קול.../images/Emo15.gif
מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות
שתייה בבוקר: חלב עם הקורנפלקס... למרות שחשוב לשתות מים כי מתייבשים בלילה
יום אהוב בשבוע: שישי
למה? מזתומרת? כי אמרתי! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שני סבים ושתי סבתות בליעיןהרע
יש לך קרובים בחו"ל? אח שלי מצד אמא בלונדון עיר אהבתי
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אחת קטנה ממני בשנה איך קוראים לו/ה? דניאל איזה צבע שיער יש לך? פעם הוא היה בלונדיני עכשיו הוא שטני מגעיל נוטהלחום
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני כמו פעם
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, פחדתי מיתושים וג'וקים>< איזה סמיילי אתה הכי אוהב? אל תחפרו לי עכשיו
מתוק או מלוח? מתוק
איזו שפה הכי יפה? צרפתית ואיזו הכי מכוערת? ערבית יימח שמה |גרועהבזה| שמאלני/ימני? אני לא ממש מתעסקת עם זה דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים יא מעפנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הנדסה איכ מה המבחן האחרון שעשית? נדמה לי שלשון... כמה קיבלת בו? 93! יא מאן באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום פרקט כזה
יש לך חדר לבד? דה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן
עברת אי פעם על החוק? לא נראה לי על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? חפרתם מי החבר הכי טוב שלך? שמות יעזרו? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? צופים הם לפעמים... איזו? קיצר צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? כינוי? אחותי הגדולה, למרות שהיא לא באמת אחותי הגדולה איזו חברה הפלא' שלך? סלקום
|כוכבסגול| ואיזו חברה המכשיר? נוקיה וכמעט איבדתי אותו בטיול
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום פרקט בהיר
באיזה צבע המחשב שלך? לבן-אייפוד |ע"פ התיאור של מתקין המחשב| משו לפרצוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? הוא צהוב לבן עם מלא פרחים קיצי כזה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? זה היה לפני 8 חודשים אני באמת לא זוכרת מה קיבלתי
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? לונדון ואיפה אתה גר עכשיו? בת"א יש לך חיית מחמד? פעם היה לי דג אבל גם הוא מת
אם כן- איזה? איך קוראים לה? שלמה אם לא- אתה רוצה? בא לי איזה כלבלב כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא יא כאפות
קראתי את חבורת כח המח יא
מה דף הבית שלך? גוגל
כי אני מאגניבה
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? שניים איך קוראים להם? יובל וגיא בני כמה הם? 19, 21 אאאא חפרתםם
מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות