צבר האכזבה של התוכנית

קרמפה

New member
צבר- הברבור של התכנית.

צבר בהתחלה הצטייר לגמרי כבוק. אבל איך שהתכנית התקדמה הוא התגלה כממש מגניב. כל משימה הוא רץ בשמחה לעשות, הוא התגלה כרקדן במשימת הקליפ על ההליכונים, וכזמר במשימת מייק בראנט, גם אם הוא לא שר מושלם הוא התמסר לזה לגמרי וזרם, בדיוק ההפך מבן אדם שרק פוחד ממה שאומרים עליו בבית ומתפדח, כמו שאיתי שר. כל היום ישן? הבן אדם היחיד ששוחה כל יום ויום אפילו כשיורד גשם, הוא יודע לנצל את הבריכה הכי טוב. וגם עושה פקל"ים. ואפילו למד לסרוג. חסר מנהיגות? הבן אדם היחיד שקם והעיז להגיד ליוסי שהוא חצה את הקו האדום כשקרא לשפרה שרמוטה. כל הכבוד לו!! שי, רנין, לאון, כולם היו שם כשיוסי קילל את שפרה, ואף אחד לא אמר מילה. רק צבר ברגע ששמע על זה מיד הלך להגיד ליוסי מה הוא חושב על זה. אז תפסיקו לקשקש, הוא הבן אדם עם הכי הרבה אישיות, כריזמה ויכולת מנהיגות בכל הבית הזה. אם הייתם בצבא, מי מדיירי הבית הייתם רוצים שיהיה המפקד שלכם? רק צבר. אז אל תגידו חסר מנהיגות כי זה פשוט עלוב.

redflower1

New member
../images/Emo6.gifזו בדיחה כן?../images/Emo6.gif

תיכף תגיד ששפרה זו מאמא תרזה

Jones

New member
אחת הבדיחות המשעשעות לאחרונה ../images/Emo6.gif

קרמפה - תמשיכי לבדר אותנו בבקשה, זה חסר לכולנו בימים טרופים אלו.

beep beep

New member
קבל תיקון קטן

כולם שתקו כי הבינו ששפרה קיבלה את שמגיעה לה לקבל בתמורה לרפש שהטילה. ולגבי "מנהיגותו" - נו באמת... אני ממש מתפעל לראות איך הוא "מנהיג" את ליאון... האינטליגנציה הרגשית שלו מתחת לאפס מפקד? מקסימום רובאי. תתעורר/י ן

קרמפה

New member
שטויות

אני לא דיברתי על אם הוא המנהיג או לא. דיברתי על יכולת מנהיגות, שמישהו אמר פה שאין לו את זה. ראינו מה קרה לאחרון שניסה להיות המנהיג של הבית, לצבר יש יותר מידי שכל בשביל לנסות לתפוס את הנישה של המנהיג, אבל זה ממש לא אומר שאין לו את היכולת, ואני שואל שוב, כי אם כל התשובות המגחכות, אף אחד לא ענה לי על השאלה, אם היית בצבא עכשיו, מי מדיירי הבית היית רוצה שיהיה המפקד שלך? זה לגבי יכולת המנהיגות. לגבי האיטליגנציה הרגשית, אני לא מסוגל אפילו לחשוב מאיפה הבאת את האבחנה המגוכחת הזאת.

beep beep

New member
עם פוטנציאל לא זוכים במיליון ש"ח במשחק

כשצבר מרכל בחצר על אסטרטגיה יוסי שולף אסטרטגיות מהשרוול באופן טבעי. ולגבי האינטיליגנציה הרגשית שלו נכתבו פה בפורום כבר מאמרים שלמים - אין לי כח לחזור על הדברים. צ"ש יבשו לי ת'מוח.

קרמפה

New member
הרגע הסברתי לך למה הוא לא

רוצה להיות המנהיג, ובצדק, וזה מה שאתה עונה לי? "עם פוטנציאל לא זוכים במליון?" טוב, הייתי עונה לך אם הייתי חושב שתשקיע שניה של מחשבה לפני שאתה עונה, אבל כרגע הוכחת שאתה לא עושה את זה. אז בוא נסיים את ההתקשרות בינינו.

צבר עם יכולת מנהיגות??? ../images/Emo6.gif

כשהוא צעק על היוסי הביצים התכווצו לו על מה אתה מדבר?? העיקר צעק חשב לרגע שהוא גבר,גילה שלא ונתן לשפרע להמשיך..פתאט!

כנסי תביני כמה דברים

דבר ראשון כל מה שמעניין אותו זה הכסף כי הוא בא מחיים מפונקים זה למה הוא רץ לעשות משימות ונפתח במשימות דדבר שני כל היום הוא יושן ורק ששיפרה קמה מהמיטה הוא קם הלקקן השפוט חייל של הצפונבונים דבר שלישי עם הוא היה מנהיג לא היייתי מתפלא עם במלחמת לבנון השלישית אנחנו נפסיד למה את חושבת שהוא הלך להגן על שיפרה בגלל שהוא היה יוצא אהבל חבל על הזמן אחרי שבילה עם שיפרה והוא יעני דלוק עליה זה מה שנקרא חייל ויוסי העמיד אותו במקום ועוד סיבה למה צבר חייל ששי קילל את נעמה בקללות יותר גרועות אז הוא שתק כמו חייל בגלל שיוסי מבוגר אז הוא חשב לקבל את השליטון בבית אבל יוסי העמיד אותו במקום ובחר לו את המילה המתאימה לו שרמוטה כן כן זה מה שהוא

קרמפה

New member
איש הפטיש.

אני לא רוצה להשמע מתנשא או משהו, אבל באמת שהתשובה הזאת לא שווה תגובה.

ולא נותר לי אלא להעריך את סבלנותך../images/Emo140.gif

לנוכח האיוולת שמציפה את הפורום הזה

תתארו לכם קקטוס נבול במדבר סהרה

יותר פעיל וחי מהצבר הכוזר העצבני הזה. גועל נפש של בן אדם , צדקן ,רכלן . כמה שעינב צדקה , הוא פשוט פרידמן מת!!

גרינקו

New member
איפה היה צבר כששי אמר לנעמה שרמוטה

וקילל את בעלה? כנראה שזה התאים לו אז מה אתה מגן עליו אלה אם כן אתה אחיו וזכותך הוא שוחה ומי עושה כלים ומבריק את המטבח? צבר? לא יוסי הגדול ושל מי כל הכלים? שמשאירים בלילה של צבר ושפרה נמטחנה על איזה מנהיגות אתה מדבר? אפילו על שפרה הוא לא מנהיג היא מנהיגה אותו לא היתי רוצה שיהיה לי מפקד כזה בצבא שהוא גזען רכלו גרגרן וחתרן

למעלה