צביעות , למה לא

שש שבע

New member
"ככה זה עם נשים"?

לא, ככה זה אם אנשים שמה שמענין אותם זה להיות בצמרת. יש אנשים שהם בצמרת בגלל ש"עשו משהו", יש "למרות שעשו משהו" ויש כאלה "למרות שלא עשו כלום" ויש כאלה שמה שלא ייעשו לעולם לא יגיעו לצמרת גם אם נורא ירצו. אז אלה שהמעשה הוא החשוב בעיניהם הפיסגה לעולם לא תסאב אותו, רק תיתן לו כוח רב יותר לעוד מעשים טובים, והאחרים? האחרים מסתאבים...ואין חילוק בין גבר לאישה.

דוסטו

New member
ארנה בנאי כמו נתן זהבי

וז'ז'ו אבוטבול הם המראה מול פרצופינו שהולך ומזכיר שוב ושוב שדרווין צודק. שלושתם עשו קרירה מקידוש עד גועל של הוולגאריות, הנלעגות והעילגות ןהבינוניות. אבל מה לשעות זה הדור שבו 'אליטה' זו בושה ו'פרופסור' זה גידוף.

siv30

New member
../images/Emo45.gif דוסטו לא יכלתי לתאר את זה יותר

טוב רק שכחתי את נתן זהבי כמשל לגועל ורפש.

אוי \: ...

זה מה שיש לי להגיד ... אוי \: התחרפנתם לגמרי , ואיך למען-השם נתנו למישהיא שפולטת מפיה משפט כמו : "ככה זה עם נשים, תנו להן קצת פרסום והן מתחילות להפריח את השטויות שלהן לכל כיוון בלי הבחנה" לנהל פורום שהכותרת שלו היא "נשים וקריירה" ?!!!?!??? אפשר לחשוב מה אורנה אמרה, וזה שאין לכם אפילו שמץ קטן של מושג במה היא תורמת ומה היא עושה מעבר ל"לימור" (כי כנראה שללכת להפגנות של "אנונימוס" זה קצת יותר מידיי ליברלי ומתחשב מיצדכם) זה מילא, אבל תירגעו ... זה נכון שהטלויזיה כיום מלאה ברדידות (שאני נהנת ממנה ד"א) אבל לקטול אותה ככה ולצאת בכאלה הצהרות מטומטמות, לא חבל ?... באמת שלקרוא שאתם מתייחסים אל הדמות שהיא משחקת כאל דמות אמיתית ועוד לראות שהתעלמתם (או פשוט לא הבנתם) לגמרי את המסר ההפוך לגמרי שהיא ניסתה להעביר היה מספיק משעשע (ואפילו דיי מעצבן). אוי \:

siv30

New member
פולטת ? מזמן עברתי את גיל הפליטות

אלא אם את מתכוונת למשהו אחר
חוץ מזה את מוכנה להסביר מי זה הרבים האלה שאת פונה אליהם
"התחרפנתם", "זה שאין לכם", "מתחשב מצידכם" , לא ידעתי שפתאום הפכתי לאורה הכפולה
ולסיום לקרוא להצהרות שלי מטומטמות מבלי להסביר אפילו לא בטיעון לוגי אחד למה אני טועה לא מצביע על הבנה.

בגדול... אני מסכימה איתך

זו דעתה וזכותה להביע אותה, למרות שהיא ממשיכה ברדידות ומופיעה בשישי. אבל סליחה, להכליל ככה נשים?? שאם נותנים להם קצת פרסום הן מפריחות שטויות, לא זוכרות מאין באו?? אז נכון שגם את אישה, אז את מפריחה שטויות גם בלי להיות מפורסמת כמו אורנה, ישנם מספיק אנשים ונכון, הם מפורסמים, לכן אנחנו בכלל קוראים עליהם בעיתון, והם אומרים שטויות ועושים שטויות רק לדוגמא קטנטנה - דודו טופז, גבר עם לא מעט שטויות. את יודעת מה, אם אורנה תגיע אליך... אולי גם את מספיק מפורסמת... תרגישי חופשי לומר שטויות. בהצלחה

siv30

New member
אני מסכימה שגם גברים מפורסמים

מפריחים שטויות ובשבילי דודו טופז הוא דוגמא מעולה. במקרה הזה פשוט נפלה לנו אישה. אהה...ברוכה הבאה

יונית א

New member
ככה זה עם נשים

כתבת- תנו להן קצת פרסום והן מתחילים להפריח את השטויות שלהם לכל כיוון בלי אבחנה. אף פעם לא זוכרים מהיכן הגיעו ואם זוכרים, מתעלמים. בואי נחליף את המילה נשים במפורסמים ישמע (לי) לפחות הרבה יותר מאוזן . כי האמירה כמו שכתבת אותה- מאד שובינסטית, ודי מפתיעה למען האמת (אותי לפחות). לגבי אורנה בנאי, היא צריכה לדעתי לכבד את הדמות של "לימור" כמו שצביקה הדר מכבד את "ז'וז'ו חלסטרא" אם זה ההומור שהם בחרו להציג ואלו הדמויות מהן הם התפרנסו (ולא משנה לי כרגע אם היה שם לעג לדמות ,לעג לצבור , מראה או השתקפות) מהדמות הזו הם התפרנסו לאורך תקופה ולכן לא יורקים בבאר שממנה שתו(או שותים).

siv30

New member
כי אולי תיארתי לעצמי את התגובה

וכמו שכתבתי פשוט נפלה לי אישה כדוגמא.

