ראה ערך נועה תשבי (יתברך שמה)
M mr lonley2 New member 2/4/15 #12 וחוץ ממנה מי יש עוד ?? אני רוצה להבהיר שאין לי טענה או ניסיון לטעון שרק רזות יפות או משהו נגד שמנות אני רק טוען שהעולם עדין סוגד לרזות ולא למלאות / שמנות . אדיאל היופי הוא עדין רזות בעיני רוב הגברים
וחוץ ממנה מי יש עוד ?? אני רוצה להבהיר שאין לי טענה או ניסיון לטעון שרק רזות יפות או משהו נגד שמנות אני רק טוען שהעולם עדין סוגד לרזות ולא למלאות / שמנות . אדיאל היופי הוא עדין רזות בעיני רוב הגברים
M mr lonley2 New member 2/4/15 #15 צודק זה כמו שהאדיאל הנשי זה גברים גבוהים שבנויים טוב ( חדר כושר וזה )
M mr lonley2 New member 2/4/15 #25 כל בוקר בעבודה מכין כוס תה עם נענע 0 לא סובל קפה ) אז אל תדאג בקשר לזה
ק קסם 82 New member 2/4/15 #31 תעשו מקום.. רק הראשונה עוברת מסך .. ומסכימה עם לונלי ..רזה במידה זה הרבה יותר סקסי .. כנ"ל לגבי גבר מלא..מעדיפה רזים ..יחסית
תעשו מקום.. רק הראשונה עוברת מסך .. ומסכימה עם לונלי ..רזה במידה זה הרבה יותר סקסי .. כנ"ל לגבי גבר מלא..מעדיפה רזים ..יחסית
י יונק הצוף New member 2/4/15 #33 אצלי אין מסך שמסתיר אותן אפשר את שלושתן ? וקסם כפרונת גם את עוברת מסך
ק קסם 82 New member 2/4/15 #36 אגב.. אסתי גינזבורג במידות הטיפה יותר מלאות שלה בעבר.. מהממת אחת היפות אם לא ה.. יונקי, איך אני עוברת מסך אין?? תודה על הפרגון בכל אופן
אגב.. אסתי גינזבורג במידות הטיפה יותר מלאות שלה בעבר.. מהממת אחת היפות אם לא ה.. יונקי, איך אני עוברת מסך אין?? תודה על הפרגון בכל אופן
ק קסם 82 New member 2/4/15 #46 ואני ..חיימשלה שמה את עצמי עלייך בפריים טיים של אלג'זירה.. שיצאו להם העיניים וזה