פתרונות הומאופתיים לאלצהיימר

קורנית

New member
ואם זה לא יעבוד

זה בטח לא בגלל שההומאופטיה לא עוזרת. זה בגלל שהחולה לא יכול לשבת שעתיים ולהסביר במדויק את הסימפטומים שלו. איזה חולה אלצהיימר, אפילו בשלבים המוקדמים יותר, יכול לעשות זאת? ואת מדברת על ריפוי, לא על האטה במחלה.... תהיי בריאה, בחיי.

וזאת בדיוק הבעיה,

אי אפשר לעשות את זה עם חולה אלצהיימר, הוא לא ממש רואה את עצמו ואת המציאות כפי שהיא....

קורנית

New member
מזמן לא התעצבנתי ככה

ואם המנהל ירצה למחוק אותי... לא אכפת לי חזרתי היום מאחר צהרים אצל אמא, שהשפות כבר מתבלבלות לה במוח לגמרי, והיא מדברת חלש ולא ברור במין רומנית-אידיש-עברית-גרמנית והשד יודע מה עוד.וכולם מתוסכלים מכך שאי אפשר להבין אותה. ומצאתי את הגיברת כאן מטיפה ומתפארת. אז נכנסתי לגוגל, וזה מה שמצאתי..... " אדית דניאל - הומאופטית מוסמכת - קופ ח שחקנית , ציירת וסופרת סודות לבנים ... אדית דיטה דניאל הומאופטית, מרצה, מדריכה רוחנית, מגדת עתידות וסופרת המתמחה בנושא זוגיות וילדים. מופיעה באירועים קטנים כגון מסיבות רווקים, ימי הולדת וימי ... אדית דיטה דניאל-מרצה מורה ומנחת סדנאות ,הומאופטית .מדריכת טאי'צי וצ'י גונג מוסמכת מטעם מכון ווינגייט בעלת וותק של 18 שנה...." וחוזר חלילה, ושוב בלי הרף. שום עיתונאות, שום מאמרים על אלצהיימר וריפויו המופלא, שכל אחד, אם היה רוצה, היה יכול להגיע אליהם ברשת, ורק רצונו להשאר בבורותו ולהשאיר את היקרים לו במצבם ה... לא אנושי מנע ממנו לעשות זאת.. וכמובן - אף לא טיפ-טיפה של פרסומת. בושה, כבר אמרתי?

פנטזי1

New member
מה שאותי עיצבן בדברי המומחית הוא

שהיא מספרת לנו שאפשר לגרום לחולה אלצהיימר (שמרבית התאים במוחו כבר מתו כנראה)לשפר את זכרונו עד כדי כך שהוא יכיר את בני משפחתו ושהוא ידע מה נעשה איתו,באמת כל כך פשוט,אני מסתכלת על אבא שלי שמנסה להגיד משפט פשוט והמילים שיוצאות לו לא ברורות ,אין קשר בין המילים ,הוא אומר מילה ולא זוכר מה הוא רצה להגיד,ובאה המומחית שיודעת לעשות ניסים ונפלאות בעזרת תרופותהומאוטיות?עשרות מחקרים נעשים בכל העולם כדי למצוא תרופה למחלה הזאת וטרם הצליחו אבל היא מצאה פתרון שמתאים לכולם על סמך נסיון עם אמא שלה.ואין לזה בכלל ריח של פרסומת.

