פתרונות הומאופתיים לאלצהיימר

פתרונות הומאופתיים לאלצהיימר

אמ שלי זל שסבלה מאוד בשנותיה האחרונות מבעיות זיכרון קשות ונעזרה בהומאופתיה בהצלחה מרובה, אילולי עזרה זו היינו נאלצים לחיות לצידה מספר שנים מבלי שהיא תכיר אותנו ומי אנחנו, הנסיגה הזו כמו גם בעיות זיכרון נוספות טופלו אצלה על ידי ההומאופתיה ועד סוף ימיה היא זכתה לזיכרון מספיק חד כדי לדעת מה קורה איתה ומי נמצא איתה ומיהם הילדים שלה ומי הבעל שלה. בברכה אדית דניאל הומאופתית קלאסית בכירה

פנטזי1

New member
למה להשלות את האנשים שנמצאים במצוקה

בגלל המחלה הנוראית הזאת?הרי אם לך יש פתרון כל כך פשוט איך זה שרק את יודעת ממנו?את רוצה לעשות לעצמך פרסומת? לא כאן!!!

הרבה אנשים יודעים על פתרון זה

אם אתה לא יודע האם זה מעיד על הכלל, ויותר ויותר אנשים ראוי שידעו, וזהו תפקידי להראות שיש אפשרות נוספת, אך אם אתה בוחר ללכת בדרך שאין ידע ואין יכולת ואין פתרונות -זוהי בחירה שלך ולגבי פירסומת -פירסומת אני נוהגת לעשות בדרכים אחרות בטלוויזה ובעיתונות אני עיתונאית ואני עובדת בטלוויזיה -לא חסר לי דרכים לפרסם או להגיע לפירסומת ואכן כתבות רבות כבר נכתבו עלי או דרכי - נראה לך שלתת משפט בפורום שכזה ולהעיר את מי שרוצה להתעורר ולחקור על עוד אפשרויות זה לקבל פירסום -לא כך אני רואה את האפשרות לקבל פירסום ואם אעזור לאדם אחד מלבדך שלא מוכן לקבל עזרה -עשיתי את עבודתי נאמנה ואהיה מבסוטית בברכה אדית דניאל הומאופתית קלאסית בכירה RCHom

ronnyw

New member
בואו נרגיע את הרוחות...

אני חוששת ששהבעיה עם תרופות לאלצהיימר, רגילות או הומאופטיות, הינה חוסר יכולת מוחלט להוכיח אם עזרו או לא. כולנו יודעים איך החולה מתדרדר עם התרופה (הרגילה או ההומאופטית) . אין לנו מושג איך היה מתדרדר בלעדיה. האם באותו קצב בדיוק? האם טיפ-טיפה יותר מהר ? ואולי הרבה יותר לאט? אדית, זה לא נכון מדעית - או הגיונית - להקיש מהמקרה הבודד של אמא שלך לגבי יעילות או אי יעילות. על הדוגמא שלך אני יכולה להוסיף דוגמאות הפוכות של כאלה שעל פי אמונת בני המשפחה, אכלו עשבים וזרעונים, נועצו במרפאים הומאופטיים - ולא צלח להם. (למשל - חברה טובה של אימא שלי, שהתחילה פחות או יותר את הדרך למטה יחד איתה לפני כ- שש שנים. כיום היא "משיגה" את אמא שלי, נמצאת במוסד סיעודי ומנותקת מהעולם) אז מה? לאמר שההומאופטיה היא בלוף?! לא זה אף לא זה. כל חולה על פי הבנתו ואמונתו. יש מי שכלום לא יעזור, ויש מי שחש שמסתייע. הכל נכון. הטעות הטקטית הקטנה שלך, אדית, - אנחנו, "וותיקי הפורום" מאוד נזהרים מכל מסר שיש לו ריח של פרסומת, אם לכותב המסר עצמו ואם לגורם שלישי שהכותב ממליץ עליו. כך שקצת דרכת לנו על יבלת... אבל העיקר הכוונה...

