פתיל הודעות חסרות משמעות

אראגורן

New member
הכל מהתחלה- מישהו מכיר?

מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את ספר המד"ב הישראלי "הכל מהתחלה" מאת רון אדם. אם כן, מה דעתכם עליו? אני אישית נורא אהבתי אותות למרות שהוא עוסק בנושא קצת לעוס...

oferchen

New member
Deepness in the Sky

אני מבזבז דקות קריאה יקרות ב"Fire upon the deep" - באמת אחד הספרים הטובים והחכמים שקראתי בשנה האחרונה - לפנות לכל הנוכחים: אולי למישהו יש את Deepness in the Sky (כן, באנגלית...) והוא מוכן להשאילו לקריאה?

poolieponot

New member
ארץ 2

מישהו מכיר??? מדובר בסדרה שהיתה משודרת בערוץ 1 לפני מלא זמן וחבל שהפסיקו אותה..... :(

Boojie

New member
על מה הספר? במה הוא עוסק?

מה לעוס בו? אפשר, אולי, ככה, קצת אינפורמציה???

alond

New member
forgotten realms?

זאת לא סדרה פרופר. זה עולם מסוים של AD&D. כמו dragonlance המפורסם או world of greyhawk (פחות ידוע). מה רצית לדעת?

דרגורן

New member
אני גם מכיר, נו אז? אתה זוכר על מה

היא הייתה? האם תוכל לספר לחברי הפורום שלא מכירים את הסידרה איך היא? מי היו השחקנים הראשיים? למה קראו לסידרה "ארץ 2"?

אופרת חלל. אבל, בניגוד להיפריון

זה ספר ממש, אבל ממש, טוב. תחשוב אינטרנט, אבל גלקטי, ואנרכי לחלוטין. בלי העריצות המזויפת של מד"ריות למיניהם.

דרגורן

New member
המממ... בלי מפלצות דו ראשיות?

איפה כל הכיף? לצערי יש לי ערימה של ספרים לקרוא וערמה של משחקים לשחק ולכתוב עליהם ביקורות כך שאין לי זמן לעוד ספרים....

preacher

New member
בזזזזז תגובה לא נכונה.

אש על פני תהום אמור לצאת בקרוב בכתר, אז נסלח לך על שלא תקרא אותו עד שיצא. אבל: זה לא "עוד ספר". ביחד עם היפריון, זה ספר המד"ב הטוב ביותר בשנות התשעים. ספר שהמתרחש בו מקיף עשרות אלפי שנות אור, מיליוני תרבויות, היסטוריה של מיליארדי שנים, גזעים שהפכו עצמם לאלים, החייזרים הכי מקוריים שקראתי עליהם אי פעם, וכמו שדלית אמר רשת התקשורת האנרכית שמאגדת את כולם. אין לי מילים להגיד עד כמה זה ספר חובה. אה כן, ההמשך שלו טוב באותה מידה.

דרגורן

New member
בזזזז, Slap! עכשיו שהרגתי את הזבוב

הטורדני שהסתובב פה, בין יתר הדברים שיש בערמת הספרים: אנדימיון שיר של אש וקרח 2 (חלקים א + ב) With a tangled skien wielding a red sword ועוד... ולעומת זאת במשחקי ה-PS2 יש לי את: Jax and daxstar Devil may cry ועוד כמה משחקים זניחים... בקיצור, יעבור קצת זמן לפני שאני אגיע אליו...

בזזזז, Slap! עכשיו הרגתי את הדרגורן

הטורדני שהביך את עצמו. איך בכלל אפשר להשוות FUTD לשאוש"ק? או להעדיף את JAX AND DEXTER על פניו? אתה בכוח מנסה להראות בורות ורדידות? או אולי פשטנות?

hazgul

New member
אין להעליב את השקשוקה!

(שיש הקוראים לה גם שקשוקא/שאוש"ק) השקשוקא של מרטין לא תסלח! האזגול, סוגד ל php.net

דרגורן

New member
שווישש, בנג בנג בנג בנג, (תרגום:

עכשיו שהנפתי את delete לאויר אני יורה בו כל כך מהר שהוא נשאר באויר) זה לא שאני מעדיף משהו לעומת משהו אחר! רק שאת FUTD אין לי, ואילו את השאר יש לי ואני צריך לכתוב ביקורות (על המשחקים לפחות)! עכשיו אם מישהו היה נחמד מספיק בשביל להביא את הספר הנדון בשביל שאני אווכח הלכה למעשה שהוא באמת כל כך טוב, אז אני עלול לזנוח את שאר עיסוקי ולראות על מה כל המהומה!
חוץ מזה אני לא צריך להתאמץ בשביל להראות בורות, רדידות ופשטנות מספיק שאני אכתוב פה שאני אוהב את סידרת "כישור הזמן" וזה כבר עושה את העבודה בשבילי....

גרומיט

New member
ולמי שרוצה ביקורות

אתמול שלחתי לינק מדויק לביקורות ב"בלי פאניקה" על שני הספרים של וינג´י: אש על פי תהום ו-A deepness in the sky. כצפוי במערכת המזורגגת הזאת, ההודעה לא נקלטה, כך שהפעם תצטרכו להסתפק בלינק לדף השער. הביקורות נמצאות במדור ספרים באנגלית

למעלה