פתרון להודעות נעלמות

מרב.

New member
יורק (אני מקווה שלא ניו יורק ../images/Emo3.gif )

את ההתפקדות תמצאי כאן ואם נכנסת לפורום בוואלה כדי להרשם למפגש, את צריכה לפתוח כרטיס עם הפרטים האישיים שלך, או לשלוח מייל לליאור וחנה, בהודעה הזו תמצאי את המייל. מרב

היי יורק

ב 9/11 אנחנו עושים מפגש אצלינו בבית. המפגש הפעם כולל את כל מי שרוצה להשתתף מהפורום הזה ומפורום הריון אחרי טיפולים (כולל את אלה שכבר ילדו). אם בא לך להצטרף למפגש - שלחי מייל ל [email protected] ונכניס אותך לרשימת המשתתפים. כמה ימים לפני המפגש נשלח לכולם מייל עם הסברים איך להגיע אלינו. אני מקווה שלא תהיה בעיה עם המייל כי היו בעיות בזמן האחרון. אם לא נקבל מכתבים - נבקש מכולם לשלוח שוב לכתובת אחרת. להתראות, חנה

מרב.

New member
נילנילה

מקפיצה את השאלה שלך, כי הודעה ללא טקסט לא מקפיצה. קודם כל, לגבי העמודים, הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שזה בכל פורומי תפוז ככה, והדפים הקודמים נשמרים בארכיון. אם תפתחי את הארכיון תראי שגם שם יש מספרי דפים עוקבים. לא ברור לי ההסדר הזה, אבל ככה זה בפרדס, כנראה. אשר לרשימת ההתפקדות, יש בעמוד הראשי של הפורום מצד ימין כמה לינקים, לרשימת ההתפקדות, אלבום בעלי החיים, מאמרים וכו´- שם נמצא מה שאת מחפשת.. נשיקות
ליום נהדר והצלחה רבה לקפטן נילה במבחן.... מרב

נועם@בת

New member
רשימת חברי הפורום מופיעה

בסרגל האפור בראש העמוד. כל מי שכתב 3 הודעות נכנס לרשימה. 100 הכותבים הכי פעילים בשלושת החודשים האחרונים זוכים לככב ברשימה. שיהיה בהצלחה במבחן
נועם

טביקאט

New member
../images/Emo32.gif איך מזריקים אמפולה וחצי?

חילוקי דעות בין הרופא לאחות: הרופא טוען שממיסים אמפולה אחת, שופכים חצי ובכמות שנותרת ממיסים את השניה (1/2 כמות ממיס). האחות טוענת שממיסים את שתי האמפולות ומכניסים למזרק כמות וחצי (11/2 כמות ממיס). מעדיפה את גרסת הרופא, כמובן... מישהי יודעת? טביקאט

עמית@

New member
טאבי- אני נקטתי את "שיטת הרופא"

(פשוט מדדתי חצי מ"ל מהאמפולה הראשונה לתוך המזרק ואיתו המסתי את החומר באמפולה השנייה)

אולה *

New member
נראה לי שהייתי עושה בדיוק כך

למזלי, תמיד הלכנו על אמפולות מלאות. ואם כבר - אז לפחות 3!

אני מתנצלת על הודעה אנונימית

אבל שמתי לב לדבר מוזר: כאשר מישהי מאיתנו כותבת הודעה בפורום הישן ומזמינה לבקר בתפוז, הודעתה נעלמת. כך קרה גם היום. בחורה חדשה באה לפורום ובתגובת ברכה הופיעה המילה "תפוז"... אולי אני טועה?

מרב.

New member
טוב שהנושא עלה

כי אני רוצה הרבה זמן להגיד משהו בנושא. יש לנו פורום חדש, אותו פורום ישן ומקסים עם תמיכה מלבבת- פשוט עברנו דירה. אבל הפורום בוואלה נשאר, מנהלת אותו אחת מחברותינו שכולנו אוהבות אותה, ורוצות שתצליח בתפקידה החדש. אבל יש מעין הגשה של פטרונות של הפורום שלנו על הפורום שנשאר "שם". למה כאשר נכנסת בחורה חדשה, לצד כל ברכות השלום החמות, מזמינים אותה להיכנס לתפוז ואף מצרפים קישור? הרי כאשר נכנסת בחורה חדשה לכאן לא מזמינים אותה לבקר בוואלה. מה, הפורום שם פחות טוב? נותן פחות תמיכה? הרי כולנו נכנסות לשם, עונות, מחזקות ותומכות, זה הרי לא חייב להיות תחת פורום כזה או אחר. הפורום שם עבר ימים קשים ורק עכשיו יצא ממתכונת "עיר הרפאים" שבה היה שרוי לאחר העזיבה של נועם. אז בואו נפרגן וניתן את הכבוד הראוי לפורום, למנהלת שלו ולבנות שמגיעות לשם. אני מציצה וליבי עולץ בכל פעם שאני רואה מישהי חדשה שנשבית בקסמיה של שושי, בקסמי הפורום- ואני לעולם אשאר "כאן", כי כאן, בתפוז זה הבית שלי וה-Home page שלי, אבל שמחה על כל גרופי חדשה שהפורום בוואלה מצמיד לשורותיו. נכון שיש מקום להזכיר את הפורום בתפוז, אבל במינון, במטותא! ועוד קצת זמן, לתת לפורום שם לעמוד על הרגליים לבד, לרכוש את האנשים שלו, את הכוח שלו. סליחה על הבטןהמלאה, אני מרגישה את זה כברהרבה זמן. תנו את הכבוד המגיע לפורום שם, לבנות שמחפשות תמיכה ולא התנגחות כוחות של פורומים, וכמובן גם למישהי שצמחה משורותינו. מרב

אולה *

New member
אחרי המגילה של מרב

שתי שורות ממני: אני חושבת שבנות שנותנות את הקישור לכאן (וגם אני, מידי פעם) עושות את זה ללא כוונת זדון. אני עושה את זה, כי אני יודעת שהפורום כאן יותר "חי" וניתן להשיג כאן יותר אינפורמציה. אבל אולי את צודקת.

נועם@בת

New member
אני חושבת שזה חוסר נימוס ממדרגה

ראשונה להכנס לפורום בוואלה, לברך, ולהזמין לתפוז. זה בדיוק כמו שאני אכנס אל מישהו כשיש אורחים, ואגיד להם איזה יופי שבאתם, אבל כדאי לכם לבוא אלי כי אצלי יותר טוב. אין לי ספק שזה לא נעשה מכוונת זדון, אבל קצת נימוס
הפורום בוואלה הולך ומתמלא משתתפות חדשות, והחסרון היחיד בזה, הוא שלשושי אין מספיק זמן אלינו כאן
יש מקום לשני פורומים עובדה שאנחנו ממשיכות לקרוא שם. אפילו אני שמתעבת את הממשק של וואלה
ובמשך הזמן יקום דור אשר לא ידע את יואל, ותהיה חפיפה קטנה יותר בין שני הפורמים. גולשות של פורום אחד ימצאו בשלב זה או אחר את הפורום השני, ויחליטו איזה פורום הוא הבית, ואיזה יהיה "הפורום השני". לקהילת פוריות יש שני פורומים, ולמרות הרצון לשתף ישנם בכל זאת כללי נימוס בסיסיים שצריך לזכור לשמור עליהם. אינשללה שנעבור כולנו כבר לפורום הריון
נועם

למעלה