ארץ המים
*הפעם אנסה לשלב יותר עלילה ומסרים...* אי-שם, רחוק רחוק, במעמקי האוקיינוס השקט, נמצאת ארץ חלומית, שהיא כולה מלאה במים. "טוב, אימא, שמתי קרם שיזוף! אני יוצא לשחות קצת טוב?!" שאל ג´ון. "בסדר – אבל לא רחוק! תזכור – זה האוקיינוס השקט! אתה עלול לטבוע!" אמרה אימו של ג´ון וחייכה אליו. "טוב! ביי אמא!" "ביי, חמודי!" ג´ון הלך לשחות קצת ולהתרחץ באוקיינוס השקט. "המים נעימים, כדאי לך גם להכנס!" אמר ג´ון לאימו. "לא תודה, אני אוותר על הבילוי הנעים!" ענתה אימו. "ההפסד שלך!" אמר ג´ון וחייך לאימו. ג´ון נכנס למים והתחיל לשחות לו. הוא שחה ושחה ושחה - כבר חצי שעה. וכבר אף איש לא לידו. "אהה, כמה נעים! ככה לשבת ולצפות בדגים היפים והנעימים...!" אמר ג´ון. ג´ון נרגע, ושם לב שהוא כבר רחוק מאוד מהחוף! "אההההההה! אוי, לא!!" ג´ון שחה חזרה אל החוף. אבל אז הוא ראה במים שולחן. "שולחן?! מה שולחן עושה במים?!" שאל את עצמו ג´ון. ג´ון הבחין ביצורים ענקיים בעלי ראש ענק, שמגיע לבערך מטר וחצי באורכו וברוחבו. "לא יכול להיות?! מה זה לעזאזל הדבר הנורא הזה?!" שאל ג´ון בתדהמה. ג´ון צלל לראות מה קורה שם. אבל אז – הרגיש ג´ון שמשהו מושך אותו ממש למעמקי האוקיינוס. "אההה! אהה! אני נחנק!!! בב...בבב!" צעק ג´ון כשהוא עומד להחנק והוא בולע המון מים. "בבב...בבבב!" צרח ג´ון, והרגיש שיד ענקית אוחזת בו חזק מאוד ומטביעה אותו, או שאולי רק דוחפת אותו עמוק לים. ג´ון צרח וצרח, ובגלל בליעת המים הוא נחנק, ומצא את עצמו בעילפון חושים. לאחר כמה דקות – קם ג´ון מהעלפון, ומצא את עצמו בתוך מקום מוזר, אשר נראה כמו אקווריום מלא מים. ג´ון הרגיש שהוא לא בולע מים, והוא מרגיש כאילו אין מים באזור. אבל הוא ראה שיש. המקום היה כמו חדר מטבח, עם שולחנות, כסאות, מפיות, סירים, תנורים, מיקרוגל, טוסטר, וגם טלוויזיה קטנה. "איפה אני, לעזאזל?!" צרח ג´ון. לפתע הוא הבחין בחבורת יצורים מוזרים, שוחים לעברו. היצורים הם היו היצורים שראה קודם, היה להם ראש ענק, שמגיע עד למטר וחצי באורכו וברוחבו, ידיים ענקיות, וגוף קטנצ´יק, משהו כמו חצי מטר. היצורים נראו מוזר, והם דיברו אל ג´ון. הייתה להם שפה מוזרה ולא מובנת, והמשפטים שאמרו לג´ון היו בערך כאלו: "דה לה פסקיינטולחרייה, טיניטרלגווה בימנגלכלך מנגלנבחו...." ועוד אותיות ומילים לא ברורות, ולא ידועות. ג´ון לא הבין על מה הם מדברים. פירוש המשפט הוא: "שלום, לא כדי שתסתבך איתנו!" ואז הם דיברו וברברו עוד כמה מילים לא מובנות שפירושן: "ברוך הבא לארץ ´המים השקטים´, כאן הכל מלא במים. ובוא ותראה את חדרך, רק קודם – מה שמך?! כי מעטים מאוד באים לבקר אותנו....