צביעת רכב

moos26

New member
צביעת רכב

ברצוני לשנות את הצבע רציתי לדעת מה הפרוצדורה? אגרת משרד רישוי(מחיר) צבע מומלץ אם מישהו מכיר

הדסולה

New member
החלפת צבע

אני רוצה לשנות צבע של האוטו אתם יודעים כמה עולה לשנות צבע ברשיון ובכלל מה הפרוצודורה...? תודה

ceyal

New member
צובעים.

בטסט עושים שינוי ומשלמים 18 שקל אאל"ט וזהו. ד"א - צביעה כמו שצריך - (פנים הדלתות,מכסה המנוע ותא המטען וספי הדלת ומה שמסביב) תעלה בסביבות ה 12 אלף ש"ח.

comet9

New member
ירושלים זה בתוך ישראל לא?

עם המחיר הזה לרגע חשבתי שאתה מדבר על רכב חדש.. פחחוצבע לרכב סטנדרטי אמור לעלות סביבות ה4K. איך הגעת לפי 3 מכך, השד יודע

fazer

New member
אני לא יודע איך אתה הגעת ל 4K...

פחחות טובה ושינוי צבע לא יעלו פחות מהסכום שציין המלומד שמעליך. פחחות טובה וצביעה בצבע המקורי של הרכב יהיו באזור ה 9-10. צביעה ופחחות לא איכותיים, אפשר להשיג גם בסכום שציינת - הכל עניין של איכות.

comet9

New member
אני לא יודע איפה אתם חיים.

עם כל הכבוד. ויש המון. לך ולאייל. פה באזה"ת חולון אפשר להשיג את המחיר שציינתי לעיל באיכות מאד טובה. תאמינו לי.

fazer

New member
אני לא חולק עליך בכלל...

מצד שני - איכות גבוהה זה יחסי. אתם מוזמן לבדוק ב www.106r.com - מה שתראה שם זה עבודה באזור ה 10K (ללא החלפת צבע). מי שרוצה איכות גבוהה, משלם עליה

ceyal

New member
4K שקל? בחלום הלילה.

יש לי חבר שהחליף צבע לאוטו שלו. עשינו סקר מורחב בכל הארץ כמעט. הזולים ביותר היו בסביבות ה 7K - כשהם אמרו במפורש שזה ללא פירוק חלונות פגושים גומיות ופסי הגנה מסביב. ז"א עבודת חאפר שתתחיל להתפורר אחרי שנה או שנתיים. אני מאמין שגם ב 4K אתה תוכל למצוא - רק שיצבעו לך את האוטו בספריי מאוטודיפו. אתה רוצה עבודה שתתקרב למקור ותחזיק שנים? אתה גם תשלם על זה. (רק לידיעה - פירוק והרכבת חלונות לכל הרכב עולה כ 1000 ש"ח.פירוק פגושים-200.פסי מגן שיורדים לא יכולים לחזור חזרה-חדשים עולים כ 1000 ש"ח לפעמים. מי שחוסך בזה - העבודה שלו לא שווה)

shayzul

New member
המחירים באשקלון

גם כן לא מגיעים ל 10 אלף... אולי רק במוסך UMI או אם הרכב ממש גדול. או ממותג ממש יקר, שהמוסך יקח יותר שעות. פיגו 205 הם צובעים ב 3000 ש"ח. שברולט קווליר ב 4000 ש"ח ומוסך אחר, מיצובישי סופר לנסר ב 3500 ש"ח. המוסך הראשון הוא חבל על הזמן, הם איכותיים במיוחד. אני ממליץ, אם אפשר אציין את שמם.

galbo

New member
אשמח לשם הפחח שאתה מדבר

הוא מחולון? מעוניין למטרת צביעת גג ומכסה מנוע לרכבי(106)

comet9

New member
ממתי מפרקים?!?!!?

אני לא יודע לאיזה חאפריה אתה נכנסת אבל כל פחח נורמלי מודע לקיומו של הגאפה.

חן 1111

Active member
מי זה מפרק את כל זה?

זה לוכסוס לעשירים שקנו אוטו חדש ואחרי שנה נמאס להם מהצבע. בדרך כלל צובעים כי הרכב ישן, הצבע במצב גרוע, ורוצים בסך הכל שהוא ייראה נורמלי עוד שנתיים-שלוש. אז כמובן, צריך הכנה, וצריך צבע איכותי, אבל לא מפרקים חלונות ופגושים. בשביל זה יש מסקינג טייפ. כמובן, רצוי גם להישאר עם הגוון המקורי. זה חוסך ומפשט את העניין. אבל כבר קרה לי שהחלפתי צבע, אצל מישהו זול מאוד, והעבודה הייתה טובה והחזיקה שנים. רק שכשנפל לי פס מגן, נשאר סימן בצבע שונה והייתי חייב להשיג פס זהה ולהדביק. אבל לא הייתי משלם עוד 5000 שקל כדי למנוע את זה.

ceyal

New member
אתה ואני מדברים על דברים שונים.

אתה מדבר על צבע שיראה נורמאלי עוד שנתיים שלוש. אני מדבר על צביעה בצבע שונה - שמצריכה פירוק. אלו מחירים אחרים. אלא אם אתה מוותר על צבע שונה בתוך הדלתות,בתוך מכסה המנוע ומסביב ובתא המטען.

fazer

New member
עזוב, אייל - צובעים ב 4K.

צבע איכותי שופרא דשופרא, כולל פירוקים למיניהם. תן להם ללכת לצבוע ב 4K ולחזור לספר תוצאות, אני לא מבין למה אתה מתעקש?

comet9

New member
ראית פעם איך צובעים אוטו של אגד?

ולכמה מפגעים הוא חשוף וכמה זמן הוא נשאר? אז יופי. ככה צובעים. בלי לפרק שומדבר! כנראה שאתם רגילים לפחחים "שטומי-עין" ששודדים אתכם ונותנים לכם עוד תירוץ להוסיף עוד כמה אלפים למחיר היום, צובעים רכב בלי לפרק שומדבר! והתוצאות, חבל על הזמן

AVNER XR

New member
שניכם צודקים

אתה כנראה מתכוון לרכב אספנות והם לרכב רגיל,רמת הצבע לא נמדדת רק בשכבות שהצבע מתיז אלא בעבודת ההכנה ורמת הליטוש של הפח.

fazer

New member
מה הקשר לאספנות עוד לא הבנתי...

המשוואה היא פשוטה, בין אם מדובר ברכב אספנות, בטויוטה קורולה יומיומית או בכל רכב אחר: הכנה טובה יותר (כולל פירוקים למיניהם) + (צבע איכותי יותר * שימוש בצבע חריג (מטאלי, פנינה וכדומה)) + יותר שכבות לכה + בעל מקצוע מנוסה יותר = עלות גבוהה יותר.

AVNER XR

New member
כי בפחחות של רכב רגיל לא מפרקים

פשוט צועים ולהשכלתך מיטאלי ==צבע דו שכבתי.

למעלה