צ'אאאלון

JULI4561

New member
צ'אאאלון ../images/Emo32.gif

בגלל שקצת הזנחתי לאחרונה.. [סורי אני מפוצצת בדברים , אין לי זמן לנשום] מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? שתייה בבוקר: יום אהוב בשבוע: למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? SMS או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת אי פעם על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ואיפה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה דף הבית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? לקוח מש"וס

randu

New member
זורמים. ../images/Emo23.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? גם וגם,בארור
שתייה בבוקר:שוקוס.
יום אהוב בשבוע:שלישי.
למה?לא יודע.
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 סבתות,סבא אחד.(בלי עינהרע,בן פורת יוסף,בין פורת עלעין) לא ארחיב בנוגע לזה שיש לי 3 סבתות ולא 2,סיפור ארוך..
יש לך קרובים בחו"ל? אכן.
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?אכן.
איך קוראים לו/ה? אסי,שמעון,אווה ושירלי.
איזה צבע שיער יש לך?חום מוזר כזה.
ואיזה היית רוצה שיהיה לך?בלונדיניגולשים,ברור.
|פאקץ| כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? הכי לא.
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
,ו-
. מתוק או מלוח? מתוק. איזו שפה הכי יפה? עברית. לייק דהה..
ואיזו הכי מכוערת? לא יודע.
שמאלני/ימני? ימני.
דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי. SMS או לדבר באמת? באמת.
טלפון או פנים אל פנים?טלפון.
נושא הכי שנוא במתמטיקה:פונקציות וזיוני שכל מהסוג ההוא..
מה המבחן האחרון שעשית? המיצ"ב.
כמה קיבלת בו? עדיין לא יודעים.
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן. יש לך חדר לבד? אכן.
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שנים..
עברת אי פעם על החוק? לזרוק כפכף על שוטר זה נחשב עבירה על החוק?
על איזה חוק עברת?כנ"ל..
תפסו אותך? לא.
אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. הכי הזוי? דפנטלי ארז. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? זה איתה,לא איתו. שיר.
אתה בתנועת נוער?
איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? רפי. המדריך שלי למד"צים.
איזו חברה הפלא' שלך? סלקום.
ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? זאת מיטה.
באיזה צבע המחשב שלך?כסוף שחור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? שחור-אפור.
מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? חולצה?
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? אני רוצה להישאר בנתניה,או לעבור למושב..
ואיפה אתה גר עכשיו? נתניה.
יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?אכן.
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? אכן.
מה דף הבית שלך? נענע. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? ליוש.
עם מי? אהמ,למעלה. כמה אחים יש לך? שני חאים ואחות. בלי עינהרע,בן פורת יוסף,בן פורת עלעין..)
איך קוראים להם?מה,זה,משנה.
בני כמה הם?20,23,26. עד 120 בע"ה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TimeToDance

New member
בכייף

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות על השאלון שתייה בבוקר: תה יום אהוב בשבוע: שבת למה? לא רואה את הכיתה שלי כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים וסבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? ממ.. לא יש לי כאלו שגדולים ממני בשנה או קטנים בשנה איך קוראים לו/ה? יבגני, ג'סיקה איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום כהה יותר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן... גם עכשיו איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? איטלקית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הסתברות וטריגו מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה כמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבועיים שלוש.. עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת? פילחתי מכלבו 2 שקל תפסו אותך? כן
אם כן- מה עשו לך? אימו עלי שירביצו לי
ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? החייזר הכי הזוי? כולם הזויים שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? חנה אתה בתנועת נוער? כן איזו? הנוער העובד והלומד ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? קים איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? טלית איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? משרדי כזה בצבע בורדו באיזה צבע המחשב שלך? שחור כחול באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת של פו הדוב מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כסף או לא זוכרת מה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? בעיר ואיפה אתה גר עכשיו? בעיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? הלוואי והיה תנין כמו חמודי מהאלופה איך קוראים לה? חמודה אם לא- אתה רוצה? קצת כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה דף הבית שלך? אינטרנט זהב אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? עם אפאחד כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם? ניצן וסיון בני כמה הם? ניצן 5.5 סיוון 11