אבל הכי חשוב............... – מי שמגיע..... חייב להשאר איתנו!" קרוב לוודאי, שאם היה מבין את השפה שלהם, הוא היה מגיב בצורה קשה, והיה מנסה לברוח משם. אבל מכיוון שהוא אינו הבין את שפתם, הוא לא התנגד ולא עשה כלום. הם שחו בחזרה אחורה ואמרו בסימנים לג´ון לבוא. ג´ון שחה אחריהם, והוא נזהר שלא להתקל בשולחנות, בכיסאות, או בשאר הרהיטים. הם הגיעו לדלת, העשויה פלדה וברזל, ולידה היה מין מחשב קטן, ובו היו כתובים סימנים, או אותיות, לא ברורות. אחד מין היצורים, הקליד במקלדת כמה מספרים והסתיר את המסך – כדי שג´ון לא יראה מהי הסיסמא האישית. לפתע, נפתחה הדלת, והיא עלתה למעלה. ג´ון שחה אחרי היצורים, והם הובילו אותו לחדר קטן ומצומק, ובו מיטה וטלוויזיה. ג´ון נכנס לחדר, וגם הם. היצורים לחצו על אחד הכפתורים בטלוויזיה, והטלוויזיה נפתחה. הם הצביעו על המיטה, וג´ון הבין שהוא צריך לשבת עליה. היצורים הנהנו בראשם, והסכימו עם פעולתו של ג´ון. הם שחו חזרה, ומיד לאחר שהלכו....וטחחחח.....דלת ירדה מלמעלה ונטרקה חזק. ג´ון נבהל כששמע את הרעש וישר קם ממיטתו. הוא דפק חזק בדלת, שהייתה גם היא עשויה פלדה וברזל. ג´ון דפק יותר ויותר חזק בדלת והתעצבן נורא. "פתחו את הדלת המחורבנת!" צעק ג´ון, "באמת, סיימנו את ההצגה! ההורים שלי מחכים לי – אמרתי להם שאחזור עוד רבע שעה ועכשיו כבר..." אמר ג´ון והסתכל בשעון, "וואו! לא! אני לא מאמין! כבר עברה שעה וחצי! אני מאחר בשעה ורבע!" "פתחו כבר את הדלת! בבקשה! ההצגה נגמרה! מי אתם בכלל?! ראש ענק, ידיים של גוליבר, וגוף של אחד משבעת הגמדים – אה?! מי אתם חושבים שאתם?! שאתם כולאים אותי בחדר המטונף הזה?!" צעק ג´ון ודפק יותר ויותר חזק על הדלת. "לאא! בבקשה! בבקשה תפתחו לי את הדלת!" צעק ג´ון והתחיל לבכות. ג´ון נשכב על הרצפה, ובכה. הוא נשם עמוק, אבל הוא היה יותר מדיי לחוץ. לאחר שתי דקות וחצי בערך, ראה ג´ון שמהתקרה ומהקירות יוצאים סכינים ענקיים, וחדים. "אהה! מה לעזאזל....מה קורה פה?! מה זה החרבות האלו פה?! אההה, אני הולך להימחץ למוות!" צעק ג´ון ובכה. הסכינים התקרבו יותר ויותר אל ג´ון, וככל שהתקרבו הוא היה יותר בלחץ, צעק יותר חזק, בכה יותר, ודפק יותר ויותר חזק בדלת. "מניאקים! אם לא תפתחו – אני נשבע שאהרוג אתכם! בבקשה! רחמו על נשמתי!" צרח ג´ון, ושם לב שהסכינים ממש קרובים אליו. לאחר חצי דקה, נשמעה צעקה מג´ון, ודם ניתז על הדלת ועל הרצפה, ועל הסכינים, והקירות. "אהההההההההההההההההההההה!" צעק ג´ון. מכל צעד, 18 סכינים ננעצו בג´ון, והוא עמד שם וכל גופו מלא בסכינים ובדם, מכף רגל ועד ראש. לא תמיד כדאי לגלות ארצות חדשות – בעיקר אם אינך יודע איך מתנהגים שם... ועד כמה התושבים שם אכזריים....!