פתרון חלקי לגרון דלוק.

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
פתרון חלקי לגרון דלוק.

לאחרונה התחלתי לצרוך בצורה אינטנסיוית שלגונים ממיצי פירות טבעיים ו הבחנתי שהזיהומים בגרון שמלווים אותי כבר כמה שנים נרגעו קצת. כניראה שהקור מחסל חלק מהחיידקים שכ"כ אוהבים לשרוץ בלועות חסרי המערכת החיסונית של חולי התשישומולוגיה. כן אני יודע שזה נשמע מגוחך אבל תנסו מה יש לכם להפסיד

tiaa1

New member
הי, אולי זה לא הקור אלא מעט

הויטמינים שאולי יש בשלגונים??? מה דעתך לעבור לשתית מיצים טבעיים אמיתיים??? אני מכורה למיץ אשכוליות אדומות.....מחלקים פה בשכונה מיץ טבעי בבקבוקים...לפעמים מתמזל לי המזל וגם אני מקבלת משלוח מהשכנה.... כל פעם שהיא נוסעת מחוץ לעיר...וזה קורה לה הרבה...היא מבקשת שהאזרח יקפוץ לביתה שמעבר לרחוב ויאכסן את הבקבוק(2 ליטר) במקרר... לי אין עניין עם חיידקים כאלה קטנים...הגדולים יותר מזיקים לי...

tiaa1

New member
מה בדיוק משמין? המיץ או הקרטיב?

זה שאני שמנה....זה עובדה מצערת מאד.... אבל כוס מיץ אשכוליות????זה מה שמדאיג??? מירה...פרטי.פרשי...והרגיעיני. ובינתיים לילה טוב.

mira ker

New member
טייה אני מצטטת מתוך הספר

לאכול ולרזות על פי רחל גרנות הוצאת ידיעות אחרונות. חצי אשכולית= תפוז אחד= 2 קלמנטינות=2 קיווי בינוניים= 1 אפרסמון כל אחד מהם 50 קלוריות. ומה אפשר לקנות בכוס מיץ תפוזים (או אשכוליות) שזה 150 קלוריות לכוס אחת. 2 פרוסות לחם רגיל=4 פרוסות לחם קל=3 תפוזים= אחד וחצי אשכוליות=מעדן +תפוז. לא חבל לשתות קלוריות? אם שותים 4 כוסות כאלה ליום צורכים 600 קלוריות ליום רק בשתיה. והיכן האוכל? קל לוותר על השתיה. מקווה שעזרתי. ממליצה על הספר. 20 אחוז הנחה בשבוע הספר.

tiaa1

New member
../images/Emo48.gifמירה, מי אמר ששותים 4 כוסות

ליום??? את כנראה עדיין תחת השפעת ליל הסדר
אני שותה -הלוואי 400 ממ"ל , וגם זה לא כל יום. ומה בדבר הויטמינים? ומי הלשין שאני "שמנה"/בדיאטה??? בכלל אני שותה מעט מידי ביממה ולפי הבדיקות אני בחסר של מס' מינרלים ומגנזיום!......מסתובבת עם אזהרה שאם לא אשתה יותר אני "אדפוק"(זו היתה המילה) את הכליות......קפה- רק 2 כוסות ביום...בבוקר.... בעבודה- מים קצת...ובבית- לצערי דיאט קולה בלבד-או מיץ דיאט. לא אוהבת מים מינרלים....עושה לי לא טוב בבטן. להתראות...

mira ker

New member
טיה, זה נשמע כאילו פגעתי בך ולא

ולא התכוונתי בכלל. רק הבאתי ציטוטים מהספר המקסים שאני מביטה בו. כמובן לא התכוונתי לרמוז על משקל וכו'. רק כתבתי שמיץ טרי הוא משמין. אני גם לא רואה פסול בעודף משקל, גם לי יש עודפים שלא נדע. לי זה לא מפריע, רק לרופאים שלי. אז אני קונה ספרי דיאטה ומשתדלת לעשות משהו בנידון. אגב בדיאט קולה יש המון זרחן שמפריע לחילוף החומרים של הסידן והאשלגן. אני שותה מדי פעם דיאט קולה, כשאני אוכלת בחוץ. אבל לא נכנס אלי הבייתה. גם אני לא יכולה לשתות הרבה מים מינרלים, ולכן אני מערבבת אותם עם מעט חלב, החלב מנטרל את התחושה הרעה בקיבה שמים מינרלים גורמים לי. זה נראה כמו קפה קר בלי הקפה.חחחחחחח.

tiaa1

New member
הי מירה, לא נפגעתי....רק ציינתי

עובדות.... ועוד מעובדות החיים....חזרתי כעת ממשמרת שניה בביה"ח.... העיקר שאנחנו בחיים, שמנים או רזים...לילה טוב

dodo281

New member
טיה - אם אני מבינה נכון -

זו שוב היתה משמרת לא מתוכננת. שתמיד - יהיו לך תעצומות הנפש - לסייע. DODO.

