דאוד, חייבת לספר משהו על ויטמינים
ומינרלים. יש לי חברה שהרגישה לא טוב והרופאים לא מצאו לה כלום. בזמנו לא עשו את כל הבדיקות כמו שעושים היום. היא הלכה לרופא שמטפל במגה ויטמינים. היא נטלה ביום 20 כדורים שונים של ויטמינים ומינרלים מכל הסוגים, והרגישה טוב. גם אני הלכתי לאותו רופא, וגם לי הוא רשם את כל הכבודה. מכיוון שהיא יותר עשירה ממני היא קנתה את הכל. ואני מהיותי יותר ענייה ממנה, החלטתי שאם אני לא יכולה לקנות הכל, אין טעם לקחת חלקית. מחיר הטיפול החודשי לפי המחירים של היום הסתכם בכ3000 שקל. רצה הגורל, ובעלה פוטר מהעבודה. והייתה לו תקופת ביניים שבה לא עבד, והם היו צריכים להצטמצם. היא כמובן הפסיקה מייד עם הויטמינים והמינרלים. כל הסימפטומים שבגללם לקחה אותם חזרו פי כמה. הפעם היא כבר רצה לעשות את כל הבדיקות. וגם משום שזה לא עולה. מסתבר שלקתה בסרטן בלוטת המגן, שלמזלה הרב הוא הסרטן שהכי קל לטפל בו. היא לא הייתה מטפלת בזה אם הייתה ממשיכה לקחת את הויטמינים והמינרלים שהעלימו סימפטומים. אם הייתה ממשיכה לקחת, אולי לא הייתה היום בחיים. זאת הבעיה עם ויטמינים ומינרלים, וכל המשקאות המיוחדים, והתוספות, הם עוזרים רק סימפטומטית. במקרה שלנו זה טוב כי אין לנו תרופה. במקרה של החברה שלי הם העלימו מצב מסוכן. לי נשמע הגיוני לצרוך פירות וירקות בצורה סבירה. וגם קצת אגוזים. כמו הדיאטה של בועז.