פתיחת שרת חדש

GindisTeam

New member
פתיחת שרת חדש

בשעה טובה ומוצלחת, נפתח שרת חדש למפקד צבאות. כמו שאמרנו כבר, מדינות בעלות תומך עברו לשרת החדש (ביחד עם המנהלת שלהם) מנהלות עברו לשרת החדש גם ללא תומך (אבל ללא הניהול שלהם) מדינות שקנו להם משהו פעם, יעברו לשרת החדש עם חודש תומך מתנה. השינוי היחידי שיש בשרת החדש הוא, כח התחלתי ירד למיליון בלבד (במקום 5.1 מיליארד שהיה עכשיו) כמות התורים ירדה ל250 (במקום 365) כמו כן, אנחנו כבר מודיעים שבעוד 10 חודשים יחל שלב סיום השרת, שבוא מדינה בעלת כח מסויים (תרם נקבע הכח, יהיה תלוי בסך הכח שיהיה בשרת בעוד 10 חודשים) שתיקח היכל, תגרום לאיפוס השרת, ופתיחת שרת חדש. בהצלחה לכולם!

hen1xc

New member
איך זה שיש 5000 מדינות?

hen1xc

New member
אני תכננתי לשחק עד הגיוס...

פתאום אתם באים לי בקטע של 10 חודשים וואי וואי ויקטור רון רוני אתם פדחנים

hen1xc

New member
ויקטור רון רוני

אני דורש תשובות בתור לקוח נאמן

GangLandx

New member
השאלה איך חוסלו 3 מדינות ללא חדשות ?

אה ,אה ,אה ? חחחחחח

hen1xc

New member
למה 1M

למה המשחק לא נתמך בעברית למה כמעט 5 אלף מדינות בשרת ומה מהות הקיום שלי

hen1xc

New member
...................

למה 1Mו hen1xc ו 11:45 | 12/07/11 למה המשחק לא נתמך בעברית למה כמעט 5 אלף מדינות בשרת ומה מהות הקיום שלי

GindisTeam

New member
כמה הבהרות ותשובות לשאלות...

קודם כל, המשחק נמתך בעברית, אני עם מדינה בעברית והכל תקין (מניח שאולי יש פה ושם בעיות קטנות שנטפל בהם היום או אפילו כבר טופלו) יש 5 אלף מדינות בגלל שעברו מהשרת הקודם מדינות. החלטנו לפתוח עם 1 מיליון בלבד, בכוונה , זה לא באג....הבאג הוא הפוך, היו מדינות בנפתחו בכח התחלתי יותר ממיליון ולכן הם נסגרו (זה לשאלת רובי, למה המדינות שלו נמחקו בלי מלחמה בכלל) יש מסגרת זמן של 10 חודשים עד תחילת סוף השרת, זה לא אומר שהמשחק נגמר בעוד 10 חודשים, זה יכול לקחת עוד אפילו 20 חודשים....המשמעות היא שבעוד 10 חודשים נודיע על תחילת סיום השרת, וכח דרוש כדי לאפס את השרת. אשמח לענות על עוד שאלות, אם יש ובמידה ואתם רואים באג, אשמח לקבל דיווח גם על זה.

GindisTeam

New member
ככה הוחלט

שכח התחלתי הוא 1 מיליון מה הבעיה או ההתנגדות שלך כל כך? :) לכולם יש את זה, אין מישהו שמתחיל ביותר, ככה יותר קשה לגדול, ויותר קשה לשחק אמנם, וגם אולי יהיו יותר מלחמות בהתחלה, אבל זה חלק מהמשחק, זה לא משנה אם היינו פותחים עם 1 B או 1 מיליון, אין הבדל גדול, רק יותר לבנות ויותר להלחם...

hen1xc

New member
למה אני מתעורר ב 10 בבוקר

כדי לפתוח מדינות חדשות שהמספר טרי ואני מגלה שהמדינה שפתחתי היא לא אופציה אני לקוח נאמן ! מה לי מגיע לי מספר מהשורה הראשונה?

hen1xc

New member
כגודל הציפיות כך גודל האכזבות

הנהלה תתביישו גועל נפש אני רוצה את הכסף !

GangLandx

New member
חחח אני מת ! מדינות מחוסלות ללא חדשות מלחמה !

חחחחחחחחחחח 3 בהיסטוריה על מה ולמה ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה