עכשיו עצבנת אותי
איך אתה מעז לקרוא לי משתמט??? אתה לא מכיר אותי בכלל!!! מי שמכיר אותי, יודע שאין פטריוט כמוני. יודע עד כמה רציתי להתגייס. כתבתי את זה גם בהודעה המקורית שהייתה לי מוטיבציה גבוהה להתגייס וסיפרתי על זה גם במפגש, חבל שלא הקשבת! בכל אופן, אין לך זכות להטיף לי מוסר. בכוונה לקחתי בבית הספר 5 יח' ערבית(בזמן שכל החברים שלי הוציאו 100 ברוסית) ולמדתי את השפה מתוך כוונה להתגייס לחיל המודיעין, כיוון ששם יכולתי לתרום הכי הרבה. עברתי גם את מבדקי המודיעין ובמידה הצבא היה מגייס אותי הייתי הולך לאן שרציתי מלכתחילה. אבל מה לעשות וצה"ל חשב אחרת. הוא זימן אותי ל 3 ועדות רפואיות וכולן החליט לסרב לקבל אותי לצבא. שים לב רוני, הם החליטו לתת לי את הפטור, אני מעולם לא רציתי בו ולא ביקשתי אותו. הגמגום שלי אז לא היה אותו הגמגום שראית במפגש. הוא היה קשה הרבה יותר, ולכן הצבא החליט מה שהחליט. גם לאחר הפטור, בכל זאת רציתי לתרום ולהתגייס ולכן הגשתי בקשה רשמית להתנדב מרצוני החופשי לצה"ל. אבל גם אז הצבא לא שמח לקבל אותי, זימן אותי למלא ועדות וטרטר אותי עד שהוציא לי את הנשמה. גם את כל זה אגב סיפרתי במפגש, חבל שלא הקשבת. לבסוף ויתרתי נכון, אבל את האמת שלי אף אחד לא יקח ממני, ובמיוחד לא יאשים אותי בהשתמטות. לאחר שסרבו לגייס אותי, ולאחר שלא נתנו לי להתנדב, החלטתי בכל זאת לתרום בצורה אחרת ולעשות שרות לאומי. הגעתי למספר כנסים ומילאתי בקשות לשרות לאומי. ואמנם באותה שנה היו רק 200 תקנים לשרות לאומי(לבנים) שאושרו ע"י משרד הרווחה, ואני לא זכיתי להכלל בתוכנית זו. ממש הכעסת אותי עם ההודעה שלך! אני מקווה שהבהרתי את עצמי היטב בפניך וגם בפני שאר החברים.