צ'אק לידל נגד שוגאן UFC 85

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
צ'אק לידל נגד שוגאן UFC 85

אז זאת כנראה תהיה גולת הכותרת של האירוע שיערך בלונדון. שיהיה האירוע הראשון מאז UFC 78 שככל הנראה לא יתקיים בו קרב על תואר. ואם אין קרב על תואר אז מה יותר טוב מאשר קרב בין שניים מהלוחמים הטובים בעולם כיום. עוד באירוע: קרב של ברנדון ורה וקרב של ברוק לסנר (לא אחד נגד השני), גם מרקוס דיוויס יופיע. ואם יסדרו לנו סילבה-ז'ארדין אז בכלל סידרו אותנו. מה דעתכם.. מי הולך לנצח?

דעה.

הקרב יהיה צמוד, שני הפייטרים ידועים כסטרייקרים מעולים שלא חסר להם גם ניסיון עם עניין ההיאבקות. בעיני יהיה ניצחון ממש קשה לשוגאן, בהחלטת שופטים.

Alon316

New member
וואו!

זו דרך טובה לפתוח את הבוקר... אפילו אם הוא בצהריים:) לדעתי זה יכול להיות קרב קרוב, אם שוגון יעבוד על הקארדיו שלו יותר. אני הולך עם צ'אק

favor

New member
והנה עוד שמועה מעניינת

ברוק לסנר נגד מירקו קרו קופ ב-85. פשוט מאצ'אפ נוראי למירקו שיקבור אותו סופית. אני מקווה שהקרב הזה יתקיים כי הוא מסקרן ממש.

גיא ע

New member
נחמד מאוד

אחרי הפסד של לסנר הם חייבים לתת לו קרב שיהיה לו קל לנצח. הבחור פצצת רייטינג והם ירצו לשמור אותו.

AmericanDragon

New member
לא אוהב את הרעיון

קרו קופ צריך יריב יותר חלש- אני רוצה שיחזור לעצמו ויראה חצי ממה שהראה בפרייד ולא ראיתי, לא חושב שיהיה לו הרבה סיכוי נגד לסנר

גיא ע

New member
לדעתי לקרו קופ נגמר הסוס

להדליק מחדש את האש זה קשה. הוא כבר לא רעב.

מירקו ישכיב את לסנר לישון..

מוזר שאתם חושבים שלסנר ינצח. קרוקופ כבר השכיב את מרק קולמן ואת רנדולמן לישון, אני לא חושב שלסנר שונה! במיוחד כשמירקו טוב יותר בעמידה ובקרקע בעוד שהיתרון היחידי של לסנר זה הטייקדאון..

בעניין רנדלמן.

הוא זה שהשכיב את מירקו לישון, במפגש השני מירקו אפילו לא הפיל אותו, פשוט תפס גיליוטינה עומדת.

תפס גיליוטינה והשכיב אותו לישון....

חוץ מזה הוא פגע במירקו בפוקס! ההאבקות שלו לא באה לידי ביטוי בשני הקרבות וזאת היית כוונתי, שלסנר לא יצליח להביא את ההאבקות שלו לידי ביטוי. מה נראה לך? שלסנר יוריד את מירקו בKO?!?!?! חחחח...

גם הבעיטוה של גונזאגה היא פוקס?

גם מירקו לא אלוהים, הסנטר שלו פשוט חלש, ראנדלמן פשוט תפס אותו "ישן" והראה איך משכיבים לישון באמת, בקרב השני מירקו פשוט תפס את המפלצת ישן, תפס אחיזה אבל מה - אפילו לא הצליח להשכיב את הבנאדם, ראנדלמן נכנע בעמידה. לסנר, עם יד כמו שלו, יכול לנפץ את הסנטר של פיליפוביץ', זה לא בשמים.

חחח... זה הזוי מה שאתה אומר...../images/Emo6.gif

רואים שאתה לא מתאמן MMA... מה הקשר בין הגודל של היד לעוצמת המכה?! באיזה סרט אתה חי שלוחם כבד ללא שם רקע בסטרייקינג כמו ברוק לסנר ינצח את אחד הסטרייקרים הטובים שידע הK1 והMMA! זה שגונזגה ניצח אותו בבעיטה זה היה כתוצאה מהמרפקים על הקרקע לפני הבעיטה וכמובן הרבה אימונים של ספורטאי מקצוען על הסטרייקינג שהשתלמו! הסיכוי היחיד של לסנר לנצח את מירקו זה כשמירקו על הגב אבל משום מה אני לא רואה את זה קורה! נראה לי שזה יהיה בסיגנון של קרוקופ-בוב סאפ...

גיא ע

New member
ולמה לא?

אני לא רואה את קרו קופ עוצר הסתערות של לסנר. הוא יפיל אותו כמו שהפיל את מיר (טוב אולי בקצת פחות קלות אבל יפיל)

FrecCo

Active member
זה ממש טבח

נותנים למירקו את אחד המאצ'אפים הכי קשים בשבילו, וללסנר את אחד הקלים. זה ממש להפוך את מירקו לג'ובר. העניין הוא, שגם אם מירקו ינצח- זה לא יוסיף למוניטין שלו כלום כי לסנר במילא לא נחשב. לעמת זאת אם לסנר ינצח, יהיה לו ברקורד שם גדול (גם אם כבר מעבר לשיא) וזה בדיוק מה ש-UFC רוצים להשיג. אם אני מירקו, אני לא חותם על הקרב הזה בעד אף סכום בעולם. מבחינת האינטרסים של מירקו, אם הוא באמת רק רוצה קרב פרישה שיסדר אותו כלכלית, שידרוש איזה חצי מיליון ויעלה.

FrecCo

Active member
ואגב

אני הייתי מעדיף בהרבה לראות את לסנר מול צ'אק קונגו, סטרייקר בשיאו בניגוד למירקו, ואחד שלא תהיה לו אף בעיה מנטלית לקראת הקרב. וגם בקרב כזה- אני אשים הרבה כסף על לסנר. הוא בקלות יקח אותו לקרקע ויטחון אותו שם לדעתי. יריבים בלי BJJ מעולה פשוט לא יוכלו ללסנר, לדעתי.

עצם זה

שאני רוצה לומר שאני עוד אתחרט על מה שעכשיו אני אומר, אומר בעצם שאני לא הכי מאמין במה שאני עומד לומר
אבל אני עדיין אהמר על מירקו. לא שכחתי לו קרבות ויכולות טובות, הוא מסוגל לחזור לעצמו, קשה ככל שזה יהיה. תלוי גם איזה לסנר נקבל. לסנר חסר סבלנות ומעצבן או לסנר קצת יותר בוגר.

talhorm

New member
אלא אם כן לסנר יחליט לעמוד עם קרו קאפ

קרו קאפ בשיאו היה יכול לסיים קרבות בעמידה תוך פחות מדקה גם מול יריבים גדולים ממנו, בכל אופן לא אוהב את המאצ'אפ הזה, כי אני אוהב גם את לסנר וגם את קרו קאפ והם במצב ששניהם צריכים ניצחון, אני מעדיף שילחמו קודם נגד יריבים אחרים לפני שנפגשים אחד מול השני.

למעלה