צ´סטר

מירי רז

New member
היי טלוש´.........

אז גם את אוהבת את לינקין פארק? C@@L

כן מירי גם אני אוהבת את לינקין פארק

אני חושבת שזאת להקה גדולה וכל הלהקות המטאל האחרות פשוט אין מה להשוות ללינקין פארק ומי שבאמת לא מבין במוזיקה אז הוא בטח חושב שלינקין פארק סתם להקה "נאצית" שלא יודעים לשיר שיעשו לי טובה ......

Blessed By Gore

New member
אה הייתי רוצה לדעת איזה להקות מטאל

שמעת בדיוק, שאת מרשה לעצמך לקבוע שלינקין פארק זו להקת ה"מטאל"(זה לא מטאל לעזאזל) הכי טובה בתור אחת שחושבת שלינקין פארק זה מטאל, הייתי אומרת שאין לך ממש ידע במטאל(או האמת, במוזיקה בכלל..), לכן את לא יכולה לקבוע דבר שכזה.

Alinush182*

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי........ עלאק אין מה להשוות, את באמת צודקת אין מה להשוות כי כל להקות המטאל האחרות הרבה יותר טובות........ ורק לידיעתך, לינקין פארק זה לא מטאל זה ניו מטאל, וגם זה לא, הם זבל מסחרי רועש, זה מה שהם....... ועכשיו תנו לי להנות ולצחוק קצת על פוזרים כמוכם.... פפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לכי דחפי אצבעות לבריטני עלאק לינקין פארק להקה טובה....... פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בברכת יום (לא) טוב......

OPERATi0N_iVY

New member
מממ... והדבר המוזר ביותר הוא...

שהזלזול הזה בהשתייכותם של לינקין פארק לקטגוריית ה"מטאל" בא מילדה שבטוחה שבלינק 182 הם PUNK AS FUCK... ושNOFX הם שיא הפאנק... אני לא מתכוון לגלוש לעניינים אישיים ולריב אבל אני רוצה לערוך השוואה קטנה בין בלינק 182 ללינקין פארק כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים... ________________________________________________ | | לינקין פארק | בלינק 182 | ================================================ |מסחור | יש ולא קטן... | יש ועוד איך | ================================================= |כשרון | אין... חרא טהור |מממ.. אולי יש משהו| ================================================= |סגנון | לא מטאל |נסיונות להיות פאנק| ================================================= |נושאים| די מפגרים לדעת... |סופר-מפגרים..טמטום| ================================================= מקווה שזה איכשהו יעזור לכם להבין את הטמטום שלכם...( אבל אני בטוח שלא...)

OPERATi0N_iVY

New member
נסיון לתקן את הטבלה...

________________________________________________ |******|*****לינקין פארק*****|*****בלינק 182*****| ================================================= |מסחור*|****יש ולא קטן...****|****יש ועוד איך****| ================================================== |כשרון*|***אין... חרא טהור***|מממ.. אולי יש משהו*| ================================================== |סגנון*|*******לא מטאל*******|נסיונות להיות פאנק*| ================================================== |נושאים|**די מפגרים לדעת...**|סופר-מפגרים...טמטום| ==================================================

Alinush182*

New member
אוקייי...

דבר ראשון, אני לא אומרת שבלינק היא הלהקה הכי טובה, אני מודה שיש רבים יותר טובים מהם, אבל זאתי אמרה שלינקין פארק היא הלהקה הכי טובה בתחום המטאל וזה פשוט פתאטי..... ולגבי זה שבלינק מפגרים, זה מה שעושה את הקסם שלהם.... ואם לא נופקס אז מי לדעתך שיא הפאנק?

xero1

New member
nofx הם פאנק-רוק "חדש"

חלוצות הפאנק האמיתי הן Sex Pistols ו- Exploited.

lp4ever

New member
לינקין פארקית יקרה...

תוסיפי אותי גם לרשימה שלך...
לינקין לנצח, ג´ו.

Curly

New member
פששששששששששששששש

איזה נאום יפיפה אני הייתי מעלה אותך לבית הלבן לתת נאום. אני פה פעם ראשונה וההודעה המרנינה שלך פתחה את הדף. אם את לא אוהבת את מנהל הפורום(ככה הבנתי) את חייבת להודיעה את זה לכולם? ולינקין פארק פשוט לא אבל לא להקת פופ... אז בבקשה... טל

זאת דעתך ......./images/Emo4.gif

לינקין פארק זאת לא להקת פופ מסריחה כמו שאתם חושבים!

למעלה