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות. שתייה בבוקר: קפה
יום אהוב בשבוע: שישי. למה? ככה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4 יש לך קרובים בחו"ל? יאפ מלא. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? ממ שנה מעליי. איך קוראים לו/ה? יאנה
ועוד אחד רחוק שאני לא זוכרת ת'שם שלו XD איזה צבע שיער יש לך? חום =\ ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונד
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא X: איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח, וכמה שיותר. איזו שפה הכי יפה? רוסית
ואיזו הכי מכוערת? ערבית. S: שמאלני/ימני? ימנית. דתי/חילוני/מסורתי? כופרת XD חילונית.
SMS או לדבר באמת? SMS חח אין שתיקות מביכות XD טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים. נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל. מה המבחן האחרון שעשית? מת'. כמה קיבלת בו? נכשל XD אבל עשיתי חוזר D: באיזה צבע הארון בחדר שלך? בז' בהיר כזה.. יש לך חדר לבד? יאפ. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה שבועות XDD עברת אי פעם על החוק? אנאערף. על איזה חוק עברת? לעבור באור אדום? תפסו אותך? נופ. אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומדת למבחנים
אתה בתנועת נוער? בטח. [לא] איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? לא זוכרת. איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'. ואיזו חברה המכשיר? סוני אריקסון. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור? באיזה צבע המחשב שלך? אפור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? כלב. אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא S: מה דף הבית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ. עם מי? חברים? כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? בני כמה הם?

100ממת 17

New member
../images/Emo207.gif

נפתחה קומונה לשחקנית החדשה וההורסת ג'וליה לוי בקון..מוזמנים להכנס =]

נקודונת

New member
../images/Emo156.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? גם וגם שתייה בבוקר: קפה או תה יום אהוב בשבוע: שני וחמישי למה? ימי מגמה! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד, שתי סבתות, סבתא רבה וכאילו-סבתא (העיוורת שאני עושה אצלה מחויבות אישית שהיא כבר קצת כמו סבתא שלי גם..) יש לך קרובים בחו"ל? כן. בארה"ב ובשוויץ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא. איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך? שטני-בלונדיני-ג'ינג'י-חום-כזה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כחול
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? או, כן. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? צרפתית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית. כל כך לא נעים לשמוע. שמאלני/ימני? שמאלנית נורא. דתי/חילוני/מסורתי? חילונית. SMS או לדבר באמת? תלוי עם מי. טלפון או פנים אל פנים? תלוי עם מי. נושא הכי שנוא במתמטיקה: פרופורציה ודימיון (בגיאומטריה). מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
כמה קיבלת בו? כנראה ש-40 באיזה צבע הארון בחדר שלך? אצל אמא - תכלת עם גוונים כחולים, אצל אבא - ורדרד וכחול. יש לך חדר לבד? יש לי אפילו שניים
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבועיים. עברת אי פעם על החוק? גנבתי שוקולד מקיוסק ועברתי באדום. על איזה חוק עברת? נו, למעלה. תפסו אותך? לא. אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? ברור
מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. הכי הזוי? כולם. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לין. אתה בתנועת נוער? לא, אבל אני תומכת וסוגדת לאנשים שיש להם זמן לנוער העובד. איזו?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אבא. איזו חברה הפלא' שלך? סלקום. ואיזו חברה המכשיר? נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום ורך. באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? מצלמה
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? בעיר. ואיפה אתה גר עכשיו? בגבעתיים. יש לך חיית מחמד? כן. אם כן- איזה? כלבה ושני דגים. איך קוראים לה? טוטי
ובוב ופרנק. אם לא- אתה רוצה? הייתי מתה לארנבים. ולחתול. ולעוד כלבים. אז כן. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא, פיכסה. מה דף הבית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי?
כמה אחים יש לך? אחים חורגים נחשב? כי אם כן, אז בקרוב יהיו לי שלושה.

mikmikonet

New member
בקרוב שלושה אחים חורגים???