שוב אתם נכנסים לנישה הפרסומית

אולי תתעסקו בעיקר ולא בטפל-מישהו בא להאיר לכם אור וכול מה שאתם רואים זה חושך-זה בחירה שלכם. מעבר לכך זה שהיבעתי סימפטיה למקרה האמהות -זה לא משליך באופן אוטומטי על כול המקרים או על ההומאופתיה -זוהי דוגמא אחת בים של אנשים רבים שמטופלים בהומאופתיה או בדרכים אחרות חלקם מוצאים מענה מושלם חלקם חלקי חלקם לא, אלו הסובלים מאלצהיימר מטופלים בהצלחה מרובה בהומאופתיה ולא רק שלא מפתחים אותה אלא מבריאים לחלוטין -קשה לכם להתמודד עם העובדה שישי משהו כזה -זוהי בדיוק הבעיה כאן שקשה לכם לקבל את הטוב ואת הקיים. אלי מגיעים לא פעם ולא פעמיים אנשים חלקם מבוגרים מאוד חלקם פחות וההומאופתיה עוזרת ונותנת להם תשובה לבעיה -אתם לא רוצים להיעזר אין בעיה אך אל תכפו את דעתכם על כול שאר הנכנסים לפורום, גם הבחירה שלכם לא לראות שישי פתרונות לא צריכה להיות כול הזמן מפורסמת בלי שיהיה משהו לידה שמאזן אותה שכן יש פתרונות-חשוב שאנשים שנכנסים לפורום למצאו תשובות אמיתיות ידעו שיש עוד אופציה -ומי שלא רוצה לדעת וחייב להישאר סובל מסכן ומלא ברחמים עצמיים אין לי שום צורך או רצון לשנות לו את התחושות שהוא רגיל אליהן -אך מי שכן רוצה למצוא פתרונות ונכנס לכאן כי הוא באמת מחפש ולא מצא רק את השלילי, מחובתי האנושית לכתוב ולידיע ותקראו לכך איך שאתם רוצים -אני אמשיך לידע אנשים שרוצים להרפא שיש דרך לרפא דברים שאתם לא יודעים איך לצאת מהם כשיש מוצא, מי שבוחר לעצום עיניים שישאר עם עיניים עצומות אני לא אנסה לכלל לנסות לפתוח לו אותם- להיות בריא זוהי בחירה. גם אם מאוד קשה לפעמים, בדיוק כפי שלהמשיך ולהיות חולה גם זוהי בחירה ואני מכבדת שלא כמוכם כול אחד ובחירתו. אדית דניאל הומאופתית קלאסית בכירה

ronnyw

New member
ייתכן שאם היית מוותרת על

החתימה המפורשת וועל ה"קלאסית בכירה" - לא היה נודף ריח פרסומי חזק כל-כך מהמסר שלך. את זו שהכנס אותנו ל"נישה הפרסומית" כדברייך. אני גם לא מבינה למה את מתלהמת לעברי - אני דווקא די בעדך. כל מה שכתבת - מגוון דעות, מגוון גישות, להיות פתוח, לכל אחד מתאים מה שמתאים לו - הכל נכון. כולנו - או רובנו הגדול - מסכימים איתך.

זה בסדר אני לא מצפה מכם להבנות

אני הומאופתית בכירה, מה לעשות? עבדתי שנים רבות והיגעתי לאן שהיגעתי אני לא אקטין את עצמי כדי להתאים לתזה שטוענת עדיין שבאתי לעשות לעצמי פירסומת, אם כך היה הדבר הייתי צריכה לפנות לעיתונות, אך מיכיוון שאני עיתונאית בתחום הבריאות ושי לי גישה קלה בטוחה ויומיומית לפירסום ולחשיפה תקשורתית אני גם עובדת בטלוויזיה ובמקביל נכתבו עלי לפחות 30 כתבות בעיתונות כמו כן הופעתי ב 4 -5 תוכניות טלוויזיה בנושאים שונים הקשורים לבריאות נראה לכם שיש לי צורך לבלות ולתת מזמני היקר לאנשים מסכנים שנכנסים לכאן לחפש תשובות - תעשו לעצמכם טובה ואל תורידו אותי לרמה הזאת -לא מתאים לי ולא לכם - זה יכול להיות נושא לכתבה הבאה שלי איך הופכים כוונות טהורות וטובות ומוכנות לעזור במדינה הזאת - לההיפך. ן איך בעלי מקצוע נוספים שנכנסים ומנסים לתת לכם קצת אור מרגישים בעניין הזה? אם התגובות שלכם -ואיזה תחושה הם מקבלים על שנכנסו במטרה טובה ובלב טוב ומה הם מקבלים בתמורה? יחס מעליב מכפיש חסר כבוד צרור של התנגדויות והכפשות -זה נושא טוב לכתבה על איך הישראלי כול כך חשדן ולא נותן אמון אפילו במי שרוצה בטובתו. וזה נושא לתחקיר בכול הפורומים כאן לא רק בזה. בברכה אדית דניאל הומאופתית קלאסית בכירה ועיתונאית בתחומי הבריאות