נכון פירסמו עלי שאני מגדת עתידות

הלוואי שהייתי אך מה לעשות שאני לא -ביקשתי שיסירו את זה -ואני רואה שלא הסירו אולי תגיד לי איכן מצאת את זה ואנסה שוב, מעבר לכך אני לא כותבת כתבות ספציפיות דווקא על אלצהיימר אך מיכיוון שאתם כול כך נחמדים אלי -אולי אתחיל וכתוב. אני כותבת על נושאים אחרים בעייתיים, ועד היום עקב התקופה הקשה שעברתי עם אימי חולת הסרטן עד לפטירתה אני נמנעת להתעסק עם מחלת הסרטן כמו גם אם תופעות נוספות שהיו לה -כמו האלצהיימר שנוסף לסרטן כי זה מזכיר לי מצבים מאוד כואבים, איתכם החלטתי לשבור את קשר השתיקה למענכם, וכן לנסות לדבר בתחום בו היו לי חוויות מאוד קשות אם האמא, ואתם כול כך מצפים אותי באהבה וחום כאן שאולי חבל שהתאמצתי כול כך עד עכשיו למענכם, כי ברור לי שכול מה שאתם יכולים להכיל פה זה רק את הכעסים והכאבים שלכם כאילו שאין עוד נשמות כואבות בעולם הזה, יש לי סרטים שצילמתי את אמא שלי לאורך המחלה שלה שעד היום אני לא מסוגלת להסתכל עליהם 11 שנים אחרי, מפני שכמויות הכאב שזה יעלה הוא בלתי נתן לעיכול מבחינתי, למזלי בחור מסויים שיש לו עמותה למען נפגעי טרור -שאותה הקים אחרי שאביו נהרג בפיגוע בראשון לציון, עכשיו העמותה שלו עובדת בניו יורק ובקשר עם הארץ-אחרי ששמע חלק מהסיפור שלי התנדב לשבת ולראות איתי את הקלטות המצולמות, כי יש לו את הרגישות התבונה והחמלה המתאימים אחרי מה שהוא עבר, מכם כול מה שאני מרגישה ומקבלת כטובה על טובה זה - בדיוק ההפך -מעניין למה בחרתי להשמיע קול ולנסות לעזור דווקא לכם. ודרך אגב כן אני גם סופרת כתבתי ספר שבימים אלו הופך להיות סרט על איך חיי ניצלו בזכות ההומאופתיה, אני גם שחקנית וגם אשחק בסרט הזה, מה לעשות בחורה מוכשרת, אני גם מרצה במסגרות רבות על כך וגם אוהבת מאוד לעשות שמח לכלות בערב שלפני חתונתן- כי זוהי מצווה, ומאות כלות כבר שימחתי, אני גם מדריכת טאי צי מוסמכת -כי טאי צי עוד תחום שהייתי שמחה אם יותר אנשים בארץ היו עושים כדי לשמוע על הבריאות של עצמם, בסין גם בני 80 עושים אותו בבבוקר בפארק, הספקתי הרבה ב 20 שנה האחרונות אחרי שחיי כמעט קופדו-אולי בגלל שחיי כמעט קופדו וניצלתי בזכות ההומאופתיה אני יודעת להעריך יותר את הזמן והניצול שלו כדי להספיק ללמוד ולהתעשר והכי חשוב לעזור לכמה שיותר אנשים בידע שצברתי, בתחומים השונים, אך בגלל שאני חיה בארץ ישראל בה יש ים של דיעות קדומות על כול אדם -בארץ ישראל ככול שאתה עושה יותר דברים רבים וטובים -ככה יעשו עליך יותר אולקום וינסו להרוס ולשפוט ולהקטין אותך. אין ספק שזוהי אחת הסיבות הבולטות ביותר מדוע אני מתחיל הלחשוב על להגר מהארץ למקום בו יש יותר הרמוניה אהבה חמלה וקבלה שלמה, מה דעתכם אולי תעזרו לי אתם להגר אני בטוחה שכול מילה מהפה שלי בכול מדינה אירופאית או אחרת תקבל יחס מוערך ומכובד הרבה יותר. תודה רבה על ההבנות אדית

