צביקה פיק ?

צביקה פיק ? ../images/Emo161.gif

היום לקראת ארבע אחה"צ התכוננתי למפגש היומי שלי עם חבריי מלוס אנג´לס כשלפתע חשכו עיניי - רשת משדרת את שירו של הצביק "הלילה" מתכניתו של יאיר לפיד. יאיר עצמו מקבל אצלי כרגע מינוס נקודה בגלל האירוע המצער וצביק ? עשרות בנות הדליקו נרות והתנועעו לצלילי השיר (?) המזוויע הזה. מישהו כאן מוכן להסביר לי מתי הקאמבק הזה התרחש בדיוק כי אני לא זוכר שקראתי בעיתון שאנשים זקנים עם נשירת שיער זה הלהיט בימינו.

הוא לא מתכנן לעזוב את הארץ?

זה יכול רק להועיל. בעצם רגע, זה רק יוסיף לתדמית הרעה של הישראלים. ממתי הוא קם לתחיה זה?

סופסוף!!!

יש עוד אנשים שחושבים שהוא מגוחך להפליא, ונותן משמעות חדשה לגמרי למילה פאסה!!!
<אממ...זאת בערך הפעם הראשונה שאני ממש כותבת פה.. אז מז"ט לי וגם לאמילי כמובן, על הג´וב החדש..
>

תראי תשמעי

מנהל הפורום הוא האדם שהכי פופולרי כגרע בישראל...אין מה לעשות - הצביק שולט. פניתי להנהלה ניסיתי למחות אך לשווא, גם אמילי ניסתה ולא הצליחה

../images/Emo6.gif

אויש.. זה היה יכול להיותפתיח לתסריט אימים... "צביקה מקאמבק 706!! עכשיו בבתי הקולנוע הקרובים אליכם!"

נעלבתי!

איפה הכחול?! מילא להחליף אותי, אבל בצביקה פיק?!?!?! צפניה, אני דורשת התנצלות!

okok4

New member
היייי

פורום "שאלה קטנה" מייבא לכאן אנשים
צביק פיק הוא התגלמות הפתאטיות בצורה המזוקקת ביותר. מה זה הסופלה הזה על הראש שלו?!? כולו רקוב כמו דמות שעלתה מן המתים, תנועותיו מגוחכות ומגוזמות.... הוא..... הוא מפלצת מודרנית!
בעעעעעעע..............

יש לי סקופ שיפיל אתכם מהכיסא

למדתי בתיכון עם הבת שלו . לא כזה כבוד גדול , אבל בכל זאת.....

מהה?????

לפיקה צביק יש ילדים? תצחקו עליי אבל לא ידעתי... אהה.. והגיע הזמן שהבנאדם יסתפר!

המשך הסקופ !

יש לו 3 בנות ,כשזו שלמדתי איתה היא הבכורה ,למיטב זכרוני . פיקה גם נוהג ללבוש את הבגדים שלהן , אבל את זה נשאיר לפעם אחרת

../images/Emo6.gif

הבנות שלו לפחות נורמאליות? (אם הוא היה אבא שלי הייתי בורחת למיקרונזיה, רק שלא יזהו אותי)

מסכנות,

גם אבא שלהן הוא צביקה פיק ואתם גם רוצים לשלוח אותן לרמאללה??? קצת רחמים...

למעלה