וחוץ מזה ,כמאמר השיר : "רא.....מאללה מאללה מאללה "
A A n g e l D u s t New member 16/4/02 #25 מה שמזכיר לי שראיתי את הסרט שלה אתמול (אמרתי כבר שנורא שיעמם לי?) בכל מקרה, אני ציפיתי למשהו הרבה יותר טיפשי (לא שהוא לא היה טיפשי מספיק) לפחות משהו אחד טוב אפשר להגיד על הסרט הזה, הוא יותר טוב מהסרט של הספייס גירלז!
מה שמזכיר לי שראיתי את הסרט שלה אתמול (אמרתי כבר שנורא שיעמם לי?) בכל מקרה, אני ציפיתי למשהו הרבה יותר טיפשי (לא שהוא לא היה טיפשי מספיק) לפחות משהו אחד טוב אפשר להגיד על הסרט הזה, הוא יותר טוב מהסרט של הספייס גירלז!
J JERRI יפה ואופה New member 16/4/02 #49 ../images/Emo5.gif אבל... כל סרט הוא יותר טוב משל הספייס גירלס (כן, גם "קורבן האהבה" של אבי ביטר).
A A n g e l D u s t New member 16/4/02 #24 הוא לא זמר רוק... באמת צפניה... הרי כולם יודעים שג´ורג´ מייקל הוא זמר הPאנק הכי טוב בכל הזמנים...
ק קרלוס סנטנה New member 16/4/02 #26 ואגב ,סתם ככה עצם זה שאנחנו מזכירים את ג´ורג´ מייקל וצבי כפית באותו שרשור - מי מהם אמור להפגע מההשוואה ?
ואגב ,סתם ככה עצם זה שאנחנו מזכירים את ג´ורג´ מייקל וצבי כפית באותו שרשור - מי מהם אמור להפגע מההשוואה ?
ק קרלוס סנטנה New member 16/4/02 #29 האם אני מזהה נימה של זלזול כלפי בריטני כפרה עליה ? כי אם כן אז......... OK
צ צפניה בן שבתיאל New member 16/4/02 #28 צודקת צודקת אני בכלל לא חשבתי על זה שהרי ג´ון טרבלוטה בכלל הראה לו ממקודם
ק קרלוס סנטנה New member 16/4/02 #34 מה צריך לעשות לאן סינק ?| לתת להם בראש עד הם יהיו ,ואז ,עוד לפני שיגיע "אמבולנס עם גיל ריבה" , נשים אותם ב , ואז אני
מה צריך לעשות לאן סינק ?| לתת להם בראש עד הם יהיו ,ואז ,עוד לפני שיגיע "אמבולנס עם גיל ריבה" , נשים אותם ב , ואז אני
צ צפניה בן שבתיאל New member 16/4/02 #36 מאוד בוגר קרלוס שמתי לב לאובססיה קטנה אצלך - כל להקת בנים שאני אוהב אתה לא.