ברית 10

New member
להומאופטית הבכירה

חבל שלא קראת קצת בפורום, מי הכותבים ומה רוח הדברים. אולי היית מוותרת על הפירסום, ההתנשאות כמו, "מי שלא רוצה לדעת וחייב להישאר סובל מסכן ומלא ברחמים עצמיים" "ולהיות חולה גם זוהי בחירה " ועוד מהדברים שכתבת וחבל חזור עליהם.יש כאן לא מעט תוקפנות למי שהעיר לך שכאן מקפידים לא לפרסם אלא רק במסרים אישיים. אלו הם חוקי הפורום הזה.צניעות יכולה להגיע להרבה יותר לבבות, היא לא מעוררת התנגדות. מי ייתן ולא תדעי סבל. ברית

אני כותבת את האמת -בחירה שלכם

הניסיונות שלכם לחנך -אנשים שנכנסים לכאן ומנסים להאיר לכם את הדרך מעלים בי גיחוך מי ייתן ולא תדעי סבל -זוהי לא אימרה מתנשאת תוקפנית וחסרת צניעות ביסודה תתקני את עצמך לפני שאת ניגשת לנסות לתקן אחרים. וכן מה לעשות - יש אנשים שלא רוצים לדעת בוחרים בסבל וברחמים העצמיים זוהי עובדה -איכן ההתנשאות -זוהי עובדה אולי את לא מכירה אותה -אך מי שמטפל מכיר אותה היטב. אני בטוחה שאם הייתי אומרת לכם בואו אני נותנת לכם 10000שח מתנה לא היתה כול כך הרבה התפלסמות -הייתם באים לוקחים ואומרים תודה אולי ביתר נימוס. כנראה שידע יהודי שווה ל - 0 שח" ו ל-0 כבוד. אבל זה כול כך ברור ולכן אני לא מצפה מכם להבנות, מי שרוצה ישתמש בידע שנתתי מי שלא שיעשה מה שעולה על רוחו ודעתו. אני מצידי לא אתייחס יותר לכול אלו שישי להם צורך להביע כול מיני התפלמסות לא עניינית שלא נוגעת לנושא הבריאותי לשמו נכנסתי לפורום ובטח לא לנסיונות לחנך ובמקרה הזה אותי. דרך אגב השמת תויות ודיעות קדומות על אדם שאתם אפילו לא מכירים היא גרוע מכול התנשאות וחסרת כול צניעות. וענווה.מי שרוצה להתייחס מקצועית בלבד אענה לו.

רגינה9

New member
אדית-להסביר, לא להתנצח

אדית, כולנו כאן בפורום נעזרים זה בזה בעצות קטנות וגדולות להתמודדות הקשה עם היקרים לנו- החולים במחלה. אני בטוחה שכולנו נשמח לשמוע על דרך לטיפול. כך שבמקום להתנצח, אולי תסבירי לנו על הטיפול שאת מציעה ומאמינה בו, את הטיפולים שאימך ואחרים עברו, את הבסיס העובדתי והמחקרי לשיטה ואת התוצאות. ותני לכל אחד מאיתנו לשפוט האם הטיפול מתאים לבן משפחתו / או לא.

האם אתם האמת רוצים לשמוע הסבר?

