צביעה דיגיטלית

Scum Bunny

New member
אני מוחה!

אני למדתי את רוב מה שאני יודע על ציור בצבא (מבן נעמן ידידי, שלומד עכשיו בבצלאל ומבלה כרגע סמסטר בניו יורק, המניאק). שיעמום הוא אבי היצירתיות. הידד לג'ובניקיה.

ailag

New member
yay @ hofesh

לפחות ביום ראשון ושני זה כל מה שתעשי, בלי שמירות וכו'. (ד"א, עקרונית השמועה אומרת שזה מה שמילואימניקיות עושות.. אין לכם מילואימניקיות?) תגיעו לת"א ואז נבקר אותך :) את רחוקה מדי! והרעיון של קומבינות בשילוב עם חוש הציור הוא רעיון יפה. בקשר לשאלה שלך : יש זן מיוחד של חיילים שקוראים להם ג'ובניקים. הם חוזרים כל יום הביתה (חוץ מבקורס וממשמרות לילה/סופ"ש) ואז מציירים, אם הם לא עסוקים בתלונות על זה שהם בבסיס כ"כ הרבה (וכבר שמעתי אנשים מתלוננים על 40 שעות בבסיס בשבוע). כותבת ההודעה דוקא לא פיתחה את סגנון הציור הרבה, כי היא לקחה על עצמה יותר מדי. אבל היה לוח וטושים ליד הטלפון בחדר שלה.. ונחשי במה הוא היה מכוסה?

gewitter

New member
אהבתי יותר את הקודם

כלומר את הגירסה הראשונה, כנראה בגלל שהיא פחות כהה והצבעים יותר אחידים(?). השתמשת בעיקר בחום, בלי אדום או קטעים גדולים של שחור וזה השתלב יפה עם צבע הרקע. בכלל הסגנון הפשוט יותר, בו הציור לא צועק על המתבונן מוצא חן בעיניי. כמו הציורים של אלן לי או בריאן פרוד, ובטח אחרים פחות מפורסמים (ושאני לא מכיר).

אגרן

New member
תראה...

תראה, הצביעה יפה, וגם הציור, ואני אוהב את התנוחה! אבל הגוף עצמו נראה די דו מימדי- שטוח... זאתי רק הערה בונה... אל תכעס

אגרן

New member
תראה...

תראה, הצביעה יפה, וגם הציור, ואני אוהב את התנוחה! אבל הגוף עצמו נראה די דו מימדי- שטוח... זאתי רק הערה בונה... אל תכעס

למעלה