tiaa1

New member
אכן, דודו, זו לא היתה משמרת

מתוכננת. "למזלי" אני מוצבת במרכז מידע. שם רחוקים מהמראות והקולות אבל מוצפים בטלפונים. כשיש שם שחוזר שוב ושוב ואינו ברשימות....אני יודעת שיש סבירות גבוהה שאשמע למחרת ברדיו... ויש את הרגעים הקשים שפתאום אני מזהה קול של חברה שמחפשת את ביתה...והיא לא ברשימות....היום המשכתי בקשר דרך המכון הפתולוגי....הכל נראה בעיני כמו מתוך סרט אימה...בימים טובים יותר, כשעוד יכולתי לקרוא ספרים, קראתי הרבה על רפואה משפטית. יש סופרת אמריקאית חביבה עלי שעוסקת בנושא. פתאום אני מוצאת את עצמי כאילו בסרט שכבר הייתי בו... ומחר נחזור לחיים רגילים, יום שישי, יוצאים בהכרח לקניון, האזרח צריך בגדים, משקפיים, וגם אני בטח אתחדש במשהו כדי להרגיש קצת רעננות. "אהבתי" את התאור של הפראמדיק שנסע לאורך רח' יפו ואמר"זה פיגוע וכמה בנינים, ועוד פיגוע.... שרק נהיה בריאים....ונשמח תמיד. שבת שלום לכוווולם.

dodo281

New member
אכן גם מרכז מידע הוא קשה -

מה עוד - שבחוויה הירושלמית שלכם - כשאתם מכירי לעתים את המחפשים .... היו לי ימים כאלה - מזמן מזמן, וזה נשאר איתך.... כמו שאת יודעת. במלחמת יום כיפור - מייד עם ההתחלה, כמתנדבת - צעירונת - איישתי קו - אליו נשלח ובו רוכז המידע באחד מבתי החולים . והמידע הראשון שקיבלתי - היה - על חבר יקר לי - שהיה ... זה התחיל ונגמר מייד - כדור דרך הקסדה. נדיר. ואכן היה זה איש נדיר . אכן - חיזיון שנלקח ישר מתוך סיוט נורא. האימפקט הרגשי - כה נורא - שתחילה אתה תופס זאת, ומתפקד תחת זאת - כאילו אכן זה רק סיוט - כאילו - אין ממש ..... מזל שיש לנו מנגנוני-הגנה - המאפשרים להמשיך לתפקד - כל עוד התפקוד נדרש. וכמובן... אח"כ............. היו עוד ועוד התנסויות במישורים דומים - כולל מקרים בהם הייתי חלק מצוות הודעה למשפחות. כך, שטיה - אני יודעת על מה את מדברת. ולא רק - ככל האדם - איחלתי לך חוסן. תמיד ליוותה אותנו האמונה - כי הנה - עוד מעט קט - וזה יחלוף לעולמים. וכיום - לא רק חיילים, כי אם גם אזרחים - בכל הגילאים - כך סתם , באמצע היום. זה מה יש. DODO.

dodo281

New member
ושמחר - אכן יהייה מחר - טיה- ../images/Emo42.gif

וייתחדש האזרח, ותתרענני גם את, ותשטפי את הנשמה - בקולות! ובמראות וריחות אחרים.

daud

New member
ראיתי בחנות שלגונים עם 8 קלוריות

עכשיו דעי לך שלהמיס קוביית קרח בפה צורך -4 קלוריות ככה שאולי שלגון כזה שווה לשלוש או 4 קוביות קרח, אז מי יודע אולי זה מוביל מינוס
דרך אגב לאחרונה סיוון מהעמותה פגשה אותי ואמרה לי שממש השמנתי
אבל יש לי הרגשה שזה יותר קשור לסטיקים מאשר לשלגונים

mira ker

New member
דאוד, אם אוכלים רק סטייקים אפשר

למות מרעב. כי האנרגיה שהגוף דורש כדי לעכל חלבון יותר גדולה מהאנרגיה שמקבלים מהחלבון. כך למדתי בשיעורי הביוכימיה באוניברסיטה. על זה מבוססת דיאטת אטקינס להרזיה. דיאטת החלבונים.

dodo281

New member
מעניין מירלה ../images/Emo13.gif

מכירה כמה אנשים שעשו דעאטת אטקינס - והיא תמיד ! - עובדת יופי בשבילם. עכשיו אני גם מבינה למה

mira ker

New member
הבעיה עם דיאטת אטקינס-דיאטת חלבונים

היא, שמלאי הסירוטונין מתדלדל, כי אין מספיק פחמימות לייצר אותו. כך שאצל אנשים מסויימים זה גורם לדיכאון. ויחד עם זאת להמון מרץ. כך שהם צריכים פחות שעות שינה והם יותר נמרצים. גם הירידה במשקל היא מאוד מהירה. לא טוב לנשים מעל גיל מסוים. דיאטת אטקינס מאוד מומלצת לחולי סוכרת, בתוספת קטנה מאוד של פחמימות למנוע ירידת סוכר דרסטית. לא נראה לי שלחולי פיברו זאת דיאטה מומלצת. היא מעוררת מדי. לכאלה שישנים הרבה אולי כדאי לנסות את דיאטת אטקינס, אולי יתעוררו. וגם צריכים המון לשתות בכדי שהכליות לא תפגענה בחילוף החומרים השונה. בדיאטה הזאת הגוף מייצר כמות גדולה של פנולים, וצריך לדלל אותם בשתיה מרובה כדי שלא יפגעו בכליות. הפנולים הם רעילים לכליות.

daud

New member
אם כבר אז כבר

אם כבר למות מרעב אז למות מרעב מאכילת סטייקים

mira ker

New member
אל חשש דאוד, מספיק שתאכל כוס

אורז פעם ביומים וכל האפקט ירד.

למעלה