Ungareska

New member
אמת

ואת שוב בדף הראשי. כוכבת דף ראשי יש לנו פה. מה שמוזר זה שאני אף פעם לא יודע שזו את. אני תמיד רואה כותרת שצדה את עיני, מקליק עליה, ואז... עוד פעם סיון! את יודעת להנפיק כותרות... כל מה שאמרת נכון, חוץ מהקטע של נשים שמתחילות להפריח את השטויות שלהן אחרי שמקבלות קצת פרסום. אמירה ממש מקוממת. נשים לא צריכות פרסום בשביל זה...
(למי שלא מכיר\ה אותי פה, אני מכיר את סיון מפורום אחר).

siv30

New member
סוף סוף, כבר חשבתי שלא תגיע ../images/Emo24.gif

אולי האמירה סתם נועדה לקומם, כי זה מה שקורה בד"כ מאמירות כלליות
באופן עקרוני אני מסכימה שיתכן שהן לא מפריחות אבל זה נושא לדיון אחר לא

לא מסכימה

סיון יקירה אמנם אורנה בנאי התפרסמה בזכות הדמות שהיא שיחקה ב-רק בישראל בתור "לימור" וייתכן שהיא תיפגע מהאמירה שלה,אבל על כך שהיא טוענת ש"הטלוויזיה מסממת את הצופה באופן שהוא לא יצטרך להתאמץ ולחשוב" אני מסכימה. אני לומדת תקשורת ובדיוק על זה למדנו לפני שנה, לימור לא המציאה את הגלגל בכך שהיא אמרה מה שהיא אמרה אלא חוקרים שעשו מחקרים על זה והגיעו למסקנה הפשוטה שהטלוויזיה שתפקידה העיקרי (חוץ מחדשות)להיות מכשיר שמבדר את הצופים מאכיל אותנו בכפית, כלומר החברה שלנו הפכה להיות חברה שדורשת ריגושים אחד אחרי השני-תמיד צריכה אקשן, מעטים האנשים שלא יחשבו ככה נדמה לי ותקנו אותי אם אני טועה...

רחלי - קשר לא מעיד על סיבתיות

את אומרת שבגלל שאנחנו חברה שמחפשת ריגושים זהו תפקיד הטלוויזיה - לספק לנו את הריגושים. ואולי זה להיפך?? אולי הטלוויזיה יצרה מצב שבו היא לא משקפת אלא מכתיבה? לא מדווחת על מה שקורה אלא יוצרת אותו? אמנם זה נושא בו דנים על כל התקשורת אבל על טלוויזיה בפרט. דוגמא: אלימות. האם הטלוויזיה רק משקפת את מצב האלימות בחברה, או שאולי היא מקרינה סדרות בהן יש רמת אלימות שהולכת וגדלה מה שגורם לצופים לרגישות נמוכה יותר לאלימות, ולכן ליותר אלימות בחברה. ואז בסרטים אלימות ברמה X כבר לא מספיקה והמדיה משרדת סרטים עם רמת אלימות 2X.

מי היה קודם...

הביצה או התרנגולת? האלימות בחיינו משתקפת באלימות בטלויזיה או שהאלימות בטלויזה מתגברת האלימות בחיינו?! - לדעתי יש פה מנגנון הזנה עצמי. מעגל סגור. הטלויזה עונה על צורך וחושפת אותו וכתוצאה מהחשיפה - האלמנטים החייתיים שבאדם שלא ביטא את זה מקבלים קונפורמישן, מקבלים רעיונות ואו לגיטימציה... וריגוש קבוע שמעורר אדרנלין גורם לגוף להתרגל לרמת האדרנלין החדשה ואז הגוף מחפש ריגוש עוצמתי יותר וחוזר חלילה.

וכמובן הטלוויזיה "נחלצת לעזרה"

ומקפיצה את רמת האלימות בסרטים. מעניין מה היה קורה אם היא היתה משאירה את הרמה הקיימת או אפילו מפחיתה אותה?

כסף ככח מניע בטלויזיה מסחרית

היות והרייטינג קובע את מחירה של דקת פרסום והתקציבים נגזרים מההכנסות... הכסף ימשיך ויניע את הגלגלים של המעגל הסגור הזה. מה שאת מבקשת זה טלויזיה חינוכית, לא טלויזיה מסחרית. וכאן.... אנחנו נכנסים כבר לסוגיית החינוך בארץ. והחינוך, עידוע, עומד בסדר העדיפות של ממשלותינו היקרות... במקום נממממממממממממממממוך מאוד.

shandy

New member
בשביל לאזן

יש בטלביזיה בערוצים שונים, תוכניות מעולות, החושפות אינפורמציה שלעולם לא היינו מגיעות אליה בצורה אחרת. או מחדדות במודעות דברים שלא שמנו לב. הנקודה היא המינון של התוכניות השונות, וכמו כל דבר בחיים גם כאן השאלה היא כסף ופרסום ולנו יש את חופש הבחירה אם לראות או לא

למעלה