טוב שהנושא עלה
כי אני רוצה הרבה זמן להגיד משהו בנושא. יש לנו פורום חדש, אותו פורום ישן ומקסים עם תמיכה מלבבת- פשוט עברנו דירה. אבל הפורום בוואלה נשאר, מנהלת אותו אחת מחברותינו שכולנו אוהבות אותה, ורוצות שתצליח בתפקידה החדש. אבל יש מעין הגשה של פטרונות של הפורום שלנו על הפורום שנשאר "שם". למה כאשר נכנסת בחורה חדשה, לצד כל ברכות השלום החמות, מזמינים אותה להיכנס לתפוז ואף מצרפים קישור? הרי כאשר נכנסת בחורה חדשה לכאן לא מזמינים אותה לבקר בוואלה. מה, הפורום שם פחות טוב? נותן פחות תמיכה? הרי כולנו נכנסות לשם, עונות, מחזקות ותומכות, זה הרי לא חייב להיות תחת פורום כזה או אחר. הפורום שם עבר ימים קשים ורק עכשיו יצא ממתכונת "עיר הרפאים" שבה היה שרוי לאחר העזיבה של נועם. אז בואו נפרגן וניתן את הכבוד הראוי לפורום, למנהלת שלו ולבנות שמגיעות לשם. אני מציצה וליבי עולץ בכל פעם שאני רואה מישהי חדשה שנשבית בקסמיה של שושי, בקסמי הפורום- ואני לעולם אשאר "כאן", כי כאן, בתפוז זה הבית שלי וה-Home page שלי, אבל שמחה על כל גרופי חדשה שהפורום בוואלה מצמיד לשורותיו. נכון שיש מקום להזכיר את הפורום בתפוז, אבל במינון, במטותא! ועוד קצת זמן, לתת לפורום שם לעמוד על הרגליים לבד, לרכוש את האנשים שלו, את הכוח שלו. סליחה על הבטןהמלאה, אני מרגישה את זה כברהרבה זמן. תנו את הכבוד המגיע לפורום שם, לבנות שמחפשות תמיכה ולא התנגחות כוחות של פורומים, וכמובן גם למישהי שצמחה משורותינו. מרב