צ´סטר

מור~!

New member
צ´סטר

נורא השתדלתי להתאפק ובאמת שלא רציתי לכתוב הודעה דבילית ומיותרת כזו, זה לא כל כך במקום ואני נגד ברוב המקרים, ואני מאוד מקווה שזו האחרונה בנושא בחייאת רבאק בחור, אתה פותח ת´פה שלך וחושב שאתה מי-יודע-מה, כשבעצם אתה עוד ילד שאוהב מוזיקת MTV, זה הכל (נורא התאפקתי לא לכתוב "סתם עוד ילד"). אני אוהבת את לינקין פארק, אני אוהבת את השירים משני הדיסקים, אני אוהבת כל מה שקשור למוזיקה שלהם וכן, אני אוהבת פופ. וכן, לינקין פארק זה פופ עם גיטרות כמו שאמר חוי (בלאט!) אתה בא לפה בגישה של אני-יודע-הכל-וכל-מי-שאומר-מילה-לא-במקום-שלא-מתאימה-לסופר-אגו-שלי-אני-אנסה-לרדת-עליו-בצורה-צינית-ומתוחכמת-ואראה-לעולם-כמה-אני-חכם ומבין ויודע הכל. צר לי להודיעך, אתה יוצא ממש אידיוט אני מכבדת את הידע הרחב שלך בנושא (לפי מה שאתה טוען) אבל אני לא חושבת אם יש פה מישהו שבאמת מקנא בך אני מאוד מקווה שתפוז לא יעשו טעות נוספת ויתנו לך לנהל את הפורום ואני קוראת לכולם להפסיק להיכנס איתו לויכוחים (זה השירשור האחרון בנושא), זה פשוט לא לעניין בברכת לילה טוב
ופורים שמח
מור נ.ב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה פירוש ה4\5 סמלים האלו שלהם אני אודה לו מאוד

lp2002

New member
../images/Emo123.gif

שמעי את יכולה לאוהב את לינקין פארק אבל את בהחלט לא מבינה במוזיקה לינקין פארק פופ עם גיטארוט פחחחחחחח לא ניראה לי כנראה את לא מבינה מה שאת שומעת אני מאווד מקווה שיתנו לצ´סטר לנהל את הפורום הזה ואת מתנהגת כמו מטיפשים האלה מפורום רוק ומאטל או שאת משם בטח

Nightwish-boy

New member
היא דווקא לא משלנו

והיא הרבה יותר אינטלגנטית ממך... רק תשווה את הצורות כתיבה של שניכם ותבין... אז תלמד חמודי... ובוא נאמר שיש לה קצת יותר טעם במוזיקה ממך (לאנשים אינטלגנטיים בדרך כלל יש טעם טוב). ואגב, מה זה גיטארוט? עד כמה שאני יודע רושמים גיטרות... אולי אני לא מעודכן... שלך(?) דור

™chester

New member
טוב אין לי מה להגיב

לילדה שההבנה שלה במוזיקה רדודה עד כדי כך, אין לך מושג מה זה לינקין פארק, פופ עם גיטרות, זה שהם מופיעים באמטיוי זה הופך אותם ישר לפופ? הם שולטים באמטיוי שתיים שכפי שאת יודעת (או לא) הוא ערוץ אלטרנטיב וניו מטאל טהור. גם סליפנוט היו פעם באמטיוי את יודעת? אגב, אני לא צריך את הכבוד שלך כלפיי את מוזמנת לקחת אותו בחזרה

Tequila Sunrise

New member
צודקת...

זה שאין לה אולי הבנה במוזיקה זה משהו אחר, אבל זה שאתה תופס תחת בפורום הזה, בזה היא צודקת במאה אחוז !! ואם היא חכמה היא באמת תקח את הכבוד שהיא נתנה לך !

Blessed By Gore

New member
אין לה הבנה במוזיקה ?

מה אתם הומואים? היא היחידה פה, לפי מה שראיתי, שמבינה... תאהבו את החרא שלכם..לא יותר מדי איכפת לי..רק אל תקראו לזה מטאל, ואל תתיימרו לשמוע מטאל. לינקין פארק זו להקת בנים, כמו כל להקת בנים באמטיוי, רק עם גיטרות. מתי תבינו את זה?

Tequila Sunrise

New member
אולי את צודק...

אני לא באתי לשפוט אותה, בגלל זה לא הבעתי דעה על תוכן ההודעה שהתייחס להבנה שלה במוזיקה ! אבל על העניין עם צ´סטר ! אין מה להגיד, כל מילה פנינה

Nightwish-boy

New member
לא להגזים...