מה זתומרת? שלישייה?
מזל טוב!!!!!

נקודונת

New member
לא, לא שלישייה... ../images/Emo9.gif

אבא שלי מתחתן עם חברה שלו. יש לה שלושה ילדים קטנים. אז בקרוב יהיו לי שלושה אחים חדשים

mikmikonet

New member
גם לי בא לענות ../images/Emo8.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?: אני קוראת תשובות של אנשים שמעניינים אותי, ולפעמים עונה
שתייה בבוקר: לא אוכלת/שותה הרבה בבוקר... בדר"כ תה עם חלב יום אהוב בשבוע: שלישי/שישי למה? שלישי- יום קצר עם המקצועות הכי כיפיים
שישי- אין לימודים, רק מקהלה. וממש כייף ביום הזה, נחים ומתכוננים לשבת! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? טפו טפו טפו, ארבעה יש לך קרובים בחו"ל? שני דודים (שניהם אחים אבל כל אחד במקומות אחרים) יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
בתדודה, קטנה ממני בקצת פחות משנה אבל גם היא בכיתה י' איך קוראים לה? שיר איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? מסתדרת עם הצבע שלי
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא ממש. אבל פחדתי מבובת הבד השטוחה שהייתה תלויה לי על הקיר מולי... ליצן מחזיק בלונים... ממש פחדתי מזה
איזה סמיילי אתה הכי אוהב? יש הרבה. משתמשת הרבה ב-
,
,
,
מתוק או מלוח? שניהם איזו שפה הכי יפה? אנגלית, ספרדית, שפת הג'
ואיזו הכי מכוערת? לא יודעת. גרמנית? שמאלני/ימני? מבחינה פוליטית? אין לי דעה דתי/חילוני/מסורתי? דתייה SMS או לדבר באמת? תלוי מתי טלפון או פנים אל פנים? כנ"ל נושא הכי שנוא במתמטיקה: לא יודעת... אולי גאומטריה אנליטית? למי יש כוח לצייר צירים כל הזמן?! מה המבחן האחרון שעשית? הסטוריה. איזה כייף שעבר
כמה חרשתי כמה קיבלת בו? עדיין לא קיבלנו ציונים. אמן שמעל 90
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום עם ציור של עץ (טפט שאמא עשתה) יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול, קניות בסופר ליום שישי עברת אי פעם על החוק? לא בטוחה על איזה חוק עברת? כנ"ל תפסו אותך? אין לי מושג מה עשיתי אם כן- מה עשו לך? גררר
ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? יש לי הרבה חברות טובות הכי הזוי? כאילו שאתם מכירים את חברות שלי
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מאיה
שהיא גם שכנה שלי. אנחנו תמיד ממציאות שירים על החומר כדי לזכור, זה עובד מעולה!!! מי רוצה לשמוע את השיר "תאור"??? אתה בתנועת נוער? נוט איזו? ההישארות בבית ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? הודעה נכנסת? "לא", מאבא שלי
איזו חברה הפלא' שלך? סלקום
ואיזו חברה המכשיר? אין לי מושג, כתוב 3100, זה עונה על השאלה? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא ירוק, פשוט עם משענת ולא מסתובב או משהו... שמתי עליו כרית נוחה שהייתה של הכיסא הקודם שהלך לעולמו, ועל הכרית שמתי עוד כרית אדומה
עכשיו אני גבוהה באיזה צבע המחשב שלך? רגיל, לבן מלוכלך כזה... באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צהוב עם פסים מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? הדיסק של אריק ברמן
ושרשרת, וסיכה לשיער, ושוקולדים, וקרמים, ו.... עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? שילוב בין קיבוץ לעיר. או בשניהם
ואיפה אתה גר עכשיו? עיר קטנה. יש לך חיית מחמד? לצערי, לא. רק הכלבים החמודים במדבקות של אח שלי (צחקנו עליהם כל השבת!!! יש אחד שקוראים לו "שי טסו", זה נשמע כמו "שי גבסו"!!! ויש אחד בשם "כלב דם"! נקרענו
) אם כן- איזה? מצויין לעי"ל איך קוראים לה? לה? למי?
לחיה? שי טסו
אם לא- אתה רוצה? הייתי רוצה חתול/גור חתולים
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? יותר "טולי תעלולי", אבל כן מה דף הבית שלך? walla אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? עם עצמי כמה אחים יש לך? 2, אח ואחות איך קוראים להם? אייל ונועה בני כמה הם? 13, 8 וחצי

