שיטת מעצבת הפנים עובדת גם אצלנו...
וחוץ מזה, אנחנו עדיין בשלב יחסית ראשוני של תכנון הבית, אז עוד לא נכנסנו ממש לעניין הצבעים. יש דברים שאנחנו כבר יודעים פחות או יותר את הכיוון - הדק בחוץ יהיה מאיפאה שהוא עץ יחסית כהה. צריך לראות איך הוא ישתלב עם הפרקט בתוך הבית - שיהיה לכיוון שאלון, אולי אלון טיפה שטוף בגוון "ג'ינג'י" אבל לא יותר מדי (דרור רצה בכלל מייפל, או משהו בהיר נורא אחר. לי זה מזכיר משרד) המטבח אנחנו כבר יודעים: הארונות יהיו בשמנת , והבסיס של האי יהיה כנראה בגוון של פיסטוק, כדי לתת טיפה צבע. יש מצב שגם נשלב אריחים מצויירים כאלה כמו של פעם (יש משגעים אצל רוחמה שרון). לגבי הקירות והנישות - את זה אני באמת עדיין משאירה למעצבת הפנים שתבוא עם הצעות. אני מצידי הזמנתי מאמזון 3 ספרים של טרישה גילד - מעצבת בדים מדהימה שנחשבת למומחית לענייני צבעים - זה כדי להתחיל לקבל רעיונות אולי.... מבחינת הטיח החיצוני - אני מאד אוהבת את האפורים - תכלת. דרור יותר שמרן - אוהב יותר את הגוונים הבז'ים והחומים הקלאסיים. בכל מקרה - יהיה משחק של שילובים בטיח החיצוני. בבית עצמו אנחנו גם מתכוונים לעשות משחקים של טקסטורות - עם פה ושם נגיעות של טיח גס צבעוני - באמבטיות, ואולי בחלק מהנישות. הפרופילים של החלונות יהיו ככל הנראה בכחול כהה (בלגי של קליל). היום יש לנו בית מאד צבעוני - ואני מאד אוהבת את זה: יש לנו פינת אוכל שבה הקירות צבועים בתכלת, יש שם שידת מגירות ושידה שהיא ויטרינה מקולקציית "מליבו" בצבע כחול רויאל, וגם הכיסאות שלנו הם מתכת שחורה עם עור בכחול רויאל. הסלון משלב ריפודים בצבע כחול בהיר מעט מעושן, עם ריפודים מאד מאד צבעוניים (של טרישה גילד....) - הכורסא בפסים בצבעים שמחים (כתום, ירוק, צהוב וכו') עם כרית בהדפס אחר לגמרי - פרחים על רקע כתום, ועל הספה יש לנו כריות בכל מיני הדפסים בצבעים חזקים. זה נשמע נורא - אבל זה מאד יפה במציאות, ויש לי כוונה להמשיך בקו הזה גם בבית החדש (מה גם שרבים מהרהיטים שלנו עוברים איתנו בבוא היום). - לתת הרבה נגיעות של צבעים שמחים - בריפודים, בריהוט וכו'...