לינקין פארק הם לא להקת בנים (למרות שככה המעריצות שלהם מתייחסות אליהם) למען האמת, אין לי שום דבר מיוחד נגד הלהקה החביבה הזאת ואפילו היה לי פוסטר שלהם (עד שמצאתי משהו יותר נורמלי לשים) וכמה שירים שלהם, אבל אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים במימדי ההערצה? "אגדת רוק"? נו, באמת. הם קצת חביבים, לא יותר מזה, ובטח לא השפיעו על המוזיקה בכל צורה שהיא. הם לא מיוחדים במיוחד, כשרוניים במיוחד או איכותיים במיוחד. הם פשוט קצת חביבים. לא הרבה יותר מזה... ובגלל זה אני מוחה, לא בגלל שהם להקה עד כדי כך איומה, אלא בגלל שהם פשוט לא להקה מספיק טובה בשביל הערצה דבילית כל כך. ואגב, מה יש לך נגד הומואים? אנשים טובים... זה שהם נמשכים לבנים זה זכותם... שיהנו! (אני ליברלי... אבל סטרייט) שלך דור

lp4ever

New member
מה הבעיה?!!!!!!!

מה הבעיה עם הומואים? ואני מצטטת "מה אתם הומואים" אתה אמרת את זה, למה יש לך בעיה עם הומואים זה שהם מעדיפים את אותו המין זה דבר רע? אתה צריך להלעיב את כל הקהילה שלהם? אני מבינה שאתה מנסה לרדת אלינו אבל באמת קצת כבוד לאלה שכבר מנסים להתחבר אלינו ואנשים כמובן מתנהגים בצורה מבזה כזו אז בבקשה בלי דברים כאלה! גם, לינקין פארק לדעת הרוב אכן להקת מטאל ומותר לנו לחשוב ככה אתה לא יכול לומר לאנשים איך לחשוב בנוגע ללהקה אהובה אליהם אז בבקשה אתה אוהב פופ אז לך לפורום בקסטריט פלוץ! אנחנו לא חושבים שלינקין זה פופ עם גיטרות אז בבקשה אל תבוא לפורום של אוהבי לינקין פארק ותתחיל לקלל אותם זה פורום ´לינקין פארק´ לא פורום לשונאי לינקין פארק! תודה, ג´ו.

Nightwish-boy

New member
עקרונית אני מסכים איתך...א-ב-ל

כדי לדבר על בנאדם צריך להכיר אותו... ואת פשוט לא מכירה את הבתאדם (היא נקבה) הקשוחה שמכנה את עצמה בלסד ביי גור... גם אני מתנגד לשימוש ב"הומואים" כמילת גנאי ואין לי שום דבר נגד הורודים שבינינו, להיפך, אני די בעדם (למרות שמה לעשות, אני נמשך לבנות, לשמחתי) אבל היא משתמשת בזה כמילת גנאי כללית לכל העדינים והמעצבנים... מעצבן, אבל ככה זה... מה לעשות. ברגע שאני אמצא קשר בין בקסטריט פלוץ לDARK FUNERAL, MORBID ANGEL ושאר הלהקות האנטי-מלודיות בעליל שהלהקה הזאת שומעת אני אודיע לך... כל קשר מקרי בהחלט. בפורום מותר להביע דעה ולהתווכח. למעשה, זאת אפילו אחת המטרות של פורום. לידעתך... לא צריך להיות מעריצה מתלהבת כדי להיכנס לפה. לגבי "לינקין פארק לדעת הרוב להקת מטאל" דבר ראשון: על סמך איזה רוב את מתבססת? על ה"רוב" פה? הוא הרי מגויס לחלוטין לכך. דבר שני: גם אם זה נכון, הרוב לא תמיד צודק. הרוב גם מעדיפים את בריטני על קריידל אוף פילת´ לדוגמה. זה לא אומר שהמוזיקה של בריטני יותר טובה משל קריידל (חס וחסיסה!). אם את רוצה מוזיקה של ה"רוב", לכי לאמטיוי, שם לא חסר. לינקין פארק לדעתי הם פופ. משולב ברוק גיטרות (דווקא לא מעט), אלקטרוני, ראפ או ווטאבר, זה עדיין פופ. אין לי שום דבר נגדם אומנם, הם חביבים, אבל גם בעדם אין לי ממש... להקה חביבה ולא הרבה יותר מזה, וכל הניפוח שאנשים כמוך עושים להם פשוט משניא אותם עלי... לסיכום, הייתי ממליץ לך לנסות גם להקות שהן לא ממש במיינסטרים. אולי תמצאי בזה משהו. שלך דור

lp4ever

New member
א-ב-ל.......