קורנית

New member
כל מה שעשיתי -

זה נכנסתי לגוגל והקלדתי בשורת החיפוש את שמך ותוארך. את יכולה לעשות זאת באותה מידה. ועכשיו ברצינות... ואיפה אירילה כשצריך אותו לרסן אותי קצת.... אין לי כלום נגד הומאופטיה. חלק מחברותי הטובות... וכו'. אין לי גם הרבה בעדה, אבל זה כבר סיפור אחר, של התנסות אישית, שאני לא מכלילה ממנה על כל העולם ואישתו. יש לי הרבה נגד אנשים שחושבים שהשמש זורחת להם, ורק להם, מהתחת. יש לי גם חשדות כבדים נגד מי שמגדיר עצמו מומחה בכל כך הרבה תחומים... אבל, שוב, זו יכולה להיות בעיה שלי. ליאונרדו דה וינצי (ולא הצב נינג'ה) היה כזה, והוא היה אמיתי! אז, אדית-דיטה-חוה דניאל הומאופטית בכירה וכו'...... יש לך פיתרון? משהו שכל העולם צריך נואשות? תציגי אותו בפורומים יותר שווים ומכובדים משלנו. פורומים רפואיים, נגיד, כאלה שיודעים לבדוק, לערוך ניסויים, לשקלל תוצאות. ואז, אם הפתרון שלך באמת עובד - תאמיני לי שאהיה הראשונה לנשק את ידייך, ויהיו המונים שידחפו יחד איתי, בארץ ובעולם, ותהיי עשירה, מפורסמת, חסרת דאגות ובעלת שם עולמים. ועד אז, יקירתי... לא רוצה לשמוע ממך ומפלאייך.

תחסכי לי את העבודה הקשה

אם את כול כך רוצה לדעת על הנושא -שהוא דרך הגב -לא הפתרון שלי -כפי שאת מציגה -אלא הפתרון של מי שברא אותו -וזה בטח לא אני -אולי של אלוהים אם את מאמינה שישי כזה דבר, או של אותו רופא שהתחיל וחקר את השיטה, תלכי ותחקרי בעצמך כמו שאת מקלידה בגוגל את שמי -את יכולה להקליד בעברית ובאנגלית את המילה הומאופתיה ולקרא ולחקור -העולם מפוצץ במאמרים מחקרים ואתרים על הנושא מכאן ועד הודעה חדשה, וברפואה כבר שמעו על זה ורופאים רבים כבר מטפלים בשיטה כולל בתוך קופת החולים שלך, תשמעי את קולך הסקפטי שם ובפניהם ולא בפני. בברכה אדית

קורנית

New member
פעם אחרונה, בחיי

לא מצאתי אודה לך אם תעלי לכאן קישור על טיפול הומאופטי במחלת האלצהיימר. עברית או אנגלית, לא משנה לי - העיקר משהו ספציפי, ולא מבוא להומיאופטיה או מבוא לאלצהיימר, אלא משהו שקושר ביניהם. תודה

ברית 10

New member
קורנית מתוקה. למדי אותי גם סבלנות

כמו שלך. את כל כך הוגנת. למה לרסן? הרבה בריאות:)

ronnyw

New member
קורנית, המשיכי בבקשה...

גם אני - עוד לפני התגובות שלך - חיפשתי באינטרנט, ועליתי על האתר מרובה התמונות האישיות שאת מצאת, וחיפשתי כתבות מקצועיות אמיתיות לשוא... וחשבתי שאולי לא ידעתי למצוא. (כפי שהזכרתי, אינני נגד הומאופטיה כשיטה, אבל הגברת הנידונה הצליחה להוציא גם ממני התנגדות מיידית... יש בה פשוט משהו מכעיס נורא, ונורא לא אמפטי. רק כמות הפעמים שהשתמשה במילה "אני"...). ולאדית, כעיצה קטנה ממישהי שעברה את גיל 50, מכירה אנשים והתנהגויות: קבלי טיפ : משהו בהתנהגות האישית שלך (ללא שום קשר למקצוע !!) מקפיץ ומעורר התנגדות. עובדה. תקראי את התגובות. תעבדי על עצמך !! אינני מזדהה בשמי או בתארים שלי או במקצועי. (כך נהוג אצנו בפורום.) קחי את זה כעיצה חינם.

