פתיחת קבוצת תמיכה למאוכזבי ב"ש

morancho1

New member
אוף איתם כבר.

למה לוקח להם שנים? הקטע המצחיק הוא, שאם לא היה את הפורום לא הייתי חושבת על זה בכלל..אבל ברגע שאמרו ש"היום זה מתחיל" מפלס הלחץ עלה אצלי והוא רק ממשיך לעלות כל יום שהטלפון לא מצלצל.. אני ריאלית אני מרגישה שהלך לי טוב בראיון מצד שני, זה לא אומר בהכרח שום דבר.. אז בינתיים נותר לחכות..ולנסות להיות אופטימיים..אבל זה לא פשוט.

vadim88d

New member
ראיון שני

הזימון לראיון שני יכול להיות גם ביום ראשון? או שמחר זה היום האחרון?

morancho1

New member
עד יום שני הם יתקשרו

ממה שהבנתי. עד יום שני בערב. אבל עדיין..שיתקשרו כבר!

יעלד12

New member
מורנננננננני :)

איזה יופי לי שאני בחברה טובה של אנשים כמוך. בכל מקרה, ניסיתי כבר לחשוב למה זה לא נורא שאני לא אתקבל השנה. ונחשי מה? כשאמרתי את זה בקול רם (כלומר, כשפרטתי אחת לאחת את הסיבות למה זה לא הכי נורא שבעולם) זה אפילו הצליח טיפה לשכנע אותי: 1. כי באר שבע זה באמת רחוק. 2. כי אולי הייתי רוצה לנסות לשפר יותר את הציונים כדי שיהיו לי גם אופציות נורמליות בירושלים ובתל אביב (ולא שאני עכשיו אהמר על זה שהמו"ר יעלה לי ב- 20 נקודות, מה שלא יקרה בחיים).. 3. כי אולי אני צריכה קצת לנוח. (ועוד כמה דברים). נראה לי שהכי עדיף לי לא לפתח ציפיות (כגישה בחיים זה דווקא עזר לי) בכל מקרה, אני מאמינה בך לגמרי ואין לי ספק שתהיי רופאה. בוודאות. יעל.

oshratush

New member
גם את יעל......

אני קוראת את דברייך, כצופה מן הצד ובטוחני שגם את תתקבלי.......די אני לא מסוגלת עם המתח הזה:/

יעלד12

New member
אכן..

משום מה כשהיה לי טלפון לפני שעה הייתי בטוחה שזה מהאוניברסיטה. זה מה שנקרא, מוות מוחי. בכלל, אין ספק שמלכה יושבת גם בשעות אלו ועושה טלפונים (סתם, סתם). בדיוק חשבתי לעצמי מה הם מרגישים רגע לפני שיחה כזאת, נראה לי אחלה ג'וב להגיד לאנשים שהם עברו ראיון.

morancho1

New member
יעללי:)

יהיה בסדר. די כבר עם הלחץ הזה. שמתם לב שעד עכשיו התקבלו לראיון שני רק 3 אנשים מהפורום? אנחנו מקדימים את המועד..צריך לחכות בסבלנות וזהו. אם הם לא מקבלים אותך אני מאבדת אמון בראיונות שלהם.

יעלד12

New member
זה בגלל שבפורום יש 5 אנשים...

לא סתם, אושרית תהרוג אותי אם היא תשמע אותי ככה...:) אני באמת באמת פסימית כבר. מה עם עוד מקומות? אני בטוחה שילך לך אחלה. יום טוב (אההה כבר לילה).. יעל

dorin276

New member
יהיה בסדר! ../images/Emo13.gif

אם הם לא מזמינים אותך ואת מורנצ'ו לראיון שני, ההפסד כולו שלהם! אני מקווה מאוד ששתיכן תקבלו את הצלצול המיוחל בהקדם ובטוחה שתצליחו גם בראיון השני....

יעל- באמת שלא להתייאש!!!../images/Emo42.gif

גם לפי מה שלי יוצא לקרוא פה את נשמעת כמו רופאה מבטיחה במיוחד
!!! וזה אמנם מורט עצבים, אבל לא לשכוח שיש עוד חצי יומיים וחצי שלמים לזימון, ובהם אפשר להספיק לא מעט טלפונים!!! קצת אמונה!! וכמובן, עיסוקים רדודים להעברת הזמן עם כמה שפחות לחץ! המון המון המון בהצלחה!!!

יעלד12

New member
תודה יקירה.

אכן, עיסוקים רדודים זו מילת המפתח. בכל מקרה, בשעתיים האחרונות אכלתי מגוון דברים שאינן קשורים האחד לשני, וזה מרוב לחץ. וגם יצא לי לראות סדרת דרמה מטופשת במיוחד שאקי אבני מגלם בה מנתח לב צעיר. לרגעים חיכיתי שהוא פשוט יחזור למדים של "טירונות" אך זה לא קרה. לילה טוב, ותודה על כל המילים היפות. יעל.

מסטולון

New member
אם זה מנחם אותך.

הרגשתי שהלך לי טוב מאוד והודיעו לי היום שעברתי. שיהיה המון המון בהצלחה, אני מקווה מאוד שתעברי=]

asiuta

New member
מצטרפת אליכם חבריי המאוכזבים..

נמאס לי כבר להסתכל על הפלאפון ולהגיד "אוף יא @#% למה אתה לא מצלצל???", והוא בכלל לא אשם....

morancho1

New member
מזל טוב לך:)

גם לי הייתה הרגשה טובה בראיון, ועדיין לא התקשרו אליי, אז אי אפשר לדעת רק לפי זה.. שיהיה לך בהצלחה בראיון השני!

מסטולון

New member
כן, מה שרציתי להגיד אבל...

שלפעמים הרגשה כללית כן יכולה להעיד על משהו, גם בדברים כאלו. תודה והמון בהצלחה גם לך=]

a v s h a l o m

New member
גם אני בפנים

די אני לא יכול יותר.... הפלאפון אינו מצלצל אני מתחיל לדמיין צילצולים... המ יהיה מה יההייה אני לא יכול יותר .... אני קופץ מהחלון של הקומה הראשונה נתראה בסורוקה.. מי בא להתמחות עלי????

למעלה