פתרון להודעות נעלמות

נועם@בת

New member
פתרון להודעות נעלמות ../images/Emo46.gif

רעיון כל כך מבריק שאני חייבת לפתוח הודעה חדשה בשבילו. טוב, אני כבר אנצל את השרשרת לכל מיני הודעות טכניות אחרות. בכולופן- כל הזכויות שמורות למרמלד מנהל פורום בנים בלבד, ואני מביאה אותו ככתבו וכלשונו: "כתבתי עכשיו הודעה, שלחתי אותה, והיא כאילו לא נכתבה מעולם... מעצבן, לא..? אז תראו מה גיליתי. שבכרטיס משתמש שלי היא כן מופיעה! אז פשוט מאוד עשיתי COPY וPASTE והצבתי את ההודעה מחדש בלי לטרוח לכתוב אותה. כמה פשוט ככה גאוני. מרמלד " זה כמובן מחייב שבכרטיס שלכם תהיה אופציה להודעות האחרונות שכתבתם. נועם

נועם@בת

New member
וחוצמזה, במאמרים ובלינקים כבר

ביקרתם
למעלה בסרגל האפור, יש הפניה לקישורי הפורום ומאמרי הפורום. לא שיש יותר מידי מאמרים שם
אבל בעקרון כל מה שהיה ביואל אמור לעבור לשם. יש גם הרבה לינקים שבקרוב יעודכנו. אז קדימה, להכנס לקרוא, והביע דעה
נועם

עמית@

New member
לא נועם אבל בכ"ז-

אני הזרקתי עם הכחולה, אפשר גם עם הירוקה. לא מכירה אפור, אבל עד כמה שזכור לי היא כמו הכחולה.

המחט האפורה היא הדקה ביותר,

ובגלל זה, אני לפחות, מעדיפה להזריק איתה. פשוט פחות מרגישים אותה חודרת. בהצלחה.

יעלה-

New member
מישהי יודעת איך אפשר למצוא

את ההסברים שהיו פעם על הזרקה עצמית לשריר? היה גם שירטוט של טוסיק אם אני לא טועה. וגם לספר שעמדתי בגבורה באולטרסאונד למרות המחזור. הייתי מלאת התנצלויות אבל הטכנאית לא התרגשה בכלל והיתה חמודה ומרגיעה.

נועם@בת

New member
הנה הם.

אני מארגנת מחדש את החומר, ובקרוב זה ייופיע כמאמר. הנה הלינק יש גם תמונה אבל היא הזרקה לישבן. יש גם אוסף טיפים להזרקה עצמית בקובץ המצורף. נועם

יעלה-

New member
נועם תודה

התמונה עוזרת,אבל הלינק הוא להזרקה תת עורית ואני מחפשת הזרקה לשריר של מנוגון לישבן אם יש הסבר מוכן בארכיונים. תודה בינתיים.

נועם@בת

New member
יש הסבר בקובץ שצירפתי

ובעקרון ההסבר על הזרקה תת-עורית מתאים למדי גם להזרקה תוך שרירית. לא זוכרת שהיה הסבר אחר. אבל שווה לעשות חיפוש ביואל ז"ל. בוכל מקרה, אם לא מאוחר מידי- ללכת מחר למרפאה ולבקש הדרכה. נועם

מרב.

New member
נועם, הצעה טובה וקלה יותר../images/Emo62.gif

כיוון שלי תמיד יש בעיה בשליחת הודעות מהמחשב בעבודה, פתחתי את השיטה הבאה: לפני כל שליחת הודעה אני עושה CTRL + A , מסמנת COPY ורק אז שולחת. אם ההודעה נעלמה, אני רק צריכה לעשות PASTE וזהו! מרב

נועם@בת

New member
אבל לפי חוקי מרפי, דוקא ההודעה

ששכחת להעתיק היא ההודעה שהולכת לאיבוד
נועם

נועם@בת

New member
מי נגד מי - התפקדות בפורום

מזמן לא הכנסתם התפקדויות חדשות. אתלי- הכנסת הודעה ללא תוכן. סתם יהיה נחמד לדעת מי נגד מי אצלך. נועם

שחר חדש

New member
קריאה להתפקדות מהסוג האופטימי

מה דעתכן על התפקדות מסוג חדש? אופטימי יותר? הרי מסתובבות ביננו הריוניות או אימהות אחרי טיפולים. למה שלא נבקש מהן להתפקד, ואז במקום לקרוא את ההתפקדות שלנו, ולבכות. נקרא את שלהן ונתמלא בתקווה. אותי זה הכי מעודד בשעות המשבר, לשמוע על כאלה שהצליח להם (לא בגלל שהקונדום נקרע). זה פשוט שובר לי את ה "זה לא יכול לקרות"... מה אתן אומרות?

שירלי.ה.

New member
שחר חדש חמודה

אם זה מעודד אותך אז את מוזמנת לקרוא את הסיפור שלי. הנה הוא פה. שירלי.

נועם@בת

New member
הממממ. נקודה רגישה מידי

לאלו מאיתנו שאין עדיין ילדים, שלא זכו להכנס להריון- לפעמים כואב מידי לשמוע על הצלחות. בדיוק כמו הארוחות המשפחתיות האלה, כשהגיסה מודיעה שהיא בהריון והעיניים מיד מתמלאות דמעות. זאת תגובה טבעית ולא ראויה לגינוי. הרגישות שלנו היא מעל ומעבר, וכאן, בפורום שלנו בין אחיות לצרה, היינו רוצות התחשבות שקשה לנו לקבל בחיים האמיתיים בחוץ. כאן בחלקת אלוהים הקטנה שלא בחרנו להיות בה, אנחנו רוצות להסתובב בשקט בלי שבטן מאושרת תקרוץ לנו, ותינוק מתוק יקרע לנו את הלב. אמהות לילדים ונשים הרות מוזמנות לכאן תמיד, אבל סיפורי הריון ולידה שיכים לפורום הבא. כאן זה עלול להכאיב מידי. וכל מי שחחותה את הכאב הזה מבינה במה מדובר. נועם

ממש הוצאת לי את המילים מהפה.

אני מסכימה עם נועם. עם כל השמחה שאנחנו חשות כלפי אחת מ"משפחתנו, הקטנה שסופסוף הצליח לה - לא כדאי לשפוך שמן למדורה, שגם ככה היא על אש לא כל כך קטנה רוב הזמן...

מרב.

New member
אבל יש דבר כזה, שחר-

לצד כל מי שהצליחה בטיפול תראי כוסית יין
מונפת ואת המילים "והעדכון שכולנו חיכינו לו.." המסמנות את ההצלחה. אפשר לשאוב משם הרבה תקווה ואמונה.

yorck

New member
איך מצטרפים אליכן?

מה זה התפקדות ולמה אני לא מצליחה להכנס לזה? איך מצטרפים למפגש ב- 9/11 גם שם מבקשים ממני סיסמא. אני רוצה לקחת חלק. אפשר?

למעלה