צביעה דיגיטלית

Scum Bunny

New member
זה זומבי

עם הראש מוטה אחורה בזווית חדה, ככה שכל מה שאתה רואה ממנו זה את הצואר ואת הקימור התחתון של עצם הלסת (הלמטה של הסנטר). מה שכן, הבחור דומה באופן חשוד לאקשן פיגר מהליין של דיאבלו 2 שיש לי, ואם אני לא טועה אז גם להאק.

HackMachine

New member
השתמשתי בו קרפרנס ../images/Emo13.gif

אבל רק בשביל בית החזה והקיבה. אבל כן קלעת נכון

אילb

New member
hack אתה מכיר את ברום?

אני חושב שיש לכם סגנון צביעה דומה. אם אתה לא מכיר אז אי מציע לך להוריד עבודות שלו, הוא מ ד ה י ם !! ותוכל ללמוד ממנו המון! באתר הרשמי שלו אין כל כך הרבה עבודות, אבל לך ל altavista.com תחפש images של brom ותמצא אלפים. הנה כמה עבודות מובחרות

אילb

New member
hack אתה מכיר את ברום?

אני חושב שיש לכם סגנון צביעה דומה. אם אתה לא מכיר אז אי מציע לך להוריד עבודות שלו, הוא מ ד ה י ם !! ותוכל ללמוד ממנו המון! באתר הרשמי שלו אין כל כך הרבה עבודות, אבל לך ל altavista.com תחפש images של brom ותמצא אלפים. הנה כמה עבודות מובחרות

*GormE*

New member
לי הוא מזכיר את קלימט

אולי בגלל איזה ציור שאני לא זוכרת את שמו שהוא רווי במפלצות כאלו לשניהם יש סגנון נורא פיוטי ומקאברי חוצמזה! במזל אני בבית, הייתי אמורה להשאר שבת ושעה לפני ששחררו אותנו הואילו להודיע לנו שאנחנו יוצאים אבל חוזרים מחר ב-8 לירושלים שם אני קופאת מקור ומחלקת לערבים מושרצים מסיכות אב"כ!! (אין לי משהו נגד ערבים, אבל למה, למה להוליד כל כך הרבה ילדים שצריכים מסיכות?????) אם אתם רוצים לבקר אותי בסבלי וביגוני- לכו לקניון מלחה בירושלים, רדו לקומה -1 לחניון 7 (הכניסה היחידה במעלית ליד האופיס דיפו) וחפשו חיילת מסכנה העונה לשם איבי. לפחות אני מקומבנת עם ההוא מארומה- ציירתי אותו והוא נותן לי קפה בחינם (ושוקולדים ואייסקפה) אז! עד יום שני אני אהיה שם (כל הזמן, ואם לא אז אני אהיה במלון "קיסר") ואחר כך? אולי עבודות רס"ר בבעד 10 עד שהקורס מתחיל. לכל מי ששירת בצה"ל- איך הספקתם לצייר שם??

ברוכה השבה!!!

טוב...אני לא אשאל איך בצבא כי כבר רשמת את התשובה.
אז מה שיש לי להגיד זה לאחל לך זה בהצלחה והמשך שירות נעים.
. וד"א סוף סוף עברתי את הקורס 60 של מד"א ומלפני שבוע הפכתי לאחד מהנוער שעושה חיים
.

אילb

New member
היי איבי!

אני בטוח שהתפקיד הצבאי שלך היה מבלבל מאוד אנשים שלא מבינים את המציאות המגוחכת כאן- נגיד איזה אמריקאי מניו יורק. איך לעזאזל היית מצליחה להסביר לו שאת חיילת ישראלית שמחלקת מסכות אב"כ לערבים כדי להציל אותם מהטילים העירקיים שנועדו לחסל אותך.(מעניין) בכל אופן אי אפשר לצייר בצבא! זה חוק! וזה לא בגלל קוצר הזמן כמו בגלל השביזות הכללית והעייפות הכרונית ששורה על כל חייל וחייל בצה"ל אבל הצבא הוא מקום טוב לחשוב על רעיונות,להמציא עלילות ולפתח אותם. תוך כדי שאת עושה את העבודה הסיזיפית והמונוטונית תני למוח שלך להפליג...

אני יודע שזה לא קשור כל כך אבל...

אייל b יהיה משהו אחרי מיסטר מותק....שישודר ב-Y TV??? כי ראיתי שיהיה פרק סיום העונה...

אילb

New member
אנחנו נלחמים על זה

הבעיה העיקרית עם YTV היא שהם משקיעים את כל הכסף שלהם בתוכניות על סקס (כמו סקר הסקס הגדול ו Y בלילה) ולא נשאר להם שקל לשאר התוכניות. אני לא אכנס כאן לסכומים, אבל אני רק אספר לך שאת העונה האחרונה של מיסטר מותק עשינו בהתנדבות (!) קיבלנו סכום כסף כל כך נמוך, שהוא הספיק לנו להפקה בלבד, ולא נשאר גרוש למשכורות. כשהגענו לפגישה על העונה הבאה (השלישית) הציעו לנו את אותו סכום, ואנחנו סרבנו. ככה שעד שיפתר הנושא הכספי, לא נראה לי שיהיו פרקים חדשים. ניסינו גם בערוצים אחרים (ערוץ 10 וערוץ 2 ) אבל הם פשוט היו מזועזעים. אבל למרות כל האמור, אני דווקא אופטימי, האנימציות מאוד תפסו, דודי כבר מתחיל להיות מוכר (אנשים מזהים אותו בכל מקום) והתוכנית היא, אחרי הכל, מאוד זולה. אז אני מתאר לעצמי שבסוף נמצא את המשבצת שלנו. בינתיים יש עוד פרק שלם שלא ראית! ספיישל סיום העונה השניה שגמרנו לעבוד עליו רק אתמול. הוא משודר ב 23.02.03 אז אל תפסיד.

Silver Surfer

New member
אהבתי את הקטעים

של נרקו, מה הבאת לערבים וכו'. חבר שלי מאוד אוהב את התוכנית (אני לא ראיתי אותה אף פעם רק קטעים מהאינטרנט... כי אין לי לווין). אולי תעברו לביפ

זה לא יהיה הוגן...../images/Emo70.gif

לכם יש כבר אנימות שם...!! וביס ישארו רק חרמנים ורודפי סקס בלי שום דבר מצחיק... אלא עם יעשו קומדיית סקס...וזה יהיה כבר מוזר מידי!! ואייל b באיזו תוכנה אתם עושים את האנימציות?!?

אילb

New member
אתה יכול לעזור....

דבר ראשון אנחנו משתמשים בעיקר בתוכנה שנקראת AURA זו תוכנה מאוד (מאוד) פשוטה ומאוד נוחה שעושה את העבודה. אם אנחנו צריכים דברים יותר מתוחכמים אז יש גם את ה AFTER EFFECTS יש את ה COMBUSTION ויש את ה MAYA. את העריכה הסופית ושילוב הסאונד אנחנו עושים או על PREMIERE או על FINAL CUT בקשר לתוכנית, אתה יכול לעזור אם תכנס לפורום של Y בלילה ותשאיר שם הודעות ותגובות בנושא מיסטר מותק. אני יודע שההנהלה של וואי טי וי בודקת שם מידי פעם מה חושבים על הערוץ. אני אשמח אם תעזור לנו בזה.

למעלה