נכון פירסמו עלי שאני מגדת עתידות
הלוואי שהייתי אך מה לעשות שאני לא -ביקשתי שיסירו את זה -ואני רואה שלא הסירו אולי תגיד לי איכן מצאת את זה ואנסה שוב, מעבר לכך אני לא כותבת כתבות ספציפיות דווקא על אלצהיימר אך מיכיוון שאתם כול כך נחמדים אלי -אולי אתחיל וכתוב. אני כותבת על נושאים אחרים בעייתיים, ועד היום עקב התקופה הקשה שעברתי עם אימי חולת הסרטן עד לפטירתה אני נמנעת להתעסק עם מחלת הסרטן כמו גם אם תופעות נוספות שהיו לה -כמו האלצהיימר שנוסף לסרטן כי זה מזכיר לי מצבים מאוד כואבים, איתכם החלטתי לשבור את קשר השתיקה למענכם, וכן לנסות לדבר בתחום בו היו לי חוויות מאוד קשות אם האמא, ואתם כול כך מצפים אותי באהבה וחום כאן שאולי חבל שהתאמצתי כול כך עד עכשיו למענכם, כי ברור לי שכול מה שאתם יכולים להכיל פה זה רק את הכעסים והכאבים שלכם כאילו שאין עוד נשמות כואבות בעולם הזה, יש לי סרטים שצילמתי את אמא שלי לאורך המחלה שלה שעד היום אני לא מסוגלת להסתכל עליהם 11 שנים אחרי, מפני שכמויות הכאב שזה יעלה הוא בלתי נתן לעיכול מבחינתי, למזלי בחור מסויים שיש לו עמותה למען נפגעי טרור -שאותה הקים אחרי שאביו נהרג בפיגוע בראשון לציון, עכשיו העמותה שלו עובדת בניו יורק ובקשר עם הארץ-אחרי ששמע חלק מהסיפור שלי התנדב לשבת ולראות איתי את הקלטות המצולמות, כי יש לו את הרגישות התבונה והחמלה המתאימים אחרי מה שהוא עבר, מכם כול מה שאני מרגישה ומקבלת כטובה על טובה זה - בדיוק ההפך -מעניין למה בחרתי להשמיע קול ולנסות לעזור דווקא לכם. ודרך אגב כן אני גם סופרת כתבתי ספר שבימים אלו הופך להיות סרט על איך חיי ניצלו בזכות ההומאופתיה, אני גם שחקנית וגם אשחק בסרט הזה, מה לעשות בחורה מוכשרת, אני גם מרצה במסגרות רבות על כך וגם אוהבת מאוד לעשות שמח לכלות בערב שלפני חתונתן- כי זוהי מצווה, ומאות כלות כבר שימחתי, אני גם מדריכת טאי צי מוסמכת -כי טאי צי עוד תחום שהייתי שמחה אם יותר אנשים בארץ היו עושים כדי לשמוע על הבריאות של עצמם, בסין גם בני 80 עושים אותו בבבוקר בפארק, הספקתי הרבה ב 20 שנה האחרונות אחרי שחיי כמעט קופדו-אולי בגלל שחיי כמעט קופדו וניצלתי בזכות ההומאופתיה אני יודעת להעריך יותר את הזמן והניצול שלו כדי להספיק ללמוד ולהתעשר והכי חשוב לעזור לכמה שיותר אנשים בידע שצברתי, בתחומים השונים, אך בגלל שאני חיה בארץ ישראל בה יש ים של דיעות קדומות על כול אדם -בארץ ישראל ככול שאתה עושה יותר דברים רבים וטובים -ככה יעשו עליך יותר אולקום וינסו להרוס ולשפוט ולהקטין אותך. אין ספק שזוהי אחת הסיבות הבולטות ביותר מדוע אני מתחיל הלחשוב על להגר מהארץ למקום בו יש יותר הרמוניה אהבה חמלה וקבלה שלמה, מה דעתכם אולי תעזרו לי אתם להגר אני בטוחה שכול מילה מהפה שלי בכול מדינה אירופאית או אחרת תקבל יחס מוערך ומכובד הרבה יותר. תודה רבה על ההבנות אדית