צבא ואהבה ב-
אנשים

ahbarfilez

New member
אני מכיר אותם מספיק טוב..

אבל לא כל מה שמטאל מתאים לפוגו.. גם מגהדת' זה מטאל - וזה לא מתאים לפוגו. גם Draconian ו-Dream Theater... זה מטאל, אבל לא מתאים לפוגו. פוגו זה לדברים קיצוניים.

LightbuIb sun

New member
היי

לא, באינפקציה ממש לא נכנסתי לפוגואים, הם היו רצחניים מידיי. רואים אותי בטלוויזיה בעיקר בפוגואים כי ברגע שיש פוגו, יש מעגל די גדול...ואני הייתי בקצה שלו ניסיתי להרחיק אנשים שלא יפגעו בי
אני לא אוהב פוגואים בד"כ...אני אוהב לקפוץ וזה, ושיש אנרגיות. פוגואים לא

Tin Doll

New member
חחחח בהופעה הזו

איזה מאבטח גונזילה הרים את ידיד שלי בשיער, לא אשכח את זה בחיים היה כל כך מצחיק וכל כך כיף

handlessman

New member
אני אפסיד בטוח...

בקושי הייתי בהופעות בחיים שלי... אלה שכן - הרוב זה חינמיות שהיו פה ושם, האחרות - בעיקר בעיות תקציב, אבל עוד כל מיני... אתם מוזמנים לשרשר לי הודעות ניחומים

LightbuIb sun

New member
אל תתחילי גם פה.

לא אמרתי שום דבר שעלול לעורר את זעמך. את סתם מחפשת אותי, שימי לב.

ahbarfilez

New member
ת'כלס , הם להקה ייחודית

שלא לדבר על השואו המטורף שלהם - הם פשוט מתפרעים על הבמה ללא שום גבולות. להקה מאוד Underrated לטעמי.

handlessman

New member
מוזר לא יצא לי לשמוע בכלל שירים שלהם ברדיו

טוב אולי כי אני בקושי שומע רדיו... רק בנסיעות כשאין עלי אמפי, וגם זה רק תחנות שההורים שלי שמים

LightbuIb sun

New member
לא יצא לי לשמוע אותם ברדיו בארץ עדיין,

אבל אני תמיד אזור....... קיץ שעבר, אני נוסע לי להנאתי בכביש קטן וצר, בצד הכפרי של ניו ג'רסי........מזפזפ בין תחנות הרדיו...ופתאום באחת התחנות אני שומע את ההתחלה של Last chance to evacuate planet earth before it is recycled. אמרתי לעצמי שאין סיכוי.....המשכתי להאזין ו..זה אכן היה השיר.

למעלה