צא´ט סיאמי

הלו הלו!

אמא אני מבקש לא לצעוק על שמנתולה! היא ניהלה צ´ט למופת, זה האורחים שעשו בעיות והיא גרשה את המפריעים
היה אחלה.

שמנתולה

New member
ברור לכם שאם מישהו יעיז

להשמיץ את התנהגותי הבוגרת זה יגמר רע! לא מלשינים פה בפורום! (ואני לא שתיתי את הויסקי!)

amonit

New member
זוהיא שהביאה את הויסקי מהבית.....

ואני לא אשמה .... ובכלל כשהתחילו כל הבלאגנים פרשתי. אבל אני חייבת לציין ששמנמנולה היתה נחמדה אלי ואפילו סלחה למרות שאני לא הורה ולא לסבית, ולמרות כל זאת ניסתה לראיין אותי אבל יצא שריאיינתי אותה... אולי כי הייתי ראשונה ... אז רציתי לסכם ולומר שהיה לי כיף, ושאני מאחלת לכולם הצלחה, במיוחד לאלאדין שאולי ילמד סוף סוף איך אוכלים בלי ידיים!!! שמנמנולה- מתכווצות לי האצבעות ברגליים אבל אני לא משחררת עד להודעה ממך.

amonit

New member
דיברת אלי או איתי?../images/Emo46.gif

מי סטרייטית? זה שאני לא לסבית/ דו זה לא אומר עלי כלום אני מבקשת ממך- לא לעשות הכללות! שוב דופקים את המיעוטים ...בהגדרות.

אבא גאה

New member
דופקים אותך בהגדרות?

נו, מצבך טוב יותר משל ההומואים, אותם דופקים ב.... אוויש אני מקווה שדניאל של אוגי לא קוראת את הפורום...

amonit

New member
אז זהו,

שיש הגדרות ויש הגדרות.......... וכשמגדירים אותי זה אווצ´

יש כמה דברים

שדניאל יכולה לדעתי לספר לך ובטח שאתה לא מחדש לה משהו...
וחוץ מזה, הדפיקות מהקיר של השכנים שלי, זה "זה" ? ואני לתומי חשבתי שהם תולים המון תמונות בבית....

.m

New member
גמני הייתי! גמני הייתי!

באמת! וגם התנהגתי למופת, ולא הפכתי אף סטרייט להומו. באמת! וגם הבאתי את שרימפי! בחיי תשאלו את שמנתולה
mai

למעלה