בקשר להומאוים כן אולי זה מתכוון דרך כלשהי לחלשלושים, אמרת? טוב נעזוב את זה. אבל בקשר ללינקין פארק אני מסתמכת על ´דעת הרוב´ שהיא האנשים שמתווכחים איתך ואומרים שזה לא פופ גם לא כל מה שמופיע באם.טי.וי זה פופ אני לא מדברת על אם.טי.וי2 אלא על אם.טי.וי כן הם מראים הרבה פופ(הרבה... גוד הרבה) אבל עדיין יש שם רוק ומטאל פשוט צריכים להישאר קצת זמן(להחליף שרואים בריטני, אה!). עכשיו אני מסכימה איתך שפורום זה לדיונים וכו´ אבל באמת צריך לרדת אליהם כל כך חזק לפני אלה שאוהבים אותם כל כך, כי באמת כשאתם(ואתם זה אלה שיורדים על לינקין בכללי בפורום הזה) יורדים על לינקין זה מעליב אותי בגלל שהם איכשהו חלק ממני בגלל שאני מזדהה איתם כשהם אומרים i wana runaway and never say goodbye אני יודעת למה הם מתכוונים, אני מזדהה לכן זה מאוד מאוד מעליב לשמוע אותכם יורדים אליהם בבקשה לכו מפה ותרדו אליהם במקום אחר ועם אנשים שלא איכפת להם מהלינקינים אבל בבקשה אל תתחילו להרוס פורום שהתחיל בשביל לינקין פארק והוא בשביל לדסקס על לינקין, ראיונות על לינקין, תמונות וכו´ לא בשביל "לינקין פארק זה פופ עם גיטרות" זה מאוד מעליב ומאוד כואב אז בבקשה אם אתם רוצים להעליב את לינקין פארק תעשו את זה במקום אחר כי זה פורום בשביל האוהבים לא השונאים.(!) ג´ו.

Blessed By Gore

New member
כן..יש לי בעיה עם הומואים.

אבל זה ממש לא קשור. זו סתם צורת התבטאות.. ועוד הבהרה - אני נקבה. עכשיו, אני לא מנסה לרדת עליכם. אני, כמו כל אחד בפורום, באתי גם כדי לשוחח עליהם. וזה מה שאני עושה..גם אם זה נוגד את הדיעות שלכם. ואני אחזור על זה שוב...לינקין פארק זו לא להקת מטאל, ולא, היא לא תהיה להקת מטאל רק כי אתם החלטתם. והדעת הרוב הבור מוזיקלית לא קובעת.

lp4ever

New member
אז למה את פה אם את לא אוהבת

את לינקין פארק? כדי לרדת אליהם?! אני שונאת אנשים כמוך שחייבים לבוא למקום שאוהבים מישהו או משהו מסויים ולרדת אליהם ולהרוס! לא היית רוצה שמישהו יבוא ויעשה לך את זה, לרדת על להקה או מישהו שאת אוהבת אז בבקשה אל תעשי את זה לאחרים! הומואים ולסביות שולטים!

מור~!

New member
אין לך מה להגיב

ובכל זאת אתה מבלבל ת´מוח... אני עסוקה מדי בללעוס ת´פקום שלי בשביל למצוא מה לכתוב לך אז תסלח לי אבל הפעם אני מוותרת ד"א, כשלינקין מגיעים, אני יכולה להיות במונית של בלסד ביי גור וטקילה? [אה וגם אפ´חד לא אמר לי מה זה הסמלים האלו] ברוח טובה >פוווווווו< מור

Tequila Sunrise

New member
בכיף מותק !

חופשי, אני מקווה לפחות שאת שומעת מוזיקה טיפה יותר איכותית !!

Nightwish-boy

New member
אם עושים מונית כזאת

גם אני מצטרף... מה רע? להיות עם שלוש בנות ולהתחמק מכל המעריצים המפגרים כמו צ´סטר... אחח, תענוג. רק שבלסד לא תהיה קשוחה מדי... ליתר ביטחון נבוא עם גרזן. YOURS (הא! אני מגוון!) דור

לינקין פארק

מור אני חושבת שאת צודקת 100% אני מתה על לינקין פארק ואני לא מאמינה לבולשיט שהילדים המשועממים האלה כותבים מה לעשות שאין להם חיים אז כדאי שימצאו להם חיים כי הם ממש זקוקים להם הם כאלה אידיוטים! לפחות יש פה מישהי אחת שחושבת כמוני ביי מורו´ש =)

למעלה