פתיל הודעות חסרות משמעות

preacher

New member
דיפנס נראה היום בסטימצקי

כריכה רכה, 56 שקל, בסטימצקי קניון מרכזים 2000 בהרצליה פיתוח - ובטח יש גם בסניפים האחרים. נראה לי מחיר שווה לאחד הספרים הכי מדהימים בעשור האחרון.

Sשרון

New member
אני קוראת עכשיו את

האלפים האפלים ורציתי לדעת מה דעתכם על הסדרה הזו

Sשרון

New member
כי אני קוראת אותו עכשיו

והוא בנתיים לא משהו...רציתי רק לדעת אם הוא משתפר.. ולמה אתה נשמע כ"כ כועס?

דרגורן

New member
../images/Emo35.gif אני נשמע כועס ../images/Emo35.gif

1. לא כתבתי את התגובה הקודמת כועס 2. אני כן כועס בגלל העבודה שלי (וזה לא קשור ל-1)
3. היה עוזר לשאר חברי הפורום, שלא קראו את הספרים, אם היית רושמת שהספר מספר על אחד בשם דריזט דאורדן, ושהוא אלף אפל. ושהסיפור הוא על איך הוא מרגיש לא שייך לשאר משפחתו ועמו האלפים האפלים וכו´ וכו´ וכו´ 4. איך מהתגובה הקודמת שלי הסקת שאני כועס? 5. כל התשובות נכונות

Sשרון

New member
...אז אני מתנצלת...

גם אני בעבודה זה דבר ראשון ויש לי הרגשה שהיא קצת יותר מעצבנת... לא כתבתי את שם של דריזט - כי לא ממש זכרתי... ואני עוד לא ממש יודעת את פואנטת הסיפור - כי עוד לא הגעתי לאמצע הספר עדיין... בכל אופן אני יוצאת להפסקה.. והיית "נשמע" כועס כי הסברתי למה אני שואלת ושאלת שוב - אבל אני מתנצלת אם לא כעסת.. :)

דרגורן

New member
הא../images/Emo70.gif מה את עושה שיותר מעצבן ממה

שאני עושה? אני צריך להקשיב לכל אותם האנשים שיש להם בעיות שונות ומשונות, ולאחר שאני שומע את הסיפורים שלהם אני עוד צריך לעזור להם לפתור את הבעייה! וזאת בהתחשב בעובדה שהם לא מבינים כלום בנושא! ולפעמים (וזה למה התעצבנתי) הם אפילו לא מבינים אנגלית....
ובדיוק עכשיו אני בשיחה עם נעל!

Sשרון

New member
יש לי הרגשה שאנחנו עושים את אותו הד

אני עובדת בתמיכת אינטרנט... וגם אצלי יש נעליים

דרגורן

New member
הא../images/Emo70.gif אז מצבי יותר גרוע ממצבך../images/Emo70.gif

כי אני תומך אינטרנט בסולולר
כלומר כל הבעיות של תמיכת אינטרנט + תמיכה בשלושה ארבע אתרי אינטרנט (הרשמה, תיפעול וכו´) + תפעול מכשיר סלולר + גלישה סלולרית מהסלולר (שזה פשוט סיוט!) = Dragoran שמוכן לאכול לעצמו את הקסדה מרוב תיסכול ועצבים!!!

דרגורן

New member
לפחות נשארה לי "רק" שעה אחת....

ואז אני אוכל לפרוק קצת תיסכול ב-PS2 שלי, בעזרתו הנדיבה של דנטה מ-Devil may cry, אין שום דבר שמשתווה להועפה של יצור לאויר בעזרת החרב ואז לירות בו כל כך מהר שהוא נשאר באויר עד להתפרקותו!

firefist

New member
הוא חסך עבודה לבוג´י

שהיא חצי ממנהלת הפורום, והייתה עונה לך באותו הסגנון רק בצורה פחות נעימה. ואני מקווה שאני לא טועה.

alond

New member
אני אהבתי את הסדרה בטרוף

אבל אני קראתי קודם the icewind dale trilogy שמבחינה כרונולוגית נכתב קודם (ומרגישים שהכתיבה פחות טובה). the dark elf trilogy הוא prequel של זה. יש בינתיים 14 ספרים בסדרה. אחד אחד פיצוץ אבל זו דעתו של אדם שמת על דריזט.

הייזל

New member
אם אני לא טועה

זהו ספר אפוקליפטי ישראלי. אבל עלילה אני לא זוכרת. אני זוכרת שהתלהבו מהספר כי כתב אותו איזה קצין בצבע שהשתמש בשם עט כדי לא לחשוף את זהותו.

גרעאפס

New member
אני זוכר אותו!!

זהו ספר שאח שלי קיבל מאיפשהו ועשיתי עליו בוק-ריפורט לבית הספר לפני כמה שנים. אני זוכר שלא קראתי אותו ורק המצאתי את העלילה לפי התקציר ודמיוני הפרוע! אני זוכר שרון אדם היה בחיל האוויר וגם הספר עוסק בנושא קרוב לזה. לא זוכר יותר מזה...

למעלה