קורנית

New member
לברית ולרוני

באמת, למה לרסן? סוף סוף אני נהנית ממשהו בפורום העצוב שלנו. וחוצמזה אמרתי שזו פעם אחרונה, ואני נוהגת לעמוד במילותי. נראה אם הגיברת (אופס...) תרים את הכפפה, ותמציא לנו מאמר אחד, לא שלה, התומך במה שאמרה. והכי חשוב, היום... ענתי, חמודה, מה קורה?

שריוש2

New member
גם אני חיפשתי....

מצאתי הרבה כתבות על אדית וההומאופטיה, אבל שום כתבה על תרופות הומאופטיות והקשר שלהן לאלצהיימר. אני לא מאמינה גדולה בהומאופתיה, ואף פעם לא היייתי. אבל תגליות חדשות בנושא של מציאת תרופה לאלצהיימר תמיד מעניינות אותי, בין אם זה הומאופתיה, ובין אם לא... וגם אני אשמח אם תעלי לפה איזשהוא קישור המסביר את הקשר בין תרופות הומאופטיות לאלצהיימר, שיאמת את דברייך שאכן באמת קיימת תרופה הומאופתית שיכולה לגרום לחולה באלצהיימר לטא לאבד את זכרונו ולהשאיר אותו צלול עד סוף ימיו......

אירילה

New member
../images/Emo88.gif הס בבית המשפט שלי..../images/Emo8.gif ../images/Emo140.gif

שלום לכולכם כאן. עונת הנסיעות שלי הגיעה כמעט לסיומה ,הפורום היה די רגוע כשעזבתי זמנית ,הבעיות תשארנה לדאבוננו הרב עוד הרבה זמן והמשותף לכולנו כאן הוא מחלת יקירנו. עלינו לדעת לכבד דעת איש ורעהו ,גם אם איננו מסכימים לדעתו הרי שיש לכבד איש איש את דעתו ממש כפי שהיינו רוצים שיכבדו גם את דעתנו אנו. יחד עם זאת כל הודעה עניינית אשר אין בה משום הפרסום המסחרי מקובלת ברמת הפורום ,אבל...כלהודעה אשר מצויינים בה פרטי העסק ,כתובת ,טלפון וכדומה אסורים בתכלית כמו גם המלצות על רופאים ,מוסדות וכדומה ,לכל אלו שמור המקום הנכבד בלוחות הפורום. בהודעות האחרונות הסתמנה לה "מסחריות" בקו דק.מפאת הדיון שהתפתח כאן לא נמחקו הודעות ,אחרת היתה כאן סתימת פיות של "חפים" ,אולם מעתה והחל מכתיבת הודעתי זו ,כל הודעה אשר תהיה בה מן הפצת השם המסחרי ,תמחק מיידית. אבקש מהחברים היקרים בפורום לעסוק בתמיכה פרופר ולא בהתנגחויות ,דרך זו לא תוביל אותנו לשקט אותו אנו מייחלים ,אופיו של הפורום אינו משמש למטרה זו ,אלא פורום תמיכה נטו. מודה לכם מאוד על תשומת הלב ובאשר לאלו החדשים אשר הצטרפו לפורום בזמן האחרון ,כאן בפורום תקבלו את מיטב התמיכה מחברי הפורום הוותיקים והחדשים אשר נסיונם בטיפול בבני משפחה חולים הוא רב. שיהיה לכולנו רק טוב גרשון/מנהל הפורום

zs1957

New member
ברוך בואך גרשון

היי גרשון, אילפת את חברי הפורום והם שומרים על החוק גם בהעדרך.היה פה שמץ של מסחריות עם הגברה ההומופטית והחברים העמידו אותה במקומה. היא חדשה ולא ידעה את הנהלים. סך הכל נהלנו את הפורום יפה בהעדרותך. אני שמחה על תגובתך. מה קורה עם כל הפעילות של צוות ההסברה? זה תקוע ולא מתרומם. אשמח להתעדכן בנושא. כל טוב, זהבה שחם

למעלה