הייתה תלשתי אותה מרוב עצבים...)

יוסי n

New member
חבר'ה, עוד לא אבדה התקווה...

אתם כולכם עסוקים בזימון לראיון שני, כשלי לא היה אפילו ראיון ראשון. עדיין. תשתדלו להירגע. אם רק התחילו לזמן אתמול, אין שום סיבה שלא יזמנו אתכם ביום ראשון, או אפילו שני (ימים בהם עדיין מתקיימים ראיונות ראשונים). וגם אם לא, זה לא סוף העולם. בכל אופן, בהצלחה לכולם.

ninush252

New member
מתי הראיון הראשון שלך?

הלוואי ואתה צודק ועוד מזמנים לראיונות...

ninush252

New member
יו....

בהצלחה!!!!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות, באמת.. ותודה, הרגעת אותי קצת... המון המון בהצלחה!!!

יעלד12

New member
סיוט עולמי.

מצטרפת לפורום "מאוכזבים בטירוף". אין לי ספק שהלך עלי. יעל.

litallit

New member
../images/Emo7.gifמצטרפת...

גם אני רואיינתי ע"י שרייבר... מאוכזבת מאוד! אני לא יכולה יותר......! לא עומדת במתח הזה....! הלוואי שיתקשרו...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תשגעו את עצמכם ככה, יש עוד כמה ימים שבהם יכולים להתקשר אליכם, חבל למרוט את העצבים שלכם בגלל זה. צאו, תתאווררו קצת. קיץ עכשיו, לכו לים, לבריכה, סתם לקניון, תעשו פיקניק, מה לא, העיקר שתנקו קצת את הראש ותשכחו טיפה מהראיונות האלה.

יעלד12

New member
אושריתי,

המון תודה, אבל הסיכויים כבר קלושים. ביומיים אני מאמינה שאפשר לזמן 90% מהאנשים, ואלו שנשארו אלו מועמדים שרואיינו או ירואיינו ממש בימים אלו. לא יודעת להסביר את זה, אבל התחושה שלי היתה שאם לא התקשרו אלי גם היום, אז זה כבר אבוד. בכל מקרה, מקסימום שנה הבאה. שיהיה לכולם בהצלחה. יעל.

למעלה