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חח שפת הג' ואני פעם ידעתי לדבר מזה טוב אני ובת דודה שלי היינו מדברות ר-ק בשפת הג' חח זה היה מצחיק

randu

New member
טולי תעלולי.../images/Emo99.gif

אני זוכר את הטבח הסיני ההוא שהיה אומר ל' במקום ר'. כפרעליינו מיכלי..אנחנו כאלה מאגניבים

mikmikonet

New member
שמיל ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

ובארור שאנחנו הכי מאגניבים
רנצ'ו

אני../images/Emo20.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות
שתייה בבוקר: חלב,ביחד עם הקורנפלקס.
יום אהוב בשבוע: שישי
למה? כי הוא פשוט כיפי.
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? הממ...סבתא אחת וסבא חורג,אבל הוא עדיין סבא שלי
יש לך קרובים בחו"ל? כן
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן
איך קוראים לו/ה? עדי
איזה צבע שיער יש לך? שטני
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אולי קצת יותר בהיר.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? זה תמיד משהו אחר. לפי המצברוח
איזו שפה הכי יפה? אנגלית
ואיזו הכי מכוערת? יפנית?
שמאלני/ימני? ימני.
דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. יש לי גם סיפור שיעצבן מסורתיים בקשר לזה XD
SMS או לדבר באמת? לדבר באמת
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים.
נושא הכי שנוא במתמטיקה: אין לי שמץ.
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה.
כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי אותו.
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן
יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שאלה טובה. נראלי בקרוב XD
עברת אי פעם על החוק? כן
על איזה חוק עברת?לא זוכרת. אולי לא לעבור באדום או משו כזה.
תפסו אותך? לא יודעת.
ישבת במעצר לול,לא.
מי החבר הכי טוב שלך? הדס
הכי הזוי? הממ..שירה או ברקת.
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומדת למבחנים לבד.
אתה בתנועת נוער? לא
איזו?---
ממי ההודעה האחרונה בפלא' שלך? החברה הכי טובה. היא אמרה לי שיש שיר של גרינדיי בMTV או משו,אבל התעוררתי בדיוק שלוש דקות אחרי שהיא שלחה ופיספסתי XD.
איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'.
ואיזו חברה המכשיר? נוקיה
איך נראה הכיסא שאתה יושב עליו? כמו כיסא?
באיזה צבע המחשב שלך? שחור-אפור.
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום-כחול.
מה מתנת היומולדת האחרונה שקיבלת? כרית.
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת-איפה היית מעדיף לגור?הממ...עיר
איפה אתה גר עכשיו? עיר.
יש לך חיית מחמד? כן
אם כן-איזו?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא
מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא
כמה אחים יש לך? ארבע אחיות

Plaztyk

New member
../images/Emo101.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות בודאי. שתייה בבוקר: קפה יום אהוב בשבוע: חמישי למה? יום קצר ורגוע. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות. וזהו. יש לך קרובים בחו"ל? המון יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איזה צבע שיער יש לך? ג'ינג'י ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני מרוצה מאוד. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
איזו שפה הכי יפה? גרמנית. SMS או לדבר באמת? SMS טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים מה המבחן האחרון שעשית? מד"ט. כמה קיבלת בו? עוד לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ. יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? חודש.. עברת אי פעם על החוק? כנראה תפסו אותך? לא אתה בתנועת נוער? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? רומה איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור וגדול באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אפור מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר.טוב לי ואיפה אתה גר עכשיו? חיפה סיטי יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתולה איך קוראים לה? אליס כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן0_< מה דף הבית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ עם מי? אבישג כמה אחים יש לך? אין

למעלה