צ'אק לידל נגד שוגאן UFC 85

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

גיא ע

New member
אחלה קרב.

לדעתי אם צ'אק לא יזלזל כמו בקרב עם ז'אראדין הוא ינצח. לשוגון אין מה למכור מולו בסטרייקינג והוא לא יצליח להוריד אותו למטה.

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

אחלה קרב הולך להיות, רק שנראה לי שוויט עושה טעות עם שוגון שאחרי הפסד לLH מוביל, הוא מביא לו יריב באותה רמה ואף יותר. אם שוגון יפסיד פה (מה שלדעתי ייקרה)- תרד לו הרבה מהפופולריות.

FrecCo

Active member
שוגון בשיאו- ה-LHW הטוב בעולם BY FAR

הכוח המתפרץ שלו, גם בסטנד אפ, פשוט מדהים. לפני איזה 3 שנים בפרייד, צ'אק היה אוכל רצח, בדיוק כמו שקוונטין אכל משוגון. קוונטין ראמפייג' ג'קסון, שהביס את צ'אק. נרצח, חד משמעית, ע"י שוגון, וגם אמר שהוא הלוחם הטוב ביותר שאי פעם נלחם נגדו. אל תשכחו את זה (ותראו את הקרב, אם לא ראיתם. זה פשוט קשה לצפייה מרוב שזה חד צדדי).. מצד שני, יתכן בהחלט שזה היה פחות שוגון ויותר הסטרואידים לפני 3 שנים, אז לא יודע.

BeN ShaDe

New member
קראתי עכשיו ש..........

ברוק לסנר לא יקח חלק באירוע בעקבות ההפסד שלו למיר.

favor

New member
הכוונה שיהיה בקרב לא משודר

דברים יכולים להשתנות. קשה לי להאמין אבל ל-UFC יש גם עקרונות.

גיא ע

New member
זה יהיה ממש באסה ולא הגיוני.

הוא הרי מביא להם הרבה PPV, חייבים לשדר את הקרבות שלו. אני בציפייה לקרב הבא שלו...

dor244

New member
הסיכוי שלסנר לא ישודר לא קיים

לסנר הוא ההבדל בבירייטס השאלה של הקרב הבא של לסנר תהיה האם הוא הרסני כמו בדקה הראשונה נגד מיר? אני קצת אגזים היו אף סי מרימים אירוע על גבי לסנר יו אף סי 81 שאני עדיין לא יודע מה הבירייטס שלו בטוח היה מוכר 50 אחוז פחות בלי לסנר לסנר הוא פצצת רייטינג מטורפת וכמו בסרט האוורד סטרן פרטים אינטימים -" חלק ענק שונאים אותו וחלק ענק אוהבים אותו" -אבל כולם יצפו בו כי הם מתים לדעת מה הוא יעשה אז לסנר לא משודר זה הדבר הכי לא אפשרי

זה אפשרי, אפשרי ביותר.

לסנר היה פצצת רייטינג מסיבה פשוטה. הוא מתוקשר היטב, מוכר בכל העולם. הקטע הוא שלא חסרים גם ב-MMA ברנשים ותיקים יותר, כמו פורסט גריפין, צ'אק לידל, מינוטאורו, פידור, מירקו קרו-קופ, ואנדרליי סילבה, אנדריי ארלובסקי, ריץ' פרנקלין, מאט יוז, BJ פן, רמפייג', טיטו אורטיז. לסנר לא יחיד מסוגו, וכמו שעשו עם פול בואנטלו בקרב אחרי ההפסד לארלובסקי, אפשר לעשות גם עם לסנר בהחלט, הוא לא אלוהים.

dor244

New member
תרשום כל דבר שלסנר יעשה יהיה בטלויזיה

אם לסנר יצטרף לאיגוד מסרסי הכלבים אז ישדרו את זה ואם לסנר יחליט שהוא עובר לדמקה ישדרו את זה ואם לסנר ישב בבית ושתה איזה באדוויזר ישדרו את זה אגב היום טי יו אף 3 שמרוק נגד אורטיז זה הולך להיות גדול

dor244

New member
אולי זה חלק מממני שעדיין מטורף על היאבקות

אבל בלי סטוריליין טוב קצת יורד העניין לידל אורטיז שזה האירוע עם מיספר הבירייטס הגבוהה ביותר ufc66 יוז גרייסי ufc60 אני אישית לא ראיתי את העונות של טי יו אף 3 עד 5 אבל תמיד צריך איזה קטע טוב כמו יוז נגד סארה חסר קצת משהו כששני מתמודדים מחמיאים אחד לשני וזאת הסיבה שמייק טיסון היה כל כך מפורסם הוא היה הופך את הקרבות שלו ואת מסיבות העיתונאים לזירות קרב ואיומים

אם כך...

למה לא רואים ברגעים אלו את ברוק בטלוויזיה? בחיאת בנאדם, כמו שאמרתי - הוא לא אלוהים, אין שום התחייבות לשים אותו בקארד משודר כלשהו.

favor

New member
באגו טוטאל?

נראה לי שאתה מתבלבל. זה הפרק הראשון לעונה השלישית, בסוף העונה זה כמובן ישודר.

talhorm

New member
חשבתי ששוגן יקבל יריב יותר קל

זרקו אותו למיינאיבנט אחרי ההפסד לפורסט נגד המגה סטאר של הUFC קיצור דרך בדרך לתהילה או לנפילה

למעלה