פתיתים
שלום לכן.
אני בעונונתי הרבים החלטתי להכין פתיתים לארוחת צהרים, שמתי קצת שמן, טגנתי בצל, הוספתי גזר פתיתים+תבלנים+ מים רותחים וכמו שכתוב בהוראות לערבב כל כמה דקות אבל בסוף יצא לי עיסה דביקה וזרקתי הכל לפח, למה יוצא דביק?? איך מכינים פתיתים אחד אחד כמו אורז? אסור לגעת בפתיתים כמו אורז? לא לערבב מדי פעם? יותר שמן? מה הסוד שלכם??
תודה על התובנות ועזרה
שלום לכן.
אני בעונונתי הרבים החלטתי להכין פתיתים לארוחת צהרים, שמתי קצת שמן, טגנתי בצל, הוספתי גזר פתיתים+תבלנים+ מים רותחים וכמו שכתוב בהוראות לערבב כל כמה דקות אבל בסוף יצא לי עיסה דביקה וזרקתי הכל לפח, למה יוצא דביק?? איך מכינים פתיתים אחד אחד כמו אורז? אסור לגעת בפתיתים כמו אורז? לא לערבב מדי פעם? יותר שמן? מה הסוד שלכם??
תודה על התובנות ועזרה