או להתנצח כי זה מה שאני ספגתי מכם עד עכשיו התנצחויות על כול מילה וכוונה טובה שלי., אדית דניאל

zs1957

New member
נא לא לעשות פרסום לעיסוקך בפורום

שלום רב אידית, מדברייך עולה שאת מצאת במה לפרסם את עצמך בפורום. מאחר וזה פורום תמיכה לא נהוג לעשות זאת. ההוראות בתפוז אוסרות על פרסום שמות של מטפלים, רופאים, מכונים . כל הדברים הללו נכתבים במסר אישי. זהבה שחם

אם אני מסבירה על תחום מסויים

אסור לי לתת הסבר כפי שאנשים ביקשו כאן ללא הבנה מצידם שההסברים ניתנים מהפה של מישהי מוסמכת לתת אותם אני לא איזה עוברת אורח ולא במקרה כותבת את מה שישי לי לכתוב יש לי ידע מוסמך בתחום ואותו אני רוצה להעביר למי שרוצה לשמוע. וכפי שכבר ציינתי כבר מספר פעמים אני עיתונאית וכתבת לענייני בריאות כתבות שלי מפורסמות בעידיעות ובעיתונים נוספיםפ כמו כן עובדת טלוויזיה - אין לי צורך בפירסום דרככם הוא קטן מידי ולא יעיל ולא מביא לי דבר חוץ מהרבה התנצחויות מצידכם שאותם אני לא אוהבת בלשון המעטה וזוהי לא מטרתי לבלות בהתנצחויות וכן יש צורך שאנשים ילמדו שיש שיש להם דרך לנסות למצוא מזור לבעייתם גם בצורה אחרת שלא ידעו עליה שיכול הלעזור לחלק מהם לפחות להיות במצב יותר טוב- אני אל אסביר ולא אענה על שאלות מבלי שידעו כאן אנשים שהמקור הוא מוסמך אני לא סתם איזה עוברת אורח שבא לה לדבר על הומאופתיה בברכה אדית

zs1957

New member
כיצד מטפלת הומאופטיה בתאים מתים

של המוח? אלצהיימר היא מחלה ניוונית של המוח כאשר תאים במוח מתים לא ניתן להחיות אותם. גם התרופות הניתנות לחולים אינן מרפאות אותם הן מכבות את התדרדרות המחלה לתקופה מסוימת. האם התרופות ההומופאטיות גם כן מעכבות את התדרדרות המחלה?מדוע נוירולוגים במרפאות זיכרון לא ממליצים על תרופות הומופאטיות? האם יש מחקר רפואי שהוכיח את יעילות התרופות בחולי אלצהיימר? אם יש מחקר כזה נשמח מאד אם תעדכני אותנו.אולי אז יבינו את המסר שלך יותר טוב. זהבה שחם

שריוש2

New member
נוטה...

נוטה להסכים איתך. הרי המחלה הזו כ"כ נוראית, הרסנית, ואני לא מסוגלת להאמין שאכן קיים טיפול הומאופטי כ"כ פשוט, ולפי גם דברייך יעיל, ושאף אחד עוד לא שמע עליו. אני (ואני בטוחה שכל מי שמטפל ביקירו החולה), נאחז בכל פיפס קטן, כתבה באינטרנט על מציאת תרופה למחלה, שהנה הגיע הקץ והסבל למחלה האיומה הזו ונמצאה תרופה. אני מחפשת כל הזמן כתבות באינטרנט על מציאת תרופה למחלה, שיאירו את עיניי שהנה נמצאה התרופה שתשים קץ לסבל של החולים, ואני לא מאמינה שיש תרופה הומאופטית שקיימת כבר מס' שנים, ולפי דברייך מאוד יעילה ואף אחד לא שמע עליה כל הזמן הזה שהיא קיימת. אין לי שום דבר נגד הומאופטיה. אני תמיד מתעניינת בתגליות חדשות על תרופןת לאלצהיימר, בין אם הן הומאופטיות ובין אם לא, אבל פה, יש משהו שממש לא מסתדר לי............

אני דווקא מאמינה גדולה בהומאופטיה

קלאסית פשוט, כי היא היתה היחידה שהתמודדה עם המחלה הכרונית הפרטית שלי באופן המשביע רצון ביותר. ואני חייבת לציין שמאז אני מפנה עוד ועוד אנשים למרפאה ההומיאופטית שלי. עם זאת, אני מאמינה שבהומאופטיה, כמו ברפואה קונבנציונאלית, נדרש רצון מינימאלי של החולה לרצות להחלים, בלעדיה, שום תרופה לא עוזרת. גם ההוכחה שרפואה הומיהופטית משפיעה גם על תינוקות חסרי דעת ועל בעלי חיים אינה משנה את זה, כי כל יצור חי, בבסיסו, שואף להיות בריא. חולי אלצהיימר, לפחות ברמה של ההורים שלי, אינם מעונינים להחלים. הם אפילו לא ממש מודעים לכך שהם חולים. יש גם, לדעתי, קושי להתאים להם את הטיפול הנכון בגלל חוסר הרצון והיכולת שלהם לשתף פעולה. הרעיון מענין. אני מתקשה להאמין שהטיפול מסוגל לרפא את המחלה, אבל אני יכולה, בהחלט, להבין את זה שהוא יכול לעזור. וכזה, מי שבוחר בכך, סבבה, מי שלא - זכותו. אני בחרתי שלא להגיב כי אני מסכימה עם אלה הטוענים שהבמה מנוצלת כאן לפרסום של הרפואה ההומיאופטית. אבל לאחר שקראתי את התגובות אני מבינה שהויכוח הועבר לשאלה האם זה יכול לעזור או לא. התשובה - יתכן. להזיק זה בודאי לא יכול...

שמחה לשמוע שאת נעזרת -ולגבי האמונה

אחד הדברים היפים בתחום זה של ריפוי הוא שאין צורך להאמין בשיטה כלל כדי שהיא תעזור ותעבוד - הבסיסי לעבודה שלה על האדם היא בכמות האינפורמציה המאוד מדוייקת שאותו אדם מספק, על עצמו ועל התופעות ממנו הוא סובל, כי אלצהיימר יש להמוני אנשים אך כול אחד חווה אותה קצת בדרך אחרת, כמגיעים לשיטה הזו חייבים לדייק במתן האינפורמציה כי השיטה עובדת על מתן של אלמנט מהטבע -רמדי - מוחלש שתואם לסך כול התופעות שיש לאותו אדם, שני אנשים שסובלים מאלצהיימר לא יקבלו את אותו טיפול, כול אחד יקבל משהו אינדווידואלי לסך כול הבעיות איתן הוא מגיע, כמו כן ההומאופתיה היא שיטה שיוצאת ישירות מהצלע של הרפואה הרגילה -באנלוגיה לאישה שנברא מצלעו של האדם. לעזר לו. כך גם שיטה זו פותחה במלואה על ידי רופא רוקח וחוקר ברפואה הרגילה, שפשוט לקח את השיטה החיסונית שנהוגה ברפואה - לתת חיסון מוחלש מאותו חומר לאדם שסובל מהתופעות של החומר, כמו למשל מישהו שנעקץ על ידי נחש -מקבל בדיוק את אותו רעל מאותו נחש בצורה מוחלשת, ואז מערכת החיסון שלו יודעת לבנות התגוננות ולהיאבק במחלה הפנימית, זה מה שההומאופתיה עושה היא מלמדת את מערכת החיסון דרכי התגוננות, גם בפני אלצהיימר קיימות למערכת שיטות לדרכי התגוננות אם האדם מקבל את הרמדי התואמת לו באופן מדוייק, כול מה שצריך לעשות לכן כשהולכים להומאופת זה לשבת כשעתיים ולספר את כול הבעיות, ההומאופת חוקר ושואל המון שאלות כדי לדייק באינפורמציה, ולבסוף מתאים רמדי מדוייקת לאדם, אין צורך להתאמץ ולהאמין ברמדי כדי שהיא תעבוד כי היא עובדת רק על בסיסי דיוק, אם יש עוד שאלות אשמח להתייחס ולהסביר. בברכה אדית דניאל הומאופתית מוסמכת RCHOm חברת האגודה ההואמופתית

למעלה