פתיחת שרת חדש

GangLandx

New member
חחחחח עלוב ../images/Emo13.gif

הפסדת את המשחק ! המדינה שלךXXXXX נעלמה בדפי ההיסטוריה. קרא את החדשות כדי לדעת למה. (באפשרותך לפתוח מדינה חדשה)

hen1xc

New member
לחם ! עבודה ! לחם ! עבודה ! ../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif

GangLandx

New member
הופ הופ "לקק אותי כמו שאתה יכול

לקק אותי " פחחחחחחחחחחחחח עליבות הנפש שלך פשוט מצחיקה

fireforge

New member
חחחח הוא פשוט רוצה לדבר איתו לראות

אם הוא יכול להריץ שוב אינקובטור או לא חחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אמיר ניצחת הנה נותנים לך כבר עכשיו את הניצחון בשרת רק אל תריץ סקריפטים שידפקו אותו

eyeball1008

New member
רציתי לשאול אותו

או יותר נכון לתת לו כמה עצות יעול וביקורת בונה בקשר לכמה חוקים ששונו כגון הורדת תורים בהקשר לעצת יעול אחת מתוך רבים זה מפקד צבאות כאפליקציה לאייפון יביא לו אלפי אם לא עשות אלפי שחקנים חדשים אני ורוני מדברים על בסיס קבוע תהיה בטוח שאני לא משקיע בגינדיס יותר מכמה דקות ביום מהסיבה שאין זמן והעסקים שלי טיפה חשובים מהמשחק לעומתך שמהבוקר משתגע שנועלים לו מדינות מוחקים כפולות וכו.. העיקר שפרשת.. תהיה בריא

Yogev1982

New member
הזכרון שלך חלש אה ?

"מתשקע שנועלים לו מדינות בלה בלה בלה" נעלו לך פה מדינות על רמאות ושימוש בסקריפטים הרצת פה קללות על ויקטור ורון שלא הייתי מקלל את האוייבים שלי אפילו והגעת עד איומים טלפונים על מנהל הפורום דאז, רון. אז אתה אולי שכחת....אנחנו לא
באשר לרובי הוא לא פותח מדינות המדינות שלו (כמו כולם) עברו אוטומתי, והוא סתם השתשעשע

eyeball1008

New member
איומים טלפונים? שלי? אתה ממש מטומטם...

בקשר לאז.. זה לא שאמרתי פרשתי ואז נעלו ואז השתוללתי.. לעומת רובי שמשתולל על מדינת מיליון אחרי ש״פרש״ לעומתי שהשתוללתי על 300T בזמן שהשתמשתם באותו סקריפט שהועבר אליכם עכשיו תתחילו (לא השתמשנו לא עשינו אנחנו צדיקים במיוחד רובי)

Yogev1982

New member
כן אנחנו השתמשנו

בידעת רון וויקטור, בדיוק ליומיים כדי לבדוק ולהביא לרון וויקטור על מגש של כסף את כל ההוכוחות שהביאו לחסימה שלך. מעבר לזה מעולם לא השתמשו אצלנו בסקריפטים, אנחנו ניצחנו אותך בכל הזמדנות FAIR PLAY, ואין דרך אחרת מעולם שאני ינצח באף משחק, כי זה פשוט לא הסגנון שלי לגביי האיומים הטלפונים, קבל את התנצלותי הכנה, אני לא בטוח ולא יודע אם נעשה על יידך, אבל נעשה בהקשר של נעילת המדינות שלך, זה אני כן יודע בוודאות. לסיום שיהיה בהצלחה בעולם החדש, אתה אולי טוען שאתה לא נכנס (ונניח שאני מאמין לך) אבל חן אומר אחרת לאנשים בשימך בשיחות פרטיות...שאתה מארגן הכל וכו
אם אתה רוצה לוגים בפרטי אפילו סתם לכיף...אין לי בעיה

GangLandx

New member
אני לא משתולללללללללללללללללללללללללללל !!

פשוט לא מסוגל לקבל חוסר מקצועיות , שריטה שלי סבבה ? אני לא משחק אמיר ואמרתי את זה 7 פעמים !!! הבעיה שלי שאין שיוויון כרגע ... קח את חן שחיכה למשחק הובטח לו משהו והיום בבוקר הוא מקבל משהו אחר לחלוטין ועוד משנים לו דברים במהלך המשחק עצמו . תן לי עוד משחק רשת אחד בכל העולם המעפן הזה שמבצעים שינויים כל כך דרסטיים במהלך המשחק עצמו .. אין !! זה היחידי ובגלל זה הוא נפל בשנתיים שלוש האחרונות

GangLandx

New member
אין לי שום בעייה עם ייעוץ

ומה שאני רושם פה זה לפורקן ולא מעניין אותי באמת מה קורה שם
ואכן פרשתי ידידי אחרת כבר 200 מדינות הייתי פותח

רונס

New member
חשבתי שאתה פורק כל יום לפחות פעמיים ../images/Emo6.gif

יאללה יאללה יא פורק מקלדות
מתערב שיש לך סטוק של קלינקס ומקלדת